fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Naamstickers voor de spullen van je kind zijn ideaal

naamstickers voor de spullen van je kind

Nu Jenna ook naar school gaat, hebben we een probleem. Geen ernstig probleem hoor. Maar iedereen met twee kinderen kent het probleem van broodtrommels, bekers, gymspullen en hoe makkelijk dit soort dingen kwijtraken. Marley is zelfs al eens een jas kwijtgeraakt. Ik weet nog steeds niet waar die jas is en hoe deze kwijt is geraakt. Hoe voorkom je dit? Door overal namen op te schrijven en telefoonnummers. Maar iedereen die hier ervaring mee heeft, weet dat pen en merkstift nou niet ideaal zijn. En laat ik nou de oplossing hebben. Gebruik naamstickers voor de spullen van je kind!

My Nametags

Ik werd benaderd door My Nametags. Of ik interesse had in hun product, dit wilde uitproberen en hierover wilde schrijven. Ik was meteen enthousiast en mailde terug dat ik dit heel graag uit wilde proberen. Ik mocht meteen naar de website om voor beide meiden een ontwerp te maken en binnen een paar dagen lag er een pakketje van My Nametags in de brievenbus.

Stickers of intstrijklabels

Bij My Nametags kan je stickers of intstrijklabels ontwerpen. Niks geen gedoe met labels in kleding naaien dus. Ik ben voor de stickers gegaan omdat die multifunctioneel zijn. Je kan ze op bekers, broodtrommels en dat soort zaken plakken. Wat ze ideaal maakt is dat ze vaatwasbestendig zijn. Ik geloof niet alles dus ik heb dit natuurlijk getest en ja hoor, stickers zitten er nog goed op en het ziet eruit alsof ik de sticker er net opgeplakt heb. En zelfs nu na jaren (2019) zitten de labels er nog steeds op!

En wat ook zeker een pluspunt is, is dat je de stickers ook op kleding kan plakken. Op het maatlabeltje bijvoorbeeld. En was na was blijft het labeltje gewoon zitten. Dit heb ik ook getest met een zomerjasje van Jenna. Goed, dus (nog) niet was na was, maar na één was ziet het er nog als nieuw uit en ik verwacht dat dit na de volgende was ook nog zo zal zijn.

naamstickers voor de spullen van je kind

Maak je eigen ontwerp

Op de website van My Nametags maak je een eigen ontwerp voor je naamstickers of naamlabels. Ik koos bij Marley voor een paarse sticker met een kroontje, haar naam en mijn telefoonnummer en bij Jenna voor een roze label met cupcake en haar naam en mijn telefoonnummer. En nu maar hopen dat ze niks meer kwijtraken en als het kwijtraakt, ik gebeld word!

Het maken van het ontwerp is echt appeltje eitje. Je kiest het type label. Je kiest voor je tekst of je dit op één, twee of drie regels noteert en je kiest een lettertype en de kleur van het lettertype. Dan kies je een plaatje (hoeft natuurlijk niet) en evt een achtergrondmotief. Dan voeg je het toe aan je winkelmandje en klaar is kees.

Naamstickers voor de spullen van je kind zijn ideaal

Ik gebruik na jaren nog steeds de naamstickers. Iedere keer als er een nieuwe tas, beker, broodtrommel of wat dan ook wordt aangeschaft plak ik er een sticker op. Zo werden we pas geleden gebeld dat Jenna haar drinkbeker bij de huisarts had laten liggen. Naamstickers voor de spullen van je kind zijn echt ideaal en ik loop niet meer te klooien met stift of pen wat na een paar keer wassen vervaagt.

Gebruik jij ook naamstickers voor de spullen van je kind?

Naamstickers voor de spullen van je kind zijn ideaal

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

10 gedachten over “Naamstickers voor de spullen van je kind zijn ideaal”

 1. Gefeliciteerd Monique!! Je hebt een set naamstickers gewonnen 🙂

  Op de website van Mynametags.nl kan je een ontwerp maken voor jouw naamstickers. Wil je het ontwerp dan kopiëren en plakken in een e-mail met daarin je adresgegevens? Je kan de mail naar mij sturen (info@tantetruuskanalles.nl) en ik zorg dat jij de naamlabels toegestuurd krijgt. Thanks!

  Iedereen bedankt voor het meedoen!En tot de volgende winactie ?

 2. Handig!!! Voor jaylan zou ik ze wel uit wilken proberen of ze was na was in bv sportkleding nog steeds mooi zijn

 3. Rebeca Domingo

  Handiggggggg! Vooral voor Charlie, die echt aaaaaaaaaaaaalles kwijtraakt/vergeet. En binnenkort op kamp gaat, dusssss ik moet echt alles labelen haha 🙂

 4. Monique van Wijland

  Zijn idd superleuk én handig die naamstickers zo! Vind ze erg leuk voor mijn zoontje River, die idd ook nogal eens wat kwijtraakt, en ook de broodtrommeltjes met zijn broer nogal eens door elkaar haal??
  X

  1. Gefeliciteerd Monique!! Je hebt een set naamstickers gewonnen 🙂

   Op de website van Mynametags.nl kan je een ontwerp maken voor jouw naamstickers. Wil je het ontwerp dan kopiëren en plakken in een e-mail met daarin je adresgegevens? Je kan de mail naar mij sturen (info@tantetruuskanalles.nl) en ik zorg dat jij de naamlabels toegestuurd krijgt. Thanks!

   Iedereen bedankt voor het meedoen!En tot de volgende winactie ?

 5. willemiek verbeek

  Wat een Super leuke handige stickers. Die zou ik graag willen hebben voor mijn dochtertje dat na de vakantie naar de basisschool gaat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!