fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

10x de leukste bedankjes voor juffen en meesters

bedankjes voor juffen en meesters

Het is altijd leuk om aan het einde van het schooljaar een leuk bedankje aan de juf of meester te geven. Er is niets zo leuk als zelf iets knutselen. Dat maakt het toch net even wat persoonlijker en nog leuker om te geven. Er zijn ook genoeg blogs hierover te vinden en daarom heb ik mijn collegabloggers gevraagd hun blogs met de leukste bedankjes voor juffen en meesters te delen. Ik heb ze voor jou samengebracht in één overzicht zodat jij niet verder hoeft te zoeken.

1. ‘Dit schooljaar was een feestje’-vlaggenlijn

Mirjam van ‘Een goed verhaal’ maakte voor de kleuterjuf een hele leuke vlaggenlijn in verschillende kleurtjes. Je kunt op de vlaggetjes letters tekenen die een woord vormen, maar je kind kan de vlaggetjes ook inkeuren en versieren. Een leuk, origineel en persoonlijk cadeau waar je niet veel spullen voor nodig hebt en ook nog eens snel klaar is. De volledige beschrijving vind je op Een goed verhaal.

bedankjes voor juffen
©Een goed verhaal

2. ‘Bedankt dat je mij liet groeien’-bloempot

Fleur van ‘Miz Flurry’ heeft heel veel leuke knutselideeën op haar blog. Dit jaar maakte ze voor de juffen van haar kinderen een leuke bloempot. Uiteraard met een leuk plantje erin en een liniaal met een foto van één van haar kinderen en de tekst ‘Bedankt dat je mij liet groeien’. Op Mizz Flurry vind je de volledige beschrijving van dit leuke bedankje.

bedankjes voor juffen
©Mizz Flurry

3. Een verwenpakket met zelfgemaakte zeep

Na een druk schooljaar zijn de juffen wel toe aan wat ontspanning. Een leuk en lekker verwenpakket met zelfgemaakte zeep zal hier zeker bij helpen. Het heeft wel wat meer tijd nodig om het te maken, maar dan heb je ook wat. Dit zijn de echte verwen bedankjes voor juffen. Jinske maakte voor Imakin een tutorial waarin je stap voor stap kunt zien hoe je de zeepjes maakt.

10x de leukste bedankjes voor juffen en meesters
©Imakin

4. ‘You Rock’ met rocky road van witte chocola

Voor dit leuke bedankje van Mirjam van ‘Een goed verhaal’ moet je wel even de keuken in. Niet lang, want je hoeft alleen de witte chocola te laten smelten. Dan doe je er allemaal lekkere dingen zoals M&M’s en marshmallows bij en laat je de chocola weer hard worden. Als de chocola hard is breek je het in stukken en doet dit in een leuke weckpot. Dan nog de tekst ‘You Rock’ (of een andere tekst) op de pot en je hebt ook nu weer een leuk en origineel cadeau. De volledige beschrijving vind je op Een goed verhaal.

bedankjes voor juffen
©Een goed verhaal

5. ‘Deze apenkop zegt bedankt’-pot

Linda van ‘Lifestyle Mommys’ vulde een pot met apenkoppen. Op de pot bevestigde ze een kaartje met de tekst: ‘Deze apenkop zegt bedankt’. Ook maakte ze nog een kaart met een leuke tekst en liet ze haar kind zelf zijn naam in de kaart schrijven. Lekker, leuk en persoonlijk! De volledige beschrijving van dit bedankje is te vinden op Lifestyle Mommys.

bedankjes voor juffen
©Lifestyle Mommys

6. ‘Juf je was uitMUNTend!’

