fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een jeugdige huid met de Drops of Youth Youth Concentrate

Drops of Youth Youth Concentrate

Er bestaan heel veel producten die een jongere huid beloven en helaas voldoen de meeste producten niet aan die belofte. Maar de Drops of Youth Youth Concentrate van The Body Shop maakt deze belofte wel waar. Ik kreeg een flesje van dit serum om uit te proberen en ik denk dat ik mijn nieuwe favo beauty product heb gevonden. In deze blog vertel ik je er alles over!

Drops of Youth

De klok terugdraaien kan niet en een wondermiddel bestaat ook niet. Ja, of je moet onder het mes om de boel wat strakker en jeugdiger te maken. Maar de Drops of Youth lijn van The Body Shop helpen enorm de tijd wat te vertragen. De producten binnen deze lijn laten je huid er gezonder en frisser uitzien. En ze voelen ook gezonder en frisser. Daarnaast zitten de producten vol stamcellen van planten, antioxidanten en andere ingrediënten op natuurlijke basis. En die zorgen ervoor dat je een veerkrachtiger, gladdere en soepelere huid krijgt. Fijne lijntjes verdwijnen en je huid oogt jeugdiger. Wie wil dat nu niet?

Drops of Youth Youth Concentrate

Dit gelachtige serum zorgt ervoor dat de vochtbalans van je huid weer op peil komt en je gezicht krijgt een stralende gloed. Ook voelt je huid soepeler en steviger aan en is ook nog eens beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en de overige ingrediënten zijn veilig voor de huid en bevorderen de werkzaamheid en zorgen voor de zijdezachte textuur van het product. Drops of Youth Youth Concentrate is verrijkt met drie plantstamcellen: edelweiss uit de Italiaanse Alpen, en blauwe zeedistel en zeevenkel afkomstig van de ruige Bretonse kust.

Het gebruik is heel eenvoudig, je brengt twee tot drie druppels aan en masseert dit in. Dan laat je het serum een paar seconden intrekken voordat je je moisturiser voor overdag of ’s nachts gebruikt. Simpeler kan niet!

Een jeugdige huid met de Drops of Youth Youth Concentrate

Wat ik van het Youth Concentrate vind

Mijn huid was de laatste tijd niet zo blij. En ik wist niet zo goed hoe dit kwam. Ik ben onlangs gestopt met roken en ik dacht dat mijn huid dan juist zou verbeteren. Nou is mijn huid ook wel zeker minder grauw. Maar ik had een hele droge, of eerder vochtarme huid. En dit zorgte juist voor rimpeltjes, maar ook voor en trekkerige huid. Ik was dan ook heel blij dat ik dit product opgestuurd kreeg.

Al na het eerste gebruik merkte ik verschil; mijn huid was minder droog en trekkerig. En na een paar dagen zag ik dat de rimpels op mijn voorhoofd zachter werden en minder zichtbaar. Maar dat was nog niet alles; ik kreeg ook complimenten dat ik er goed uitzie. Nou voel ik me ook heel erg goed en dat straal je dan ook zeker uit. Maar ik weet zeker dat dit serum ook zeker bijdraagt aan mijn natuurlijk glow. Ik gebruik Drops of Youth Youth Concentrate iedere ochtend en avond en ga dit blijven doen. Ik denk namelijk dat dit product ook in de winter een musthave is.

Een jeugdige huid met de Drops of Youth Youth Concentrate

Ik ben dus heel tevreden over dit product en kan het je zeker aanraden als je een wat droge en/of vochtarme huid hebt. Maar ook als je huid wat fijne lijntjes begint te vertonen en je die wat zachter wilt hebben. Het is een fijne aanvulling op je bestaande gezichtsverzorgingsroutine. Benieuwd naar dit fijne serum? Ga dan even langs The Body Shop winkel bij jou in de buurt of neem een kijkje in de webshop.

Ken jij de Drops of Youth-lijn van de The Body Shop al?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!