fbpx

Num Noms Surprise in a Jar verzamel ze allemaal

Leuke en betaalbare cadeautips voor 5 december

Ken jij ze al? Num Noms Surprise in a Jar of in het Nederlands Num Soms Verrassing in een Pot? Nee? Ik eerst ook niet. Maar ik kreeg een tijdje terug een leuk pakketje thuisgestuurd om er één uit te testen. Jenna was helemaal in haar nopjes dat zij dit uit mocht testen en voor ik het wist was de Num Nom uit de doos en klaar om getest te worden.

Num Noms Surprise in a Jar

Wat is het en wat kan ik ermee? Ik hoor het je denken. Num Noms Surprise in a Jar zijn schattige knuffels in een pot. Ik denk dat jij er niet zo heel veel mee kan (ik ook niet). Maar ik heb twee dochters en die vinden het heerlijk om met de Num Noms te knuffelen. Het is namelijk een heel schattig knuffeltje dat echt heel lekker ruikt. Onze Num Nom heet Connie Confetti en ruikt naar suikerspin. Dus ook ik ruik er af en toe aan (dus ook ik vind ze stiekem wel leuk). De Num Noms Surprise in a Jar zitten in een plastic weckpot die je als spaarpot kunt gebruiken (er zit al een gleuf in) of gewoon spulletjes in kunt bewaren.

Suikerspin

Toen Jenna de weckpot open maakte was het eerste wat haar opviel dat haar een heerlijk parfum van suikerspin tegemoet kwam. Ze moest even worstelen om de Num Nom uit de weckpot te krijgen, maar toen ie eruit was rook het lekker naar suikerspin. En ze moest meteen aan onze vakantie in de Efteling denken.Als ik haar kamertje nu inloop dan ruik ik in eerste instantie niks. Maar zodra ik dichter bij de Num Nom sta dan ruik ik nog heel subtiel de heerlijke geur van suikerspin. En dat na een week of twee.

Leuk voor meiden

Jenna vindt de Num Noms Surprise in a Jar heel leuk. Ze zag op het kaartje dat er nog meer soorten zijn en dus wilde ze er nog wel meer. Toen Marley de Num Noms Surprise in a Jar zag wilde zij er ook één. Het is dus echt wel een succes bij meisjes tussen de 3 en 8 jaar. Misschien ook wel als ze ouder zijn, maar daar kan ik niet veel over zeggen omdat mijn meiden nog onder de 8 jaar zijn.

Verschillende geurtjes

Je kunt de Num Noms Surprise in a Jar sparen, aangezien er verschillende soorten zijn. Met ieder een eigen naam en natuurijk ieder zijn eigen geurtje. Zo heb je er één die naar bubblegum ruikt, maar ook één die naar komkommer ruikt. Ik weet zeker dat je hier een klein meisje heel veel plezier mee doet. En er is nog veel meer leuk speelgoed van Num Noms. Er is zelfs een Num Noms nagellakmaker en je kan de Num Noms Light met elkaar mengen en zo je eigen geurtjes maken. Superlek!

Leuk voor in de zak of onder de kerstboom

Ik ben zo’n moeder die alles op tijd in huis heeft. Ik weet dus al wat de meiden misschien wel van Sinterklaas krijgen. Alles van Num Noms is verkrijgbaar bij bijna elke speelgoedwinkel en ook bij bol.com. En ze zijn €12,99 per stuk. Best oké toch?

Unboxing op YouTube

En zo’n review op een blog is leuk, maar het is leuker om de hele unboxing op YouTube te kijken. Daarom hebben Jenna en ik ons eerste Youtube filmpje gemaakt. Ik zou zeggen, ga gauw kijken en vergeet je natuurlijk niet te abonneren op ons kanaal, want er komen nog meer filmpjes aan. En als je het filpmje leuk vindt, dan uiteraard even een duimpje omhoog 😉 Laten jullie ook een reactie over. Zou Jenna heel leuk vinden en ik ook. Hieronder het filmpje en hier vind je ons You Tube kanaal. Veel kijkplezier!

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product aanschaft, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!