Emmy van ‘Webkonijn’ ging met snelcement aan de slag en maakte zelf een bloempot. Deze kreeg een mooie kleurtje en ze vulde de bloempot met een muntplantje. Superleuk om dit samen met je kind te maken en je kind de bloempot te laten schilderen. Het voordeel van snelcement is dat het snel droogt dus je kan al snel verder met de afwerking. En leuke kaar erbij en inpakken maar! De volledige beschrijving van dit hele leuke creatieve bedankje vind je op Webkonijn.

bedankjes voor juffen
©Webkonijn

7. Een clipboard; handig voor volgend schooljaar

Wil je de juf iets geven wat ze volgend schooljaar kan gebruiken? Maak dan heel eenvoudig het clipboard dat Judith van Hip & Hot maakte. Je hebt niet veel nodig en het is een heel origineel bedankje. Iets waar de juf echt iets aan heeft en wat ze volgend schooljaar in de klas kan gebruiken. De volledige beschrijving is te vinden op Hip & Hot

10x de leukste bedankjes voor juffen en meesters
©Hip & Hot

8. Een mozaïek namens de hele klas

Je kan natuurlijk ook namens de hele klas een leuk zelfgemaakt cadeau maken voor de juf of meester. Gea van Website4mama maakte met de klas van haar kind een leuke mozaïek van foamklei. Ieder kind uit de klas kreeg een kartonnen vierkantje van 5x5cm en wat foamklei in de favoriete kleuren van de juf. De kinderen versierde hun minitegeltje en Gea maakte er een mooi geheel van. Persoonlijker kan bijna niet. En ik weet zeker dat de juf of meester dit bedankje zeker zal waarderen en een mooi plekje zal geven. De volledige beschrijving van dit leuke mozaïek vind je op Website4mama.

10x de leukste bedankjes voor juffen en meesters
©Website4mama

9. ‘Bij jou WAS ik in goede handen’ is ideaal voor de last-minute knutselaars

Linda van Go or No Go besefte zich dat de volgende dag de laatste schooldag was en had nog geen cadeautje voor de juf. Ze kon een doos chocola kopen, maar dit vond ze toch minder leuk. Daarom ging ze nog snel aan de slag. Heel snel, want binnen 15 minuten was het bedankje al klaar. Ze kocht een Unicura zeepflacon met pompje, haalde de stickers eraf en met watervaste stift liet ze haar kinderen de tekst ‘Bij jou WAS ik in goede handen’ op de flacon schrijven. Folie en een strik eromheen en klaar! Heel makkelijk en snel, maar wel heel persoonlijk. Voor de volledige beschrijving kan je op Go or No Go terecht.

bedankjes voor juffen
©Go or No Go

10. Voor de niet knutselaars: 7 leuke budget cadeautjes

Charlotte van ‘Aukjeswereld’ is zelf jaren leerkracht geweest en weet dus precies wat juffen leuk vinden om te krijgen. En wat ze zegt, je bent niet verplicht om iets aan de juf te geven. En ben je geen knutselaar dan is een mooie tekening gemaakt door jouw kind ook superleuk en lief. Wil je toch iets aan de juf geven? Ga dan even naar Aukjeswereld voor de leuke cadeautjes die je gewoon bij de supermarkt (of Action) koopt.

bedankjes voor juffen
Bedankjes voor juffen kan je ook zelf kopen 😉 Dit setje maakte ik als afscheidscadeautje voor het kinderdagverblijf, maar kan ook prima aan het einde van het schooljaar gegeven worden.

10x de leukste bedankjes voor juffen en meesters

Dit zijn toch hele leuke ideeën? Wat ik fijn vind aan deze ideeën is dat de bloggers er duidelijke beschrijvingen bij hebben. Soms zie je op bijvoorbeeld Pinterest een leuk idee, maar moet je het alleen met een foto doen. Daarom wil ik mijn collegabloggers heel erg bedanken! Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke ideeën voor afscheidscadeautjes of bedankjes voor juffen en meesters. Maar ik weet zeker als je één van deze cadeautjes maakt of koopt, je hele blije juffen en meesters zal hebben 😉

Fijne vakantie!

Deel op:

10 gedachten over “10x de leukste bedankjes voor juffen en meesters”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!