fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herfstvakantie en mijn Halloween Party | Een kijkje in mijn leven

mijn Halloween Party

De herfstvakantie komt op een goed moment, want we zijn allemaal niet echt fit. Helaas voor Alex dat hij een groot deel van de vakantie moet werken, maar de meiden en ik doen lekker rustig aan. Nou ja rustig, ik ben natuurlijk wel druk bezig met de voorbereidingen voor mijn Halloween Party zaterdag. En ik ben zo benieuwd hoe iedereen eruitziet!

Maandag

De één hoest, de ander snottert. Jenna en ik zijn vooral aan het hoesten en Alex en Marley snotteren de hele dag. Gaat lekker zo. Gelukkig heb ik deze vakantie expres geen plannen gemaakt omdat ik wist dat ik bezig was met de voorbereidingen van mijn Halloween Party. Dus we kijken films (Grease is nog steeds favoriet van de meiden), spelen spelletjes en doen vooral waar we zin in hebben.

Jenna haar outfit voor Helemaal in onze rollen tijdens  mijn Halloween Party
Jenna haar outfit

Natuurlijk moeten de Halloweenoutfits ook afgemaakt worden dus tussendoor hou ik me daar ook mee bezig. En ja, er wordt stiekem ook een beetje gewerkt. Dat krijg je als je werk ook je hobby is 😉

Dinsdag

Ook vandaag is het een rustig dagje. Een beetje werken, spelen, film kijken en vooral uitrusten. We hebben het nodig merk ik. Maar Alex heeft zin om te kokkerellen dus wij krijgen als lunch een heerlijk zelfgemaakte pizza. En hij is echt heerlijk!

Herfstvakantie en mijn Halloween Party | Een kijkje in mijn leven
Alex heeft heerlijke pizza gemaakt

Vandaag komen de rest van de stoffen binnen en kan ik verder met Jenna haar outfit en een begin maken met mijn outfit. Echt weer iets voor mij dat ik outfits maak voor het hele gezin en dan mijn eigen outfit als laatst maak. Ach, ik heb gelukkig nog een paar dagen..Maar eerst Marley haar outfit afmaken.

Woensdag

Vandaag moet ik echt even aan de bak. Het huis is een ongelooflijke bende en de was heeft zich opgestapeld. En ik moet ook verder met de outfits voor mijn Halloweenparty. Daarom stuur ik Alex en de meiden naar Drievliet. Zij de deur uit en ik kan lekker mijn gang gaan. Marley haar outfit heb ik gister voor een groot deel afgemaakt. Ze wilde er toch ook nog een rokje bij, want ze vindt Jenna haar rok zo leuk. Dus dan doen we dat natuurlijk!

Herfstvakantie en mijn Halloween Party | Een kijkje in mijn leven
Marley haar Halloweenoutfit

En zo komt er niks van het huishouden terecht. Ach morgen weer een dag 😉 Als Alex naar zijn werk is eten we lekker voor de tv. We kijken de Aristokatten. Vroeger mijn lievelingsfilm en zo leuk om nu samen met mijn meiden te kijken. Ik vind het echt een pluspunt dat op Disney+ ook al die oude films staan.

Donderdag

Vandaag gaat Alex zijn pak kopen voor de bruiloft van zijn broertje. Hij gaat met zijn ouders en Jenna wil ook mee. Marley en ik hebben de grootste lol samen. Ze zet klassieke muziek op en we dansen door de kamers alsof we ballerina’s zijn. Heerlijke momentjes zijn dit. Als ze dan weer haar iPad pakt ga ik verder met de outfits en dat doe ik eigenlijk de rest van de dag.

Herfstvakantie en mijn Halloween Party | Een kijkje in mijn leven
De hoed is goed gelukt!

Aan het einde van de avond heb ik ongelooflijk pijn in mijn rug, maar het is het waard. Alle outfits zijn klaar! En ik heb zelfs een hoed voor Alex gemaakt. Ik ben zo benieuwd hoe we er zaterdag uitzien als we ook geschminkt zijn. Ik heb er zo’n zin in. Maar nu ben ik wel echt gesloopt.

Vrijdag

Gelukkig is alle kleding klaar dus ik kan verder met alle andere voorbereidingen. Er blijven een paar vrienden slapen zaterdag dus ik moet wat logeerplekken creëren. En omdat de focus afgelopen week vooral op het maken van de kleding heeft gelegen en niet op huishoudelijke taken kan alles boven ook wel een stofzuiger en sopje gebruiken. Alex gaat met de meiden, zijn moeder, neefje en nichtje chocoladeletters versieren dus ik kan lekker mijn gang gaan.

