fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De setup van mijn bullet journal in november

bullet journal in november

De nieuwe maand is alweer in zicht en dus is het tijd voor een nieuwe setup van mijn bullet journal in november. Het was weer even bedenken wat ik als thema zou gebruiken. En omdat ik het thema van oktober wel heel erg leuk vond heb ik dit een beetje doorgetrokken naar november. Wel net even anders, maar wel helemaal in herfstsfeer. En ondanks dat ik het nieuwe mooie bullet journal van CreaChick heb aangeschaft, heb ik me kunnen beheersen om het nog niet te gebruiken. Ik heb in mijn huidige bullet journal nog genoeg pagina’s die ik kan gebruiken. Wie weet volgende maand…

Terugblik oktober

We beginnen deze nieuwe set up met een terugblik naar de vorige maand. En oktober was een fijne maand. Ik ben in oktober jarig dus een betere reden om dit een goede maand te noemen is er natuurlijk niet. En ik heb mijn verjaardag met een topfeest gevierd. Het Halloween thema viel goed in de smaak en ik geloof dat ik volgend jaar weer een Halloween feest ga geven. Maar naast al het gefeest was het ook de maand waarin de herfst toch echt begonnen is. En hiermee ook het cocoonen en binnen tijd met elkaar doorbrengen. Neemt niet weg dat we ook veel leuke uitjes hebben gehad. Dit is allemaal terug te zien en lezen in mijn terugblik. Een soort van dagboek wat leuk is om later nog eens terug te lezen..

bullet journal in november terugblik oktober
Terugblik oktober

Thema van november

Zoals ik al zie wilde ik het thema van oktober doortrekken. Maar waar je in mijn setup van oktober veel bladeren en herfstige foto’s met oranje voorbij zag komen zie je nu meer bruin. Ik wilde een gezellige sfeer creëren. Maar ik moet zeggen dat het even duurde voordat ik wist wat ik ermee aanmoest, maar dat is helemaal niet erg. Ik heb mijn creatieve brein (ahum) hiermee wel gestimuleerd om iets nieuws te creëren.

Als ik aan cocoonen, gezelligheid, herfst en kou denk, denk ik vooral aan op een dekentje op de bank met een beker thee of koffie. En dit heb ik dan ook terug laten komen in het thema van november. Ik had een tijd geleden vintage stickers bij Ali Express besteld en die heb ik gebruikt voor dit thema. Maar ook veel stickers met verschillende kopjes, bekers en glazen koffie. En op Pinterest heb ik veel plaatjes/foto’s bij elkaar gezocht die ook die gezellige en huiselijke sfeer uitstraalde. Ik denk dat het aardig is gelukt!

Voorpagina

De enige pagina waar ik niet heel tevreden over ben is de voorpagina. Ik wilde een aantal koppen koffie van bovenaf tekenen. Het is leuk geworden, maar past niet echt bij de rest van de pagina’s. Gelukkig is de voorpagina alleen om aan te geven welke maand dan begint. Dus ik hoef er verder niet veel mee te doen. Omdat ik de koffiekopjes alleen wat saai vond heb ik ok nog een quote opgeschreven en een kalender gemaakt. Het kan best zijn dat ik de pagina nog aanpas als ik me eraan ga storen. Ik vind hem wat saai. Maar goed, dat is mijn kritische mening.

De setup van mijn bullet journal in november

Maandoverzicht

Het maandoverzicht is één van de pagina’s die ik heel leuk vindt geworden. Het gevoel wat ik wilde creëren zie en voel je hier echt in terug. Het is een gezellige pagina, met veel bruin en toch ook wat kleur. En voldoende ruimte om alles wat ik voor de maand november kwijt wil. Ik heb deze maand een to do lijstje toegevoegd. Dit gaat om een to do lijst voor privézaken. Ik merkte dat ik dit toch miste.

De setup van mijn bullet journal in november

Doelen en taken

Ook de pagina’s met mijn doeken en taken voor november hebben diezelfde sfeer. Veel bruin, vintage stickers en koffie. Je kan immers nooit genoeg koffie hebben haha. En ook hier heb ik nog voldoende ruimte over om op te schrijven wat mijn doelen en taken zijn.

De setup van mijn bullet journal in november

Blogonderwerpen, betalingen en weekschema

De pagina’s met blogonderwerpen vind ik iedere maand weer een lastige pagina. Ik heb namelijk veel ruimte nodig om te kunnen schrijven wat mijn ideeën zijn en waarover ik zou willen schrijven per categorie. Maar ondanks de beperkte ruimte heb ik ook hier die sfeer van gezelligheid kunnen creëren. Ditzelfde geldt ook voor de pagina’s met de betalingen die ik die maand verwacht en het overzicht met al mijn taken voor de hele week.

De setup van mijn bullet journal in november

Terugblik voorgaande week

Iedere week blik ik terug op de voorgaande week. Even stilstaan en dankbaar zijn. Het maakt mij een positiever en gelukkiger mens. Daarom is dit ook iets wat ik zal blijven doen. De eerste week van oktober heb ik geen terugblik, omdat ik dit al in de terugbik van oktober heb verwerkt. Maar alle weken in november die volgen zullen dit wel hebben. Ik zal hier binnenkort weer een filmpje over opnemen en dit op Youtube delen.

De setup van mijn bullet journal in november

Doelen, taken en weekplanning

Dan is het alweer tijd om de doelen voor de komende week te noteren en hier taken aan te verbinden die ik verwerk in mijn weekplanning. En ook deze pagina’s komen iedere week weer terug. De doelen helpen mij om op zakelijk gebied op koers te blijven of juist van koers te veranderen. En op persoonlijk gebied helpt het me simpelweg om aan bepaalde taken in en rond het huis te beginnen. Of manlief aan te sporen dit te doen. Er zijn altijd van die dingen die blijven liggen of die je vergeet en op deze manier gebeurt dit niet en wordt er aan klusjes begonnen en ook afgemaakt.

Wat heb ik voor mijn bullet journal in november gebruikt

Mijn bullet journal in november

Deze setup van mijn bullet journal in november is alweer de een-na-laatste bullet journal set up van het jaar. Bizar hoe snel het jaar is gegaan. Volgende maand gaan we over van het herfstthema naar een winter- en kerstthema. Ja, ik ben er al over na aan het denken. Maar eerst moet het nog november worden en gaan we deze maand weer lekker journalen!

Welk thema heeft jouw bullet journal in november?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!