fbpx

SHEGLAM: Make up van SHEIN een aanrader of niet

Make up van SHEIN

Ik kocht een tijdje geleden make up van SHEIN, ook wel bekend als SHEGLAM. Maar is deze make up echt zo goed als al die influencers op Instagram en TikTok beweren? Ik probeerde het uit en in dit blogartikel lees je of het een aanrader is of niet.

SHEGLAM is de make up van SHEIN

SHEIN ken je misschien als van de betaalbare kleding en SHEGLAM is hun make up-lijn. Betaalbare make up voor iedereen. Die bestaat uit een volledige make up look inclusief het reinigen van je gezicht. Dus denk aan foundations, concealers, contour, blush, oogschaduw en lipstick. Ik kocht een aantal producten uit de liquid-lijn en een oogschaduwpalet.

“SHEIN is een wereldwijde mode- en lifestyle e-tailer die de schoonheid van mode voor iedereen toegankelijk wil maken.”

SHEGLAM Sun Sculpt Liquid Contour

Ik kocht de Sun Sculpt Liquid Contour in de kleur: Warm Honey. Ik gebruik eigenlijk nooit de contourtechniek als ik make up op heb. Ik creëer wel altijd wat schaduwen met bronzer. Onder andere om mijn onderkin een beetje te camoufleren. Maar mijn dagelijkse make up moet gewoon snel en makkelijk zijn. Maar als ik uit ga of een feestje heb, vind ik het leuk om de tijd te nemen en sinds is de Sun Sculpt Liquid Contour heb, ben ik ook aan het contouren geslagen. En ik kan je zeggen dat ik er tevreden ben. Niet alleen omdat je uit redelijk wat kleuren kunt kiezen, maar het product is gewoon heel fijn.

Je brengt de liquid contour aan op de plekken die je wilt, zoals je wangen, voorhoofd en onderkin niet te vergeten. Dan pak je een beautyblender of kwast en gaat blenden tot de contour één wordt met jouw gezicht. Het eindresultaat is een natuurlijk ogende schaduw die net wat meer definitie aan je gezicht geeft.

SHEGLAM Color Bloom Liquid Blush

De Color Bloom Liquid Blush kocht ik in de kleur: Float On. Dit is een perzikachtige kleur die net even die extra touch en kleur in je gezicht geeft. Blush draag ik altijd wel, omdat dit net even wat kleur aan mijn gezicht geeft. Denk aan de gezonde blos. Maar ik gebruik altijd blush in poedervorm.

She Glam is goed gepigmenteerd

Deze liquid blush is wel heel erg fijn kan ik je zeggen. Ik heb hier tijdens het aanbrengen en blenden meer controle over dan een blush in poedervorm. Ik vind deze perzikkleur ook heel erg mooi en je kan het natuurlijk zo licht of donker maken als je zelf wilt.

SHEGLAM Glow Bloom Liquid Highlighter

Een make up look is wat mij betreft pas af als je wat highlighter hebt toegevoegd. Ik kocht de Glow Bloom Liquid Highlighter in de kleur Tea Cake. Het is een mooie beetje goudachtige highlighter die echt perfect bij mijn huid past. Ik heb natuurlijk een tintje, dus als je een lichter huidskleur hebt zou het wat intens kunnen zijn. Gelukkig is er keuze uit meerdere kleuren.

Deze liquid highlighter heb ik trouwens niet dagelijks op. Maar als ik een uitje heb, vind ik dat de highlighter mijn look echt afmaakt.

oogschaduw palette van She Glam

SHEGLAM Smart Cookie Palette

Tenslotte kocht ik ook het Smart Cookie Palette: een oogschaduw palet met warme kleuren die bij iedere look passen. Ik ben zelf niet zo van de donkere oogschaduw en met dit palet kan ik toch een licht ooglook creëren voor de dagelijkse make up, maar voor een feestje kan dit weer wat intenser en donkerder. Ideaal dus!

Make up van SHEIN een aanrader of niet

Wat mij vooral heel erg opvalt bij de make up van SHEGLAM is dat het sterk gepigmenteerd is en ook echt wel lang blijft zitten. Ik heb duurdere make up gehad die niet van deze goede kwaliteit was. De make up van SHEIN is betaalbaar en van goede kwaliteit. Ik zou het iedereen dan ook echt aanraden!

Je koopt als deze make up en meer op SHEIN.

Kende jij de make up van SHEGLAM al?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!