fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zorgt de detoxthee van Tastea dat ik me beter voel

Zorgt de detoxthee van Tastea dat ik me beter voel

Zoals ik laatst al schreef moet ik weer gezonder eten en drinken van mezelf, omdat juist gezonde voeding ervoor zorgt dat ik lekkerder in mijn vel zit, meer energie krijg en energie behoud. Deze burn out zal ik toch eens moeten gaan overwinnen. En ja, ik moet ook (nog) meer bewegen. Dat gezonder eten en drinken dat gaat eigenlijk best goed moet ik je zeggen (oké het feestje van afgelopen weekend niet meegerekend haha). Toevallig kreeg ik twee weken geleden een heel leuk pakketje van Tastea thuisgestuurd met de vraag of ik het uit wilde proberen. Ik besloot voor de 30 dagen detoxthee te gaan. Zorgt de detoxthee van Tastea dat ik me beter voel? En dat ik lekkerder in mijn vel kom te zitten? En dat ik misschien wel afval?

Wat is Tastea eigenlijk?

Tastea is een bedrijf dat lekkere theeblends die iets voor de gezondheid kunnen betekenen, maakt. Zo hebben ze advies ingewonnen van Chinese kruidengeneeskundigen over de werking van verschillende soorten bladeren, bloemen en kruiden en welke werking ze op elkaar hebben. Door de juiste combinaties te maken zijn er verschillende theeblends ontstaan. Zo is er bijvoorbeeld een afslankthee, een thee die je tijdens je menstruatie kan drinken, een thee voor zwangeren en zelfs een sexthee (ja écht!). Heel veel verschillende blends die allemaal een andere werking hebben.

Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! De verschillende luxe & 100% natuurlijke thee blends kunnen jou op elk stadium van jouw leven ondersteunen. Start daarom vandaag nog en taste the goodlife!

Hoe werkt de detoxthee

De detoxthee bestaat uit een ochtendthee en een avondthee die je 30 dagen gebruikt. Beiden worden in een mooie en handige bus geleverd. Daarnaast kreeg ik ook nog een hele handige Tastea theebeker. Wat ik jammer vind, is dat er in de doos geen beschrijving zit hoe je de thee moet gebruiken. Voor je ontbijt, tijdens ontbijt of erna? Ik drink de ochtendthee tijdens het ontbijt. Even wennen want normaal gesproken drink ik altijd koffie. Maar het went snel en na 2 weken, weet ik niet beter. De avondthee neem ik altijd mee naar bed en drink die tijdens het kijken van Netflix.

Wat doet de detoxthee met je

De 30 dagen detoxkuur kan voor iedereen anders uitpakken. Het gaat namelijk om natuurlijke ingrediënten en die hebben bij iedereen een ander effect. Maar volgens Tastea kan de detoxthee ervoor zorgen dat je immuunsysteem een boost krijgt, je huid erdoor verbetert, vrije radicalen en giftige stoffen afgedreven worden waardoor gewichtsverlies kan ontstaan, het ondersteunt bij stress en vermoeidheid, je een betere nachtrust hebt en nog veel meer positieve dingen. Vooral het stukje ondersteunen bij stress en vermoeidheid zijn voor mij nu erg belangrijk, maar ook beter slapen zou heerlijk zijn en als ik er ook nog een beetje door afval ben ik helemaal blij.

Welk effect had de detoxthee de eerste dagen

Ik merkte al gauw resultaat. De eerste dag merkt ik dat ik vaker moest plassen. Veel vaker. Daarnaast deed ik ook vaker een grote boodschap (zo zeg ik dat netjes toch). Nadeel van die grote boodschap was dat het echt heel vies rook. Maar hé, het is een detox dus ik vermoed dat alle afvalstoffen mijn lichaam verlaten. Prima, stink maar door hoor! Wat me ook opviel is dat mijn stoelgang goed op gang kwam en ik geen moeite hoefde te doen op de wc. Normaal gesproken zijn mijn darmen toch niet zo meewerkend. Wat ik de eerste dagen ook merkte is dat ik hoofdpijn had. Of het door de detox kwam weet ik natuurlijk niet voor 100% zeker, maar dat vermoed ik wel. Zal ook wel met het detoxen te maken hebben.

Wat merk ik na twee weken detoxen

Ik ben helaas niet afgevallen. Maar ook niet aangekomen. Ik was de laatste tijd wel wat aangekomen en dat gebeurde nu niet. Dus dat was zeker positief. Omdat ik nu dagelijks sport zal ik ongetwijfeld af gaan vallen. Wat ik wel merk is dat mijn huid er veel beter uitziet. Ik heb gauw last van pukkeltjes en een vette huid en het lijkt of mijn huid minder vet is. Ook heb ik geen pukkeltjes in mijn gezicht en mijn huid straalt. Ik krijg van meerdere mensen complimenten over mijn huid, superleuk! De rest van mijn lichaam is juist minder droog, alsof mijn huid beter gehydrateerd is.

Wat ik zeker goed gemerkt heb is dat ik veel beter slaap sinds ik de detoxthee gebruik. Echt zo heerlijk om gewoon een nacht door te slapen. Het gebeurt niet elke nacht maar de meeste nachten heb ik lekker doorgeslapen. En als je beter slaapt betekent dat meer energie de volgende ochtend!

Zorgt de detoxthee van Tastea dat ik me beter voel?

Jazeker! Ik ben heel positief over Tastea en de detoxthee. Het enige negatieve is dat je de ochtendthee niet te lang moet laten trekken omdat het dan bitter wordt. Ook is het handig om het gekookte water even te laten staan voordat je de theeblend erbij doet. Er zit groene thee in de ochtendthee, dus als je vaker groene thee drinkt dan weet je wat ik bedoel. Wat ik doe is dat ik de thee max 2 minuten laat trekken en gooi de theeblaadjes dan weg. Beide theeën zijn heerlijk en ik ben zeker fan. Als mijn detoxkuur erop zit ga ik zeker thee bestellen bij Tastea. Ik denk dat ik dan voor de afslankthee ga. Tja, er moeten toch wat kilo’s af en als dit naast het gezonder eten en drinken en sporten helpt, zeg ik: ‘Waarom niet!’.

 

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!