Herfstvakantie en mijn Halloween Party | Een kijkje in mijn leven
Lekkere Mauritiaanse hapjes gemaakt

Alex heeft de kinderen na afloop bij zijn moeder achtergelaten en wil met mij een hapje eten. Ik loop inwendig al te mopperen, want ik moet nog zoveel doen dus het komt eigenlijk niet uit. In de auto verandert het inwendig mopperen in uitwendig mopperen haha. Ik vind het echt wel heel leuk en gezellig, maar de timing is gewoon niet handig. Naar Den Haag, halve stad door lopen, eten, dan terug naar Zoetermeer, boodschappen doen en alvast twee pannen soep maken…Maar wat ik niet wist is dat het helemaal niet om het eten ging. Toen we langs de Apple Store liepen, mocht ik namelijk een Apple Watch uitkiezen. Wat!? Dat is echt een verrassing en superlief! Eerst strubbel ik nog tegen en wil niet dat hij zo’n duur cadeau voor me koopt, maar ik MOET er één uitzoeken. Tja, dan moet het maar 😉 Daarna gauw wat gegeten, meiden bij opa en oma opgehaald, naar de Jumbo en soep maken voor mijn feest.

Zaterdag

Vandaag is het zover! Mijn Halloween Party ter ere van mijn 40e verjaardag. Deze ochtend ga ik meteen aan de slag in de keuken. Eerst Mautitiaanse hapjes maken en daarna Mine (Mauritiaanse bami). Een flinke pan, want er komt ruim 20 man en ik zou het vreselijk vinden als ik niet genoeg eten heb. Na het eten douchen want ik stink een uur in de wind en dan nog in de supermarkt voor de laatste hapjes en drankjes. Mijn lieve vriendin schminkt in de tussentijd Marley, Jenna en Alex dus als ik terug ben van boodschappen doen hoef ik me alleen nog om te kleden en op te maken, want om 17 uur verwacht ik de eerste mensen…

Helemaal in onze rollen tijdens  mijn Halloween Party
Helemaal in onze rollen tijdens mijn Halloween Party

En oh oh oh wat was het toch een geweldig feest! Iedereen heeft echt zijn best gedaan. Iedereen was verkleed en geschminkt. En een aantal mensen hadden lenzen in de meest bizarre kleuren in. Geweldig! We hebben gegeten, gedronken, gedanst en gezongen. En ik ben ongelooflijk verwend door iedereen. Ik ben dan nog niet officieel jarig, maar zo voelde het wel. Het kan gewoon niet anders dan dit een geweldig jaar wordt!

Zondag

En the day after valt dan altijd een beetje tegen haha. Ik heb geen kater, want ik had maar één glas wijn op. Maar wel moe natuurlijk. Tja, dan merk je wel dat je over een paar dagen 40 wordt 😉. Gelukkig heb ik energie genoeg om voor mijn logees te zorgen, de keuken op te ruimen en schoon te maken en de rest van het huis aan kant te maken. Schoonmaken doe ik maandag als iedereen naar werk en school is.

mijn Halloween Party
Wat was het een topfeestje!

De hele dag krijg ik foto’s opgestuurd van iedereen die er was. En ik geniet bij elke foto die ik zie. Want op al die foto’s is goed te zien dat iedereen een topavond heeft gehad. Want het mag dan wel mijn feestje zijn geweest, ik gaf het voor al die lieve mensen. En ik geloof dat ze nu ieder jaar een Halloweenfeest verwachten haha…

Herfstvakantie en mijn Halloween Party

Zo slecht als deze herfstvakantie begon, met Jenna die ziek was en ik die snel volgde. Zo goed eindigen we deze vakantie. Mijn Halloween Party was een groot succes. Ik ben zo dankbaar voor iedereen die er was en dat ik deze mensen mijn familie en vrienden mag noemen. Op naar de volgende 40 met al deze lieve mensen in mijn leven. Ik ga nu nog twee dagen genieten van het leven als dertiger en vanaf woensdag wordt er een nieuwe veertiger geboren. Die ook dan weer van iedere dag zal genieten!

Ik wens je een hele fijne week. Geniet en maak er iets moois van!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!