fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Feng Shui Modern | LEZEN

Feng Shui Modern

Dit keer geen boekrecensie van een roman, maar iets heel anders. In Feng Shui Modern wordt op eenvoudige wijze uitgelegd wat Feng Shui is en hoe je dit in jouw eigen huis of kantoor toepast. Met als eindresultaat een ruimte waar je je gelukkig voelt en waar je echt tot rust kunt komen. Daar hou ik wel van! Ik was dan ook erg nieuwsgierig naar dit boek.

Over de auteur: Cliff Tan

Cliff Tan is afgestudeerd aan de Architectural Association School of Architecture in Londen en combineert combineert in zijn werk architectuur met feng shui. Op TikTok heeft hij meer dan een miljoen volgers en zijn video’s met uitleg over feng shui zijn miljoenen keren bekeken. Hij is geboren in Singapore en woont nu in Londen. Dit is zijn eerste boek.

Samenvatting (achterkant boek)

Ga ik beter slapen als ik mijn bed op een andere plek zet? Ben ik succesvoller op mijn werk als ik mijn bureau verschuif? Verandert mijn leven echt als ik mijn woning verander? Werkt feng shui eigenlijk wel? Het antwoord op al deze vragen is ja.

In Feng Shui Modern leer je van CLiff Tan hoe je met behulp van feng shui elke kamer inricht en elke ruimte optimaal gebruikt, zodat je huis gaat aanvoelen als een gelukkige, gezonde oase. Aan de hand van het mystieke aspect van deze oude praktijk laat hij de logica erachter zien. Want daar gaat het bij feng shui om: begrijp je de logica eenmaal, dan werkt het elke keer. Geen enkele kamer is te moeilijk, geen enkel probleem is onoplosbaar voor feng shui.

Daarom passen de mensen het ook al duizenden jaren toe. Zodra je je prettig voelt in een ruimte, verandert je hele perspectief. Zo eenvoudig is het.

Wat ik van ‘Feng Shui Modern’ vind

Wat ik vooral heel fijn vind aan dit boek is dat het heel eenvoudig uitgelegd wordt en de illustraties hier ook echt aan bijdragen. Stap voor stap leer je meer over Feng Shui. Eerst wordt uitleg gegeven over de basisiprincipes van Feng Shui. Fijn want dan snap je de achtergrond en begrijp je ook beter hoe het werkt. Vervolgens lees je over hoe je Feng Shui toepast. Vervolgens lees en leer je over inrichting en styling; waar het uiteindelijk om gaat.

Ik vind dit een heel goed opgezet en praktisch boek. Al bij de uitleg over hoe je Feng Shui toepast ga je rondkijken in je huis. Tenminste ik wel. En je krijgt gelijk zin om met meubels te schuiven. Ik moet zeggen dat ik het al aardig goed doe wat betreft inrichting. Wat betreft styling en dan vooral rommel (lees: de rommel van mijn huisgenoten) valt nog wat winst te halen.

Al met al is dit zeker een boek voor jou als je geïnteresseerd bent in inrichting en styling van je huis én je het belangrijk vindt dat je huis een fijne plek is waar jij je helemaal goed in voelt.

Boekinformatie

Titel: Feng Shui Modern
Auteur: Cliff Tan
Uitgever: Noordboek
Taal: Nederlands 
Categorie: Lifestyle
Bindwijze: Hardcover
Verschijningsdatum: februari 2023
Druk: 1
EAN: 9789056150006
Prijs: €21,90

Feng Shui Modern is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Wil je meer boekrecensies van mij lezen? Kijk dan op de pagina met al mijn boekrecensies.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!