fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De setup van mijn bullet journal in mei

bullet journal in mei

Het is alweer mei! En dus is het de hoogste tijd om de setup van mijn bullet journal aan je te laten zien. Deze setup is anders dan jullie van mij gewend zijn. Het leek me namelijk leuk om eens iets heel anders te doen wat betreft het thema. Ten eerste is de stijl van mijn setup deze maand anders en ten tweede zijn ook een aantal pagina’s anders ingedeeld. Ik wil namelijk uitproberen of dit ervoor zorgt dat ik nog productiever ben. In deze blog lees en zie je er alles over. Kijk je weer mee?

Terugblik april

Ik begin de nieuwe maand met een terugblik naar april. Uiteraard zijn deze pagina’s in het thema van april; roze en bloemen. Op deze paginas’s blik ik terug naar afgelopen maand. Wat heeft de maand me gebracht? Wat heb ik geleerd? Waar ben ik dankbaar voor? Wat waren de mooie en wat waren de mindere momenten? Goed om even bij stil te staan.

bullet journal terugblik april
April wat was je mooi en fijn!

Thema voor mei

Zoals ik al zei, is mijn bullet journal in mei anders dan jullie gewend zijn van mij. Ik heb dit keer geen tekeningen of iets dergelijks gemaakt. Maar ik moet ook eerlijk bekennen dat dit kwam omdat ik in tijdnood kwam in de aanloop naar de meivakantie. Desondanks ben ik erg blij met het eindresultaat. Het thema is een dierenprintthema geworden. Dierenprint in combinatie met bladeren. Veel groen en zwart wat ik een mooie combi vind.

Voorpagina mei

Geen tekeningen deze maand, maar wel een combinatie van groene bladeren, zwart en een dierenprint. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze kleurencombinatie echt heel mooi vind!

bullet journal in mei maandoverzicht

Maandoverzicht

Ook het maandoverzicht is een combinatie van groen, zwart en een dierenprint. Een fijn overzicht waar ik in één oogopslag zie wat er de komende maand allemaal aan zit te komen, welke boeken ik wil lezen en welke series ik wil zien.

doelen, taken en weekschema

Doelen, taken en weekschema

De pagina met doelen en taken is eigenlijk hetzelfde zoals ik het in de voorgaande maanden heb gehad. Bovenaan de doelen die ik voor mezelf heb gesteld en eronder de taken die ik moet verrichten om de doelen te volbrengen. Het weekschema is wel anders, want er zijn namelijk een aantal taken die dagelijks terugkomen. Het is eigenlijk onzin om dan bij alle dagen op te schrijven wat die taken zijn. En daarom heb ik deze pagina aangepast. Nu schrijf ik bovenin de dagelijks terugkerende taken en eronder welke taken ik per dag heb. Omdat ik denk dat ik dan een nog beter overzicht heb.

Blogideeën en betalingen

Op de pagina met blogideeën schrijf ik per categorie op over welke blogonderwerpen ik wil gaan schrijven. En bij de betalingen hou ik de betalingen bij die ik van opdrachtgevers tegoed heb. Op deze pagina’s komt het thema ook terug, maar in rustiger mate. Ik wil de pagina’s optimaal benutten en dus kan er niet teveel versiering zijn.

notities

Notities

Vorige maand had ik een aantal pagina’s genoteerd voor notities en dat ik goed bevallen. Ik heb die pagina’s volgeschreven met van alles en nog wat. En daarom heb ik ook deze maand ook weer een aantal pagina’s waarop ik allerlei notities kwijt kan.

weekoverzicht week 18

Weekoverzicht

Het weekoverzicht heb ik ook aangepast. Op de linkerpagina noteer ik de doelen voor die week en op de rechterpagina noteer ik de taken die hierbij horen.

weekplanning

Weekplanning

De weekplanning is ook anders dan anders. Ik heb alle dagen over de twee pagina’s verdeeld en onder de dagen heb ik ruimte om te noteren welke artikelen ik die week wil schrijven, belangrijke taken die echt afgerond moeten worden en dingen die ik niet mag vergeten, dan taken die ik dagelijks moet doen en als laatst de overige taken. Dit kunnen taken voor werk zijn, maar ook privé-zaken. Alles wat ik onder deze punten noteer verdeel ik over de week erboven. Zo heb ik alles op één pagina en een goed overzicht van wat ik gedaan heb en nog moet doen.

Wat heb ik voor mijn bullet journal in april gebruikt

De setup van mijn bullet journal in mei

Mijn bullet journal in mei

Mijn bullet journal in mei is, al zeg ik het zelf, weer heel leuk geworden. Het is anders dan alle bujo setups die ik eerder gemaakt heb, maar het is altijd leuk om weer eens iets anders of nieuws te proberen. Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!

Heb jij een bullet journal? En hoe ziet jouw setup voor mei er uit?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

2 gedachten over “De setup van mijn bullet journal in mei”

  1. Dat ziet er weer mooi uit! Ik heb wel een soort bulletjournal, maar die is echt alleen maar functioneel. Een simpele lijst met datums van boven naar beneden voor de maanden en per week een layout die gebaseerd is op de Moleskine week/notitie agenda (weekdagen links, takenlijsten rechts). Ik wil altijd allerlei andere layouts proberen (ik kijk veel te veel naar plannerplaatjes op instagram), maar dit werkt het best en daar draait het uiteindelijk om. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!