fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nooit meer taalproblemen in het buitenland

taalproblemen in het buitenland

Je kent het vast wel: je gaat op vakantie maar spreekt de taal niet. Ja, je spreekt Engels en daar kom je altijd ver mee. Maar als je bijvoorbeeld iets wil bestellen in een restaurant of de weg wilt vragen en de ander spreekt geen Engels wordt het al wat lastiger. Dit probleem is nu voorbij! Met de afbeeldingvertaler in de Vasco V4 Translator vertaal je o.a. gemakkelijk buitenlandse menukaarten, wegaanduidingen of routebeschrijvingen en heb je nooit meer taalproblemen in het buitenland.

Vasco V4 Translator

De Vasco V4 Translator wordt geleverd met een breed scala aan functies die de manier waarop je reist en werkt blijvend zullen veranderen. De Vasco V4 biedt veel meer dan alleen gesproken vertalingen. Je kunt bijvoorbeeld een afbeelding vertalen door een foto te maken van een zakelijk contract, de notulen van een meeting of een ander document, onze V4 vertaald deze foto en u kunt het in uw gekozen taal aflezen van het scherm. Ditzelfde geldt voor menukaarten, routebeschrijvingen en wegaanduidingen. De Vasco V4 Translator heeft een 5-inch (12,7cm) scherm waardoor je duidelijk tekst af leest. En hij heeft krachtige luidsprekers (99dB), zodat de taal duidelijk te horen is.

Nooit meer taalproblemen in het buitenland

108 talen begrijpen

De handige pocket Vasco Translator V4 kan 108 talen vertalen vanuit een afbeelding, 76 talen vanuit spraak en 90 talen vanuit tekst. Met de functie MultiTalk kun je met tot wel 100 mensen tegelijk in een groepschat praten. Iedereen spreekt of typt in zijn eigen taal en jouw Vasco V4 doet de rest. Binnen 0,5 seconden is de vertaling al gedaan.

Levenslang gratis en onbeperkt internet

Welk merk je ook kiest, stemvertalers zijn altijd afhankelijk van internettoegang. Alleen Vasco vertaalapparaten worden geleverd met een SIM-kaart die levenslang gratis en onbeperkt internet biedt. Spreek de taal alsof je er zelf woont in wel 200 landen, altijd zonder extra kosten, zelfs wanneer je bijvoorbeeld naar Australië of China reist. Zo heb je écht nooit meer taalproblemen in het buitenland!

Je koopt Vasco V4 Translator o.a. makkelijk online bij Amazon.

Hoeveel talen spreek jij?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!