fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn bullet journal setup voor december

Mijn bullet journal setup voor december

De laatste bullet journal setup van het jaar alweer! Wat is het jaar voorbij gevlogen hè. Zo voelt het wel in ieder geval. Dit jaar is voor mij wel echt het jaar van de ups, maar helaas ook een heftige down toen Marley in het ziekenhuis belandde. Gelukkig gaat het allemaal goed en kunnen we weer vooruit kijken. Ik kijk wel echt uit naar december. December is voor mij echt de maand van terugkijken en vooruitkijken. Wat is er gebeurd en wat heb ik geleerd? Wat neem ik mee in 2019 en wat laat ik los? Dit alles neem ik ook mee in mijn bullet journal setup voor december. Kijk je weer mee?

Kerstthema

Hoe kan het ook anders! Ik heb voor december gekozen voor een kerstthema. De omslag van deze maand heeft dan ook een kerstboom. Een halve dat dan weer wel. En de kleuren voor deze maand zijn rood en groen. Inderdaad, helemaal in het gevoel van kerst. Want rood en groen zijn toch wel echte kerstkleuren. Ik heb deze maand ook weer een quote in mijn bullet journal gezet.

En de oplettende lezer ziet ook dat ik december niet in het bulletjournal van Action werk. Ik heb het twee maanden geprobeerd, maar ben er mee gestopt. Het papier schrijft niet lekker, het papier scheurt snel, vlekt en tekent niet lekker. Gelukkig had ik nog een notitieboekje van Leuchtturm en dus ga ik daar weer in verder. Volgend jaar begin ik natuurlijk weer in een vers notitieboek.

Mijn bullet journal setup voor december kerstthema

Maandoverzicht

Ik begin natuurlijk met het maandoverzicht. Gewoon omdat ik dan een overzichtje heb over de hele maand.

Mijn bullet journal setup voor december kerstthema maandoverzicht

Doelen januari 2018 en december 2018

Deze pagina is echt om te kijken waar ik nu sta. Wat waren mijn doelen voor 2018? De doelen die ik in januari, maar ook gedurende het jaar heb opgesteld noteer ik hier. En dan schrijf ik op of ik het doel gehaald heb of niet. Heb ik het doel gehaald dan is dit natuurlijk helemaal goed. Als ik het doel niet heb gehaald onderzoek ik waardoor dit is gekomen? Heb ik te hoge doelen opgesteld of had ik er meer voor kunnen doen? Dit kan ik allemaal meenemen naar 2019. Het helpt me om na te denk over de doelen voor 2019.

Mijn bullet journal setup voor december doelen

Taken

Eigenlijk had deze pagina naast die van de doelen moeten komen. Daar had ik dus niet heel goed over nagedacht. Hier schrijf ik namelijk op welke taken ik aan de doelen koppel. Wat kan ik doen om de doelen nog voor het einde van het jaar te behalen?

Mijn bullet journal setup voor december taken en gewoontes

Gewoontes

De ‘s’ paste er niet meer op haha. Dus dan maar ‘GEWOONTE’ in plaats van ‘GEWOONTES’. Hier noteer ik weer alles wat ik iedere dag ‘moet’ doen of in ieder geval niet vergeten. Zo merk ik dat ik de laatste tijd weer te weinig drink. Ja water hè, niet wijn. En dus ga ik er weer wat beter op letten. En ook iedere dag diktijd schiet er weer een beetje bij in. Dus weer even goed voor mezelf zorgen en deze pagina helpt me daarbij.

Mijn bullet journal setup voor december blogideeen

Blogideeën, statistieken betalingen

Hier staan weer alle categorieën waarover schrijf en ik noteer dan de onderwerpen waarover ik wil schrijven. In januari gaan er wel dingen veranderen op mijn blog waaronder de categorieën. Maar daar lees je binnenkort meer over.

De statistieken helpen mij om te zien hoe het met mijn blog gaat. En daarmee wat ik zou kunnen verbeteren. De betalingen zijn voor mij als geheugensteuntje wie zijn factuur aan mij nog moet betalen. Erg handig dus!

Mijn bullet journal setup voor december quotes

Weekoverzicht en weekplanning

En dan zijn we alweer bij het weekoverzicht en de weekplanning beland. In het weekoverzicht schrijf ik al mijn doelen en taken voor die week. Ook noteer ik hier wat ik echt niet mag vergeten en een klein vakje waar ik dankbaar voor ben. Dit gaat volgend jaar ook veranderen want ik vul dit eigenlijk nooit in. En dat terwijl ik echt wel dankbaar ben iedere dag. En de weekplanning spreek voor zich. Hier vul ik mijn afspraken voor de hele week en alles waar ik met de kinderen heen moet. Dan vul ik per dag in wat ik die dag gedaan wil hebben en verdeel ik dit over de dag. Dit werkt zo goed voor mij. Ik ben dit jaar echt heel productief geweest en zal nog productiever worden!

Mijn bullet journal setup voor december weekoverzicht

Wat ik allemaal heb gebruikt

Ik krijg regelmatig de vraag wat ik allemaal gebruik heb voor mijn bullet journal. Daarom noteer ik dit voortaan ook in de bullet journal setup blogs met de links waar je het kunt kopen. Voor mijn bullet journal setup voor december heb ik de volgende dingen gebruikt:

  • Notitieboek met puntjes: Leuchtturm1917 (lichtblauw) te koop bij Bol.com
  • Fineliners: Pigma Micron fineliners te koop bij Bol.com
  • Stiften: Crayola Supertips te koop bij Bol.com
  • Waterverf papier: Visual Journal 90 lb. watercolor (kerstboom wilde ik met waterverf doen maar toch gekozen voor stiften) te koop bij Bol.com

Mijn bullet journal setup voor december weekplanning

Mijn bullet journal setup voor december

Ik hoop dat ik je met mijn bullet journal weer heb kunnen inspireren. Het leuke aan een bulletjournal blijft dat je er iedere keer weer iets aan kunt veranderen als je dit wilt. Al merk ik wel dat als je eenmaal gevonden hebt wat je fijn vindt dan blijf je dit zo gebruiken. In januari wil ik daarom toch weer wat dingen gaan veranderen. Ik ben aan het nadenken over wat ik echt iedere dag nodig heb en wat ik allemaal met mijn bulletjournal wil doen. Dit ga ik dan verwerken in mijn bullet journal setup voor januari. Maar daarvoor moet je nog even geduld hebben!

Wat noteer jij allemaal in je bulletjournal?

 

Als je dit bericht wilt bewaren op Pinterest, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Thanks!

Bullet journal Setup December

Deel op:

6 gedachten over “Mijn bullet journal setup voor december”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!