fbpx

Zo ben je in een mum van tijd van je witte snoetje af!

in een mum van tijd van je witte snoetje af

Zo na de winter hebben veel mannen en vrouwen altijd een beetje een pips kleurtje in hun gezicht. Ik hoor het nu geloof ik bijna dagelijks: “Wat zie je pips? Ben je niet lekker”? Echt zo vervelend? Want ik voel me kiplekker! Reden te meer om eens te gaan kijken wat er allemaal te doen is tegen zo’n wit gezichtje aan het einde van de winter! Met mijn tips ben je in een mum van tijd van je witte snoetje af!

Vergeet de zonnebank

Je ziet er altijd zo veel beter uit als je een beetje een bruin tintje hebt op je gezicht. Hierdoor voel je je vaak ook beter.  Maar hoe kan je nou een heel natuurlijk tintje in je gezicht creëren en niet te veel onder de zonnebank te hoeven. Want die zonnebank is echt mega slecht voor je huid. Het droogt je huid uit en de UV-A Straling in de lampen zorgen voor snellere veroudering van je huid en als je te vaak blootgesteld wordt eraan kan je huidschade oplopen met als gevolg huidkanker.

Zelfbruiner biedt een veilige uitkomst!

Wij zijn uiteindelijk toch terecht gekomen bij zelfbruiners. “He bah!”, denk je dan misschien direct. Nou dat dacht ik inderdaad ook. Ik had vooroordelen tot en met! Maar ik heb er een paar mogen testen en was en was uiteindelijk toch prettig verrast. Ze hebben tegenwoordig een mooie natuurlijke bruine kleur en stinken doen de meeste ook niet meer zo erg! Het geeft een hele natuurlijk tint waar ook jij echt blij van gaat worden!

En wat het leuke is, je kan de zelfbruiners niet alleen voor je gezicht gebruiken, je kan het ook gebruiken voor je lichaam. Dus je bent dan niet alleen in een mum van tijd van je witte snoetje af, maar je heb straks ook geen witte benen als melkflessen. Trek daarom gerust een rokje aan bij het eerste lekkere lentezonnetje!

Voor jou getest!

Merken die ik getest heb: Marc Inbane en Oolaboo

Hoe gebruik je die zelfbruiner veilig en mooi?

  • Kies het juiste product waar jij blij van wordt. De Perle Soleil van Marc Inbane had mijn voorkeur. Je kan heel handig een zelfbruiner druppeltje mengen met je dagcrème of je bodylotion. Als je liever een spray gebruikt, schaf dan ook een glove aan voor het lichaam en een kwast voor het gezicht. Hiermee kan je de zelfbruiner het mooiste gelijkmatig aanbrengen!
  • Scrub voordat je de huid wilt gaan behandelen met een zelfbruiner altijd eerst goed! Dan breng je de zelfbruiner het meest egaal aan op de huid. Kies voor een aparte scrub voor gezicht en lichaam!
  • Hydrateer de huid op plekjes die droog zijn. Bijvoorbeeld de ellebogen, knieën en andere droge plekjes. Op droge plekje hecht het namelijk beter en dan zou het iets donkerder kunnen pakken als je niet eerst even een hydraterend product gebruikt.
  • Met kan je een druppeltje zelfbruiner toevoegen aan je dagcrème en of bodylotion zodat je op een hele natuurlijk manier je bruine tintje bij kan kleuren zonder dat het onnatuurlijk wordt.
  • Blijf ook de huid scrubben na gebruik van de zelfbruiner. Vaak zien we dat mensen bang zijn hun bruine tintje eraf te scrubben, maar de huid kleurt juist mooier op na een scrub beurt!
  • Om de kleur een beetje mooi bij te houden adviseren wij om het iedere week 1 of 2 keer bij te werken. Zo heb je altijd een mooi en gezond kleurtje!
  • Als straks in de lente de zon weer komt dan kan je natuurlijk ook lekker even ge nieten van de zon. Daar krijg je ook een mooi tintje van. Maar zon met verstand! Ook de zon is nr. 1 huidverouderaar, smeer je dus altijd in. Je wordt ook bruin als je je hebt ingesmeerd, maar veel mooier en zonder huidschade en huidveroudering!

Wil je meer weten over de huidschade door de zon, de werking van zelfbruiners of over een van de merken waar ik je over heb verteld? Dan kan je natuurlijk altijd contact met Viva Donna opnemen via info@vivadonna.nl. Zij helpen je graag met de beste tips en advies!

Succes en stralende groetjes Viva Donna!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!