fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarom ik mannen toch liever met schoenen dan met teenslippers zie

mannen toch liever met schoenen dan met teenslippers

Met dit mooie weer krijg ik altijd zin om schoenen te kopen. Nou ja, niet alleen schoenen, maar dat is een ander verhaal. In het voorjaar en de zomer loop ik het meest op sneakers en natuurlijk slippers en open schoentjes. Met die half blote voeten is het natuurlijk wel belangrijk dat je je voeten goed verzorgd. Ik heb al niet veel met voeten. Ik weet niet wat dit is, maar dit heb ik mijn hele leven al. En vooral mannenvoeten. Ze zijn zo groot en de meeste mannen verzorgen hun voeten toch niet echt goed. En dan dragen ze met dit mooie weer toch die teenslippers. Terwijl er tegenwoordig zoveel mooie schoenen zijn die je prima in de zomer kunt dragen. Ik zie mannen toch liever met schoenen dan met teenslippers.

Sneakers zijn mijn favoriet

Nu ben ik zelf groot fan van sneakers. Mijn favoriete sneakers zijn de Adidas en dan die oldschool sneakers. Ik draag ze al jaren en als ze lelijk worden koop ik weer exact hetzelfde paar. Ik heb hele witte, de witte met de zwarte strepen en zwarte met witte strepen. Binnenkort ga ik weer op zoek naar een nieuw kleurtje. Ditzelfde geldt voor de Converse gympen. Ze staan leuk onder een broek maar ook onder een rokje of jurkje. En je hebt ze in allerlei leuke kleurtjes. Maar ik wil ook heel graag de zwarte Vans met witte streep. Tja, een meisje heeft nooit genoeg schoenen.

Wanneer je man niet dezelfde smaak heeft

Mannen daarentegen. Oké, mijn man dan. Hij heeft niet zoveel met schoenen. En dit terwijl er zoveel mooie schoenen voor mannen zijn. Van nette schoenen tot sneakers. Alleen manlief en ik hebben een andere smaak als het om sneakers gaat. Hij is meer het type Nike Air Max. Ja die schoenen die hij 20 jaar geleden ook al droeg. Ik hoop hem toch ooit ook nog in Vans of iets dergelijks te krijgen. Bij 2trendy.nl hebben ze echt heel veel keuze aan sneakers dus hopelijk zit er iets bij wat we allebei mooi vinden. Tja, ik moet er toch naast lopen he ;-). Ik zie mannen toch liever met schoenen dan met teenslippers

Hij draagt ook teenslippers hoor, maar hij zorgt goed voor zijn voeten dus dan mag dat haha. Zodra ik ook maar lange nagels of eelt zie krijgt hij van mij van alles in zijn handen geduwd zodat hij aan de slag kan met knippen en vijlen. Ja sorry, ik scheer mijn benen ook voor hem hoor! En als hij gewoon verder zorgt dat hij zijn voeten uit mijn zicht houdt dan is er niks aan de hand. Ik ga maar even schoenen shoppen (daar gaan mijn goede voornemens). Lekker in het zonnetje!

In wat voor schoenen zie jij je man het liefst? Kijk naar meer 2trendy.nl voor veel leuke sneakers als jij je man ook liever niet met teenslippers ziet 😉

 

Foto: Adobe Stock

Dit artikel is een editorial. Dit betekent dat ik betaald heb gekregen om over dit onderwerp te schrijven. Dit verandert mijn mening niet. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!