fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlinders voor altijd • Jill Mansell

Vlinders voor altijd van Jill Mansell

Zoals ik in mijn eerdere recensie van ‘Het gerecht‘ al schreef, ben ik blij dat ik weer tijd en energie heb om te lezen. Ik heb in de afgelopen maanden alweer een paar boeken gelezen. Eén daarvan is Vlinders voor altijd van Jill Mansell. Het is niet echt het genre wat ik normaal lees. Maar ik heb een paar boeken met een wat heftiger verhaallijn gelezen en dus had ik wel behoefte aan een wat luchtiger boek. Dat is dit boek zeker. Het is een echte chicklit.

Samenvatting (achterkant boek)

Wanneer Lara voor het eerst weer terug is in haar geboortestad herkent niemand haar nog. Behalve haar vroegere hartsvriendin Evie natuurlijk. Er is te veel om over bij te praten. En dan…is daar ineens ook haar vriendje van toen! Hij is nog net zo aantrekkelijk als vroeger. Voor ze het weet, heeft Lara weer vlinders in haar buik… 

De Engelse Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. In Nederland en Vlaanderen zijn al meer dan twee miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze schrijft heerlijke feelgood romans, altijd met humor en romantiek: daar word je vrolijk van!

Wat ik van ‘Vlinders voor altijd’ vind

Wat mij opvalt is dat de auteur een vlotte schrijfstijl heeft. Zoals jullie weten vind ik dat erg prettig lezen. Het leest lekker weg en je wordt het verhaal in gezogen. Voordat je het weet heb je het boek uit. Echt, binnen een paar uur had ik het uitgelezen. En ik had stiekem gewild dat het boek iets dikker was geweest, zodat ik nog wat door had kunnen lezen.

Meegetrokken in het verhaal

Je wordt meegetrokken in het verhaal. Je leert de personages kennen en je leeft echt met ze mee. Het verhaal draait niet alleen om de hoofdpersonen, maar ook om hun omgeving. Iedere personage heeft zijn eigen ‘problemen’ als het om de liefde gaat. En gedurende het verhaal ontdekken ze wie ze zijn en wat ze willen in de liefde. Doordat je zo met de personages meeleeft wil je dat het voor alle personages goed afloopt. 

Ik had nooit eerder een boek van Jill Mansell gelezen. Maar ik heb inmiddels ook een ‘oudje’ van haar op mijn e-reader staan, namelijk Rozengeur en zonneschijn. Dit geeft wel aan dat ik erg positief ben over Vlinders voor altijd en de schrijfstijl van Jill Mansell. Het is een echte feelgood chicklit waar ook veel humor in terug komt. Een aanrader!

Productinformatie

Auteur: Jill Mansell
Taal: Nederlands
Vertaald door: Marja Borg
Oorspronkelijke titel: A Walk In The Park
Categorie: Chicklit
Verschijningsdatum: juni 2012
Druk: 1
Aantal pagina’s: 384
Afmetingen: 35x211x134mm (ik heb het e-book gelezen)
Gewicht: 497,00 gram (ik heb het e-book gelezen)
ISBN10: 9021807084
ISBN13: 9789021807089

Verkrijgbaar bij Bol.

Wil je meer boekrecensies van mij lezen? Kijk dan op de pagina met al mijn boekrecensies.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

2 gedachten over “Vlinders voor altijd • Jill Mansell”

  1. Ik vind Jill Mansell boeken vrij erg. Ik heb er geloof ik eentje gelezen, maar vond ze zo saai. Als je er eentje hebt gelezen heb je ze allemaal gelezen.

    Of beledig ik nu Jill Mansell fans…

    1. Oh nee hoor, smaken verschillen! Ik heb een ander boek van haar op mijn e-reader staan. Zodra ik dat boek gelezen heb, komt er weer een recensie. Dan ga je lezen of inderdaad alle boeken van Jill Mansell saai zijn 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!