fbpx
Search
Close this search box.

Met de gellak van Mistero Milano heb jij deze zomer de mooiste nagels

gellak van Mistero Milano sexy mama

Naast goed zorgen voor de binnenkant, staat goed zorgen voor de buitenkant ook hoog op mijn lijstje. En mooie en verzorgde nagels is één van die dingen. En als je mij langer volgt, weet je dat ik groot fan ben van gellak. Jarenlang ging ik naar een nagelsalon voor nagelverlenging en een mooie kleurtje. Maar tegenwoordig lak ik thuis mijn nagels met gellak. Ik was dan ook heel blij toen ik een pakketje met gellak van Mistero Milano kreeg. In deze blog vertel ik je er alles over.

Mistero Milano

Mistero Milano biedt een ruim assortiment professionele nagelproducten aan. Je vindt er meer dan 200(!) gellakkleuren, maar ook gels en acryl met een perfecte hechting. Mistero Milano belooft gellakkleuren die een uitstekende dekking geven met een prachtige kleurintensiteit door hun geavanceerde formules. Zowel professionals zoals nagelstylistes als particulieren kunnen in de webshop terecht voor verschillende nagelproducten.

Mistero Milano – “De verborgenheid van Milaan” – is een perfect verborgen en een gekoesterd recept voor het creëren van schoonheid, gevoel voor kunst, de materialisatie van dromen en het verbinden van fictie met de werkelijkheid.

Gellak van Mistero Milano

Ik kreeg een Gellak Starterset bestaande uit nail prep, primer, base coat, top coat en drie kleuren gellak. De nailprep verwijdert vocht uit het bovenste deel van de natuurlijke nagelplaat. Dit zorgt ervoor dat de primer goed aan de nagel hecht. De primer zorgt ervoor dat de basecoat goed blijft zitten en die zorgt weer dat de gellak egaal uitsmeert en ook goed hecht. Tenslotte eindig je met een basecoat die je gellak beschermt en zorgt voor nog meer kleurintensiteit.

gellak van Mistero Milano

Mijn ervaring met de gellak van Mistero Milano

Wat me gelijk opvalt is dat de producten allemaal goed uitsmeren. De dikte van het product zorgt ervoor dat de producten niet gelijk uitlopen, maar het is ook niet zo dik dat het niet goed uitsmeerbaar is. De consistentie van de vloeistoffen is wat mij betreft perfect. En wat zijn de kleuren mooi! De belofte die Mistero Milano doet is “gellakkleuren die een uitstekende dekking geven met een prachtige kleurintensiteit”. En die belofte maken ze waar. De kleuren van de gellakken zijn mooi, intens en diep. En de dekking is ook echt wel van professionele kwaliteit. De kleur blijft weken mooi en de gellak gaat niet chippen. Ik kan iedereen die net als ik, zelf haar nagels lakt de gellak van Mistero Milano aanbevelen. En zeker ook nagelstylistes die kwaliteit in hun salon belangrijk vinden.

Voor mij geen andere gellak meer

Ik ben om en wil geen andere gellak meer. De kleuren die je in de webshop van Mistero Milano ziet, komen ook echt overeen met de werkelijkheid. Ook dat is iets wat ik niet gewend ben. Hoe vaak ik niet een nieuw kleurtje besteld heb bij andere aanbieders van gellak en de kleur niet overeen kwam. Daar kon ik zo van balen! Daarnaast is de gellak echt wel van hoge kwaliteit en kan ik ruim 3 weken genieten van mijn mooie nagels. Dat zijn voor mij echt redenen om voortaan alleen nog de gellak van Mistero Milano te bestellen. Voor mij geen andere gellak meer!

Ken jij de gellak van Mistero Milano al?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!