fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn bullet journal 3.0

Mijn bullet journal 3.0

Op 3 maart 2020 deelde ik de laatste keer mijn bullet journal met je. En nu bijna 3 jaar later komt er weer een nieuwe update. Het is de bedoeling dat ik weer iedere maand mijn bujo layout met je deel om je te inspireren. Misschien begin je zelf ook wel een bullet journal (kan ik je zeker aanraden als je rust in je hoofd wilt) of misschien heb je al een bujo, maar weet je ff niet hoe je je pagina gaat vullen. In deze blog deel ik mijn bullet journal 3.0 en iedere maand zal ik een pagina of meerdere pagina’s uit mijn bullet journal met je delen.

Van Bullet Journal 2.0

Op 30 juni 2020 deelde ik mijn bullet journal 2.0 met je. Ik gebruikte mijn bullet journal toen ik net begon met journalen als planner/agenda en noteerde dus afspraken, maakte to-do-lijstjes en nog veel meer. In 2020 gedurende de coronapandemie vielen afspraken weg en ook qua werk gebeurde er heel weinig. En daarom werd mijn bullet journal meer een gevoelsboekje. Een soort dagboek waarin ik lekker creatief kon zijn.

Naar Bullet Journal 3.0

En nu ik het journalen weer op heb gepakt, wil ik dit weer met je delen. Ik gebruik mijn bujo nog steeds niet als planner of agenda, want daar heb ik mijn businessplanner voor. Maar ik schrijf wel mijn belevenissen en hersenspinsels op. Ook heb ik dit jaar een paar persoonlijke doelen en wil ik nieuwe gewoontes aanleren. Ook hierbij zal mijn bullet journal mij helpen.

Meer tijd voor mezelf

Mijn bullet journal 3.0 zorgt vooral een voor een moment voor mezelf. Een moment van even stilstaan, reflecteren en creatief bezig zijn. Allemaal dingen die zorgen voor meer rust in mijn hoofd en meer rust in mijn lijf. Nou is dat bij mij eigenlijk al best goed op orde, maar een beetje extra kan nooit kwaad. En aangezien één van mijn doelen is dat ik meer tijd voor mezelf wil, zal mijn bullet journal 3.0 mij hier heel erg bij gaan helpen.

Iedere maand en update

Vanaf nu krijg je iedere maand een update van mij. Dit is in de vorm van een blog waarin ik je laat zien hoe ik mijn bullet journal gepimpt heb, dus de lay out en het kleurgebruik. Maar ik laat je ook zien en vertel je hoe het met mijn doelen en nieuwe gewoonten gaat. Het plan is om van 1 pagina een filmpje te maken en dit op YouTube te delen. Dit heb ik in het verleden ook gedaan en dit werd altijd leuk ontvangen. Maar omdat ik de laatste tijd steeds actiever ben op TikTok zal ik het daar misschien ook wel delen. Geen idee nog eigenijk. Maar ik hou je natuurlijk op de hoogte. Volg me gewoon op TikTok, Instagram en YouTube en dan zie je het vanzelf voorbij komen. Ik hoop oprecht dat ik iemand hiermee mag en kan inspireren en dat meer mensen aan de slag gaan met het journalen.

Geen idee wat een bullet journal is? Lees dan de blog waarin ik je vertel hoe je een bullet journal begint. En koop dan een mooi notitieboek zodat je kan gaan beginnen.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!