fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantoor make-over #1 | Een nieuwe vloer voor mijn kantoor

de nieuwe vloer voor mijn kantoor

Zoals je al hebt kunnen lezen in mijn weekoverzichten krijg ik eindelijk mijn eigen kantoor. Gewoon thuis hoor, maar ik kijk er zo naar uit om mijn eigen plekje te hebben. Niet meer op zolder in een hoekje tussen alle zooi. Of nu tijdelijk in de slaapkamer. Nee mijn eigen plekje waar ik kan werken, creatief kan zijn en mijn rust kan pakken. Maar goed, er moet natuurlijk wel het één en ander gebeuren voordat ik ook echt gebruik kan maken van mijn kantoor. Ik ga jullie meenemen in het hele proces en we beginnen met een nieuwe vloer voor mijn kantoor.

Kamer leeghalen

De kamer moest eerst leeg. Het was de speelkamer van de meiden en dat speelgoed is naar zolder verhuisd. Vandaar dat ik tijdelijk in de slaapkamer achter mijn bureau zit. En de laatste keer dat er behangen of geverfd is, is alweer 9 jaar geleden dus dat was stap 1. Het plafond wit en de muren ook wit. Toen ik zwanger was van Marley hebben we een grote Woezel en Pip op de muur laten spuiten en hoe leuk ik deze hondjes ook vind, mijn kantoor heeft geen Woezel en Pip nodig.

vloer voor mijn kantoor zonder Woezel en Pip
Dag Woezel en Pip!

Nieuwe vloer voor mijn kantoor

De volgende stap is een nieuwe vloer. De vloer die in de kamer lag was nog van de vorige bewoners. Toen wij hier kwamen wonen vonden we de vloer prima. Nu vraag ik me echt af waar ik met mijn hoofd was. Want ik vind de vloer echt heel lelijk nu. Maar we wilden snel ons huis in en vonden het wel makkelijk geloof ik. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe vloer. Tapijt vind ik niks, want ik weet dat dit binnen de kortste keren vol vlekken zit. Tegenwoordig heb je zoveel mooie vloeren. Zo vind ik een gietvloer heel erg mooi; een vloer zonder lelijke naden en je kan zelf je kleuren en vormen bepalen.

oude vloer voor mijn kantoor
Dag vloer!

Welke vloer is het geworden

Een gietvloer lag toch wel iets boven mijn budget en ik zou dan eerder een gietvloer in de woonkamer nemen. Of als ik een kantoorpand zou hebben. Wat niet is kan natuurlijk nog komen. Maar welke vloer zou ik dan nemen? Ik koos voor laminaat. Laminaat is makkelijk schoon te houden en ziet er mooi uit. Tegenwoordig heb je ook hierin zoveel mogelijkheden.

oude laminaatvloer eruit
Het oude laminaat weghalen en dan dit lullige ondervloertje tegenkomen. Oeps..

Vloer leggen

Maar als je allebei nog nooit laminaat hebt gelegd sta je wel even met je handen in het haar. Want hoe leg je een laminaatvloer? En ons huis loopt niet recht, wat ook nog eens heel leuk is…NOT. Ons huis is aan de voorkant smal en aan de achterkant breed. Bij iedere kamer in ons huis is het dus altijd puzzelen met inrichten omdat de muren dus schuin lopen. Gelukkig vond ik online tips voor het leggen van vloeren. Een vloer leggen moet met deze tips zeker gaan lukken!

de nieuwe vloer voor mijn kantoor
De nieuwe vloer wordt gelegd

Inrichten van mijn kantoor

Als de vloer er eenmaal in ligt kan ik al mijn spullen naar de kamer verhuizen. En als mijn bureau en kasten in de kamer staan heb ik een goed beeld van wat ik nog nodig heb en hoe ik mijn kantoor gezellig kan maken. Maar as we speak is Alex druk bezig met het leggen van mijn de nieuwe vloer voor mijn kantoor. Nog even geduld en dan zie en lees je het in de volgende blog hierover!

Heb jij weleens zelf een vloer gelegd?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!