Soggy Doggy is een leuk en hilarisch familiespel

Wij kregen een heel leuk spel opgestuurd om uit te proberen. En zoals jullie weten, vinden wij dit heel leuk om te doen. Vandaag vertel ik je waarom het interactieve familiespel Soggy Doggy zorgt voor een hilarische middag. Lees gauw verder!

Soggy Doggy zorgt voor een hilarische middag

Even kort een uitleg van het spel. Je hebt een hondje dat in bad zit (ja je moet er dus water in doen) en je gooit met de dobbelsteen. Je begint op de hondenmand en de kleur op de dobbelsteen geeft aan naar welke vakje je op het bordspel je moet gaan staan. En het getal waar je op komt te staan, is het aantal keer dat je aan de kraan moet draaien of water moet pompen. Je raadt het al; als je pech hebt schudt het hondje zich uit en worden jullie allemaal nat gespetterd. Het is dus wel aan te raden om dit op een tafel te doen die water kan hebben of even een plastic tafelkleed of vuilniszak op tafel te leggen. Je hebt gewonnen als je een heel rondje hebt gemaakt en weer bij de hondenmand bent.

Soggy Doggy zorgt voor een hilarische middag
Alle onderdelen van Soggy Doggy

Hilarisch spel

Wij vinden dit echt een hilarisch spel! Het is net als het slagroomspel heel spannend wie dan uiteindelijk degene is waardoor je allemaal wordt nat gespetterd. Wij hebben echt de hele tijd in een deuk gelegen toen we het spel uittestten. De spanning van ‘Gaat ie zich bij mij uitschudden?’ en het moment dat de hond daadwerkelijk gaat staan schudden. We zijn zo enthousiast over Soggy Doggy dat we het spel inmiddels meerdere keren hebben gespeeld.

Leuk voor jong en oud

Wat ik persoonlijk heel leuk vind, is dat je dit echt met het hele gezin kunt spelen. Het spel is vanaf 4 jaar, maar ik denk dat kinderen van 3 jaar ook goed mee kunnen doen. Het spel duurt niet heel lang. De jongsten vinden het leuk en grappig en ook de oudere kinderen moeten hard lachen. Leuk om op de regenachtige of straks koude dagen te spelen. Ik beloof je, dat je dan echt een leuke middag met je kinderen hebt! Daarom begrijp ik ook heel goed dat dit spel genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar.

Soggy Doggy zorgt voor een hilarische middag
Opperste concentratie

Minpuntje

Eigenlijk heb ik maar één minpunt en dat is dat het spel drie AA-batterijen nodig heeft. En die worden niet meegeleverd. Dat vind ik altijd zo tegenvallen. Het gebeurt zo vaak met cadeautjes die de kinderen krijgen. Dan willen ze ermee spelen en dan worden de batterijen niet meegeleverd. Nou heb ik gelukkig altijd wel AA en AAA batterijen in huis. Maar soms zijn het van die achterlijke formaten, waar je echt niks mee kan. Dus let op dat je batterijen in huis hebt of erbij koopt.

Ik heb Soggy Doggy bij meerdere speelgoedwinkels zien liggen, maar is natuurlijk ook online via Bol.com te krijgen. Het spel kost €19,99.

Soggy Doggy

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatie links. Dit betekent dat als jij via de link een product aanschaft, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.