fbpx
Search
Close this search box.

Water lekker maken met deze tips

4 tips om water lekker te maken • Boost je gezondheid met verfrissende en gezonde lentedrankjes

Met deze tropische temperaturen is het belangrijk dat je voldoende water drinkt. In mijn blog waarin ik 8 tips geef om af te vallen, geef ik al aan dat ik het liefst bruisend water drink. Makkelijk in een flesje wat je overal mee naartoe kan nemen. Als ik thuis ben, drink ik (vooral met dit warme weer) water uit de kraan. Maar gewoon water blijft toch saai. Er zit geen smaak aan. Dus probeer ik van alles om toch lekker water te krijgen. En omdat jullie nu allemaal water moeten drinken, deel ik 4 tips om water lekker te maken.

1. Water lekker maken met citroen

Lekker fris en een goede dorstlesser. Was de citroen goed en snij hem in plakjes. Vul een kan met water en doe de schijfjes citroen erin. Voeg nog wat ijsblokjes toe voor extra verkoeling. Zo heb je water met een smaakje en ook nog vitamines. Een energiebommetje dus!

2. Water met sinaasappel

Lekker fris maar met een zoetere smaak dan de citroen. Ook hier weer de sinaasappel wassen, in plakjes snijden en aan je ijswater toevoegen. En ook hier zorg je weer voor een energie bommetje door de vitamine c uit de sinaasappel. Lekker en gezond dus!

3. Water lekkerder maken met komkommer

Water met een komkommersmaak, heerlijk! Je kan de komkommer schillen maar dit hoeft niet. Schil je de komkommer niet? Was dan wel de komkommer goed. Snij de komkommer in wat dikkere plakken en voeg ze toe aan je kannetje water. Ook hier weer lekker met ijsblokjes. En als je glas leeg is, kan je de komkommer die in je glas achterblijft lekker opeten. Ik ben daar niet zo’n fan van want ik hou niet van zachte komkommer haha.

4. Water lekker maken met verse munt

Iedereen drinkt tegenwoordig wel verse muntthee. Maar met dit warme weer, moet ik niet denken aan warme dranken. En dit terwijl warme dranken juist goed zijn met het warme weer. De warme drank doet je lichaamstemperatuur stijgen en je lichaam gaat dan alles doen om je lichaamstemperatuur naar beneden te brengen. Je koelt dan dus sneller af dan wanneer je een koud drankje drinkt. Wist je dat munt heerlijk is in koud water? Ik doe dan niet hele takken munt in mijn water, maar pluk de blaadjes en doe ze in mijn kan met water. Vergeet ook hier de ijsblokjes niet. Lekker fris.

4 tips om water lekker te maken

Op de foto zie je een glas water met aardbeien. Dit heb ik nog niet geprobeerd. Maar het ziet er zo lekker uit dat het wel lekker moet zijn. En aardbeien in een glas Moët & Chandon is goddelijk! Dus waarom niet met water? Ik heb heerlijke aardbeien in mijn tuin, dus morgen ga ik aardbeienwater maken!

Welk fruit, kruid of welke groente voeg jij aan je water toe om je water lekker te maken?

Deel op:

2 gedachten over “Water lekker maken met deze tips”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!