fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

LEZEN | Kliniek Zuid – Tegen elke prijs

Kliniek Zuid - Tegen elke prijs

Kliniek Zuid – Tegen elke prijs is een sensationele en actuele nieuwe serie vol drama, intrige en romantiek. Voor de fans van Medisch Centrum West, Divorce en het werk van Saskia Noort”. Toen ik dat las wist ik direct dat ik dit boek wilde lezen. En terecht, want als je eenmaal begint met lezen kan je niet meer stoppen!

Over de auteur: Nick de Koning

Nick de Koning is het pseudoniem van een arts en schrijver. Voor Kliniek Zuid putte hij uit zijn eigen professionele en persoonlijke leven en de actualiteit rondom de nog altijd groeiende business van cosmetische chirurgie.

Samenvatting (achterkant boek)

In een van de duurste straten van Amsterdam-Zuid runt dr. Caro Benedict de zeer succesvolle cosmetische Kliniek Zuid. Ze is getrouwd met Robbert die de bedrijfsvoering doet en samen hebben ze twee tieners, Teun en Sofie. Maar terwijl haar wachtlijsten steeds langer worden komt Caro’s overvolle leven onder grote druk te staan. Een aantal van haar cliënten meldt zich met onverklaarbare klachten na een borstvergroting en de vraag rijst intern wie verantwoordelijk is. Wanneer de spanning oploopt en haar een rechtszaak boven het hoofd hangt, biedt haar even aantrekkelijke als onmogelijke ex en collega Felix zijn hulp aan, maar kan ze hem vertrouwen? Ondertussen vermagert Sofie onder haar ogen en Robbert, haar steun en toeverlaat, is onbereikbaar. Terwijl de wereld om haar heen lijkt in te storten wordt Caro gedwongen te bepalen wat nu echt belangrijk voor haar is.

Wat ik van ‘Kliniek Zuid – Tegen elke prijs’ vind

Kijkuit als je aan dit boek begint, want zodra je de eerste woorden hebt gelezen wil je niet meer stoppen. Je wordt helemaal meegezogen in het leven van Caro; haar leven thuis en het leven in haar kliniek. Ik zou ik niet zijn als ik totaal geen kritiek zou hebben, want het mag dan wel een roman zijn, ik miste iets diepgang als het om het personage van Caro gaat. Daarnaast kan ik me niet voorstellen dat het zo lang duurt totdat ze doorheeft dat haar leven als een kaartenhuis in elkaar valt. Maar het is een roman en het leest echt heel lekker weg. Het is heel actueel en daardoor lijkt het alsof je echt meekijkt in hun leven. Alsof je een nieuwe serie kijkt. Ik had het in een paar dagen uit en kan niet wachten op deel twee.

Ja, er komt een deel twee. Dat moet ook wel gezien het einde van dit eerste deel. Waar ik natuurlijk niets van wil verklappen, want je moet het gewoon lekker zelf gaan lezen. Ik ben in ieder geval heel benieuwd of het tweede deel ook zo verslavend is. Ik kan niet niet wachten tot ik die kan lezen!

Boekinformatie

Titel: Kliniek Zuid – Tegen elke prijs
Auteur: Nick de Koning
Uitgever: VBK Lab
Taal: Nederlands 
Categorie: Roman
Bindwijze: Paperback
Verschijningsdatum: 13 december 2022
Druk: 1
EAN: 9789032520236
Prijs: €16,99

Kliniek Zuid – Tegen elke prijs is online te bestellen via www.boekenwereld.com/kliniekzuid en natuurlijk ook via Bol.com.

Wil je meer boekrecensies van mij lezen? Kijk dan op de pagina met al mijn boekrecensies.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!