fbpx

Salt of the Earth Spray Deo voor frisse oksels

Salt of the Earth Spray Deo

Ik kan wel zeggen dat ik groot fan ben van de roll-on deo van Salt of the Earth, want sinds ik deze deo mocht reviewen gebruik ik niks anders meer. Ook mijn oudste dochter gebruikt deze deo. En geloof me, niet alle deo’s doen hun werk bij puberoksels en deze deo’s dus wel. Ik was dan ook heel blij dat ik Salt of the Earth spray deo mocht reviewen. Ik kreeg de deo inclusief een fles navulling, want ook deze deo is hervulbaar. Wat weer zorgt voor minder afval!

Beter voor milieu en lichaam

Veel deodorants stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu en je lichaam. Ze zitten vaak vol alcohol, parfum, sulfaten en parabenen. Voor mijn haar gebruik ik al jaren geen producten meer die deze stoffen bevatten. Deze slechte stoffen drogen namelijk je haar uit en doen ze ook bij je huid. Naast dat ze je huid kunnen uitdrogen en zorgen ze ervoor dat klieren geprikkeld worden. En hierdoor ga je juist nog meer zweet produceren.

Overstappen naar natuurlijke deodorant

Met de overstap van een ‘normale’ deodorant naar een natuurlijke deodorant, zoals de deodorants van Salt of the Earth gaat je lichaam een detoxfase door. Anti-transpirant deodorant bevat eigenlijk aluminium, waardoor je niet gaat zweten. Dit blokkeert je poriën en houdt eigenlijk schadelijke gifstoffen vast in je lichaam. We zweten met een reden. Het maakt deel uit van het natuurlijke ontgiftingsproces van je lichaam. Je kunt daarom bij de overstap naar een natuurlijke deodorant een korte overgangsperiode ervaren waarbij je even wat meer zweet. Dit is niet erg, maar juist een teken dat je lichaam goed op de overstap reageert.

Salt of the Earth Deo

Alle deo’s van Salt of the Earth zijn 100% natuurlijk en vegan approved. Oftewel er zit geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong in. Ook is het ‘cruelty free’ en dit betekent dat deze deo’s (ingrediënten én het eindproduct) niet op dieren is getest. Ook geeft de deo geen witte vlekken op je kleding en geen bruine vlekken in je oksel (wat na mijn ervaring bij natuurlijke deo’s vaak wel het geval is).

Salt of the Earth Spray Deo

De Salt of the Earth Spray Deo is verkrijgbaar in verschillende geuren, maar er is ook een geurloze variant. Niet iedereen houdt immers van een ‘luchtje’. Ik word heel blij van Ocean & Coconut. Ik eet namelijk niet alleen graag kokos, ik ben echt dol op de geur van kokos. Je snapt daarom wel dat ik deze spray deo heel graag gebruik. Het prikt niet (ook niet als je je net geschoren hebt), het ruikt heerlijk fris en zo ruik je de hele dag. Zelfs na het sporten! Geen vlekken in mijn kleren en ook geen vlekken in mijn oksel. Bij anderen merken die natuurlijke deo’s gebruiken kreeg ik donkere plekken in mijn oksel. Ik dacht dat het na een tijdje wel weg zou gaan, maar het ging pas weg nadat ik stopte met die deo. Nu gebruik de Salt of the Earth Spray Deo al een paar weken en ik kan je deze deo zeker aanraden! Wat ik zeker ook heel fijn vind is dat de deo hervulbaar is. Je kan met één fles navulling 5x je deoflesje vullen en dus lekker lang van frisse oksels genieten!

Je koopt deze fijne deo’s o.a bij Etos, maar ook online bij Big Green Smile.

Salt of the Earth

Salt of The Earth maakt sinds 1993 milieuvriendelijke, natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. Ze ontwikkelden diverse serie deo’s die je op een natuurlijke manier tegen ongewenste zweetgeuren beschermen. De Salt of the Earth spray, roll-on en balm deodoranten bevatten huidverzorgende Aloë Vera. De deo’s met een geur, bevatten daarnaast ook botanische extracten en essentiële oliën.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!