fbpx

Met een glazen overkapping kan je 365 dagen van je tuin genieten

Met een glazen overkapping kan je 365 dagen van je tuin genieten

Als je net als ik een buitenmens bent en het heerlijk vindt om in je tuin te zitten, baal je dat het nu steeds kouder wordt. Een overkapping kan dan uitkomst bieden. Tegenwoordig zie je veel houten tuinoverkappingen. Dan zit je droog, maar de kou en wind hou je niet buiten. Een glazen overkapping met glazen schuifwand houdt wel kou, wind en regen buiten. En zo kan je dan toch 365 dagen van je tuin genieten.

Waarom een glazen overkapping

Met een glazen overkapping creëer je een mooie tuinkamer. Het is een verlenging van je woning. Daarnaast is het een plek waar veel licht binnenkomt. In de winter is het donkerder dan in de zomer. En in huis moet je vaak al vroeg de lampen aan doen. Met een glazen overkapping behoud je licht in huis. Wat bij een houten tuinoverkapping niet het geval is. Een ander groot voordeel is dat je ervoor kan kiezen om het dak te voorzien van schuiframen. Hiermee heb je zelf controle over de temperatuur onder de overkapping.

Een glazen overkapping in combinatie met een glazen schuifwand

Wil je geen last van wind, regen en kou hebben? Dan biedt een glazen schuifwand uitkomst. Je kan dan 365 dagen van je tuin genieten. Je kan de ruimte verwarmen zonder dat de warmte verloren gaat. En je hebt altijd volledig zicht op je tuin. Op deze manier is je tuinkamer echt een verlenging van je woonkamer of keuken. En in de zomer schuif je de wanden open zodat je juist lekker van de zon en dat briesje kunt genieten.

Waarom ik een glazen overkapping met glazen schuifwand wil

Ik kan heel kort zijn over de redenen waarom ik een glazen overkapping met glazen schuifwand wil en geen houten tuinoverkapping. Het feit dat je 365 dagen van je tuin kan genieten spreekt mij enorm aan. En is voor mij echt een reden om ervoor te gaan. Maar om toch nog wat meer voordelen op te noemen zal ik ze op een rijtje zetten:

  • Verlenging van je woning
  • Je creëert extra ruimte in huis
  • Het houdt geen licht tegen in huis
  • Het gevoel van in je tuin zijn terwijl je toch binnen zit
  • Geen last van wind, regen en kou
  • Vrij zicht op de tuin
  • Je hebt zelf de controle over de temperatuur

365 dagen van je tuin genieten

Wil jij ook 365 dagen van je tuin genieten? Dan zou ik zeker overwegen om een glazen overkapping met glazen schuifwand te laten plaatsen. Dan geniet je namelijk niet alleen in het voorjaar en de zomer van de tuin, maar ook in de herfst en winter. Wie wil dat nou niet?!

Zou jij een overkapping in je tuin willen? Zou jij dan voor een houten overkapping gaan of toch voor een glazen overkapping met glazen schuifwand zodat je kou, wind en regen buiten laat?

Foto: Adobe Stock

Dit artikel is een advertorial. Een commercieel artikel om een product of dienst aan te prijzen. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!