fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn bullet journal setup voor juli

bullet journal setup voor juli

En toen was het alweer zomer en is het alweer bijna juli. Hoogste tijd om met ons bullet journal aan de slag te gaan. Deze maand kies ik voor pastelkleuren en hou ik het wat thema betreft weer rustig. Natuurijk heb ik wel weer een tekening gemaakt om de maand te beginnen. Alleen pakte die tekening anders uit dan ik in mijn hoofd had. Ach, er komen nog genoeg maanden aan waarbij ik kan oefenen. De reden dat ik het rustig houd is omdat juli een drukke maand voor mij wordt en dan leiden al die tekeningen en kleurtjes mij alleen maar af. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Pastel thema

Deze maand dus rustige kleurtjes. Twee kleuren zelfs; pastelroze en lila. Verder geen gekke kleurtjes en poespas. Ik begin de maand met een tekening met bloemen. Ik vind het leuk om bloemen te tekenen, maar ik kan het gewoon niet. Als ik een bloem teken dat is het net of mijn dochter van vijf deze heeft gemaakt. Gelukkig kwam Jojan met een leuke tutorial en ben ik het uit gaan proberen. Ik ben nog niet helemaal tevreden, maar voor een eerste keer ziet het er leuk uit. Als je van tekenen houdt en beter wilt leren tekenen, moet je je echt abonneeren op het Youtube kanaal van Jojan of haar volgen op Instagram.

bullet journal setup voor juli

Maandoverzicht

Het maandoverzicht is zoals ik het iedere maand hou. Ik was alleen niet helemaal wakker dus ik miste een paar vakjes. Hierdoor staat 1 juli er niet op haha. Ach, 1 juli is op een zondag dus dat is niet heel erg. In het maandoverzicht staan alle afspraken en to do’s voor de maand juli.

bullet journal setup voor juli

Doelen, dankbaar en to do

Ook deze pagina’s zijn zoals ze vorige maand waren. Alleen een ander kleurtje en andere letters. Hier heb ik een mooi en overzichtelijk rijtje met wat mijn doelen zijn de komende maand en alles wat ik moet doen om die doelen te bereiken. Daarnaast is het goed om dankbaar te zijn. We kijken vaker naar alles wat niet goed gaat en door dankbaar te zijn sta je stil bij alles wat wel goed gaat en wat wel fijn is in je leven. Heel belangrijk dus!

bullet journal setup voor juli

Zakelijke pagina’s

De volgende drie pagina’s zijn voor mijn blog. Welke ideeën heb ik en waar wil ik nog over schrijven? Wat post ik welke dag? En wat zijn de inkomsten en uitgaven? Handige pagina’s voor mij om het overzicht te bewaren. En zo heb ik al mijn ideeën bij elkaar en kan ik er meteen mee aan de slag. Daarnaast is het fijn dat ik precies zie wat mijn inkomsten zijn en kan ik mijn uitgaven daarop aanpassen 😉 Mijn e-book wordt al volop gedownload, maar ik wil natuurlijk dat nog meer mensen het lezen. Vrouwen die het verdienen om tijd voor zichzelf te nemen, maar dit lastig vinden. Deze pagina is er daarom vooral op gericht hoe en wanneer ik mijn e-book promoot.

bullet journal setup voor juli

Habit tracker

Ik kan echt niet meer zonder de habittracker. Deze habittracker heeft mij zeker geholpen met het afvallen en ik zal hem daarom ook altijd in mijn bullet journal hebben. Het helpt mij om de doelen voor een gezonde levensstijl in het vizier te houden. Want je kent het wel; druk druk druk en dan vergeet je goed voor jezelf te zorgen. De habittracker zorgt dat ik er toch mee bezig blijf.

bullet journal setup voor juli

Weekoverzicht

En dan zijn we alweer beland bij het weekoverzicht. Hier heb ik al mijn doelen en to do’s voor de komende week staan. Het doel is natuurlijk dat ik aan het eind van de week alle doelen en to do’s heb afgevinkt. En ook dit helpt mij enorm. Ik ben minder snel afgeleid en zorg dat ik alles wat ik moet doe ook doe. Ik schuif het niet meer voor me uit.

bullet journal setup voor juli

Weekplanning

En alles wat ik in het weekoverzicht heb genoteerd zet ik dan in de weekplanning. Ik kijk aan het begin van de week wat prioriteit heeft en zorg dat ik die dingen eerst doe. Aan het einde van de week heb ik het dan wat rustiger. En omdat ik de laatste tijd weer veel te veel zat te werken, ben ik voortaan op vrijdag lekker vrij. Ik moet dus alles in vier dagen gedaan hebben en dat werkt prima. Maar dit betekent wel dat ik een goede planning moet maken. Ik ben dus lekker productief die vier dagen.

bullet journal setup voor juli

Quote

Ik heb deze maand maar één quote: ‘Wat je geeft, krijg je terug’. Ik vind dit een hele mooie quote. En het is helemaal waar. Geef je negativiteit dan krijg je negativiteit, maar geef je positiviteit dan krijg je dit terug. En dat geldt met alles wat je maar kunt geven.

bullet journal setup voor juli

Mijn bullet journal setup voor juli

Ik ben helemaal klaar voor deze nieuwe maand. Een maand waarin ik veel leuke dingen ga doen voor mijn werk en natuurlijk met mijn gezin. De vakantie begint al bijna en ik kan niet wachten tot ik de wekker niet hoef te zetten. Heerlijk!

Heb jij leuke plannen voor juli?

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!