fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maria Nila Curlicue Cream verzorgt en verstevigt je krullen

Maria Nila Curlicue Cream

Ik kreeg van Haarspullen.nl een fijn haarverzorgingsproduct opgestuurd. Dit keer de Maria Nila Curlicue Cream. Dit is een verzorgende crème speciaal voor krullen. Naast dat deze crème je krullen verzorgt, defineert en verstevigt het ook je krullen. En de crème is ook nog eens curly girl methode proof! Vandaag vertel ik je alles over deze crème. En belangrijker, is dit een fijn product en ga ik het vaker gebruiken.

Maria Nila Curlicue Cream

Deze verzorgende krullencrème is CG-proof en dat is natuurlijk al een heel groot pluspunt. Daarnaast is de het 100% vegan en vrij van sulfaten en parabenen. Het beschermt je haar tegen UV-stralen en vrije radicalen. Naast dat het je krullen verzorgt, zorgt het ook voor versteviging en mooi gedefinieerde krullen zonder pluis. Maria Nila Curlicue Cream bevat geen proteïnen. Wil je toch producten met proteïnen dan zou je een conditioner of haarmasker met proteïnen kunnen gebruiken. De crème ruikt heerlijk en je hebt er maar weinig van nodig dus je doet er lekker lang mee.

Hoe gebruik je de Maria Nila Curlicue Cream

Je gebruikt de crème op vochtig haar. Dus na het wassen of als je in de ochtend je haar nat hebt gespoten voor een refresh. Daarna zou je de crème direct op kunnen brengen. Je kan als je, net als ik, een leave-in conditioner nodig hebt eerst die opbrengen en dan de Maria Nila Curlicue Cream. Na het opbrengen van deze crème heb je geen gel of mousse nodig. De crème geeft namelijk voldoende hold en na het föhnen heb je prachtige krullen waarmee je dagen kan doen.

Maria Nila Curlicue Cream

Wat ik van deze haarcrème vind

Omdat ik deze crème goed uit wilde proberen heb ik verschillende methodes toegepast. Ik heb alleen deze crème gebruikt, de crème in combinatie met een leave-in conditioner en in combinatie met een leave-in conditioner en gel. Omdat mijn haar in de winter meer vocht nodig heeft heb ik echt een leave-in conditioner nodig. Zonder de leave-in merkte ik toch dat mijn haar wat droger was. De pluis viel wel enorm mee. Gel hoef ik bij deze crème niet te gebruiken, want dan wordt mijn haar heel hard en heb ik geen mooie losse krullen. De crème biedt dus voldoende versteviging en als ik de na het föhnen mijn krullen losknijp en zachtjes los schudt hou ik mooi gedefinieerde krullen over.

Waar te koop

De Maria Nila Curlicue Cream is te koop bij Haarspullen.nl. Je kan hier terecht voor heel veel haarproducten voor krullen, maar ook als je stijl haar hebt. Wat ik echt tof vind is dat er ook Curly Girl Proof producten te krijgen zijn. Het zijn nog niet veel cg-producten, maar dit wordt wel uitgebreid. Naast haarverzorging en stylingsproducten kan je op Haarspullen.nl ook terecht voor stijltangen, föhns, tondeuses en ga zo maar door.

Foto: Haarspullen.nl

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!