fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mijn bullet journal setup voor november

mijn bullet journal setup voor november

Het einde van de maand is alweer in zicht en dat betekent dat het de hoogste tijd is om de bullet journals weer klaar te maken. Mijn bullet journal setup voor november verschilt niet veel van mijn bullet journal setup in oktober. Misschien komt dat omdat ik mijn bullet journal in oktober amper heb gebruikt. Marley belandde op 4 oktober in het ziekenhuis en sinds die tijd lopen de dagen en weken heel anders. Vanaf maandag gaat ze weer naar school en kan ik weer normaal werken en ‘functioneren’. Weer terug naar regelmaat en volop mijn bullet journal gebruiken!

Hoe bevalt het Action bullet journal

Vorige maand heb je kunnen lezen dat ik een bullet journal bij Action kocht. Ondanks dat ik in oktober niet zoveel gebruik heb gemaakt van mijn bullet journal kan ik wel al zeggen of ik tevreden ben of niet. Niet echt dus. Het papier scheurt snel en is hee stroef waardoor het niet lekker schrijft en tekent. Ik denk dat het bullet journal prima te gebruiken is als je niet van plan bent om te tekenen. Gebruik je je bullet journal puur en alleen voor wat notities, agenda en planner zonder poespas dan is het een prima bullet journal. Ik gebruik hem nog voor de komende twee maanden, maar vanaf januari gebruik ik geen bullet journal van de Action meer.

mijn bullet journal setup voor november thema

Thema voor november

Ook voor november heb ik weer een herfstthema. Voor mijn gevoel begint namelijk nu pas echt de herfst. Ik wilde november in het midden en daar dan een krans van blaadjes omheen maken. Maar iets zei me dat ik dit al eens gedaan had. Dus ik ben even terug gaan zoeken en toen zag ik dat ik vorig jaar november zoiets gemaakt heb. Omdat ik toen even inspiratieloos was heb ik op Pinterest inspiratie opgedaan en vond daar een leuke tekening die mij inspireerde. Ik heb allemaal blaadjes getekend en een paar van de blaadjes ingekleurd. Ik wilde de tekening rustig houden en daarom gebruik ik zo min mogelijk kleur.

mijn bullet journal setup voor november maandoverzicht
Maandoverzicht
mijn bullet journal setup voor november doelen
Doelen

De pagina’s in mijn bulletjournal

Ik kan verder heel erg kort zijn over de invullingen van mijn bullet journal. Alle pagina’s zijn namelijk exact hetzelfde als in oktober. Ik ben namelijk heel tevreden over de indeling die ik nu gebruik. Alle pagina’s gebruik ik dagelijks en ik kan niet zonder de pagina’s die ik nu heb. Deze keer deel ik daarom alleen de foto’s met je. Ben je hier voor het eerst en wil je weten wat de gedachte achter de pagina’s is? Lees dan de blog over mijn bullet journal setup in oktober.

mijn bullet journal setup voor november blogideeen
Blogideeën en statistieken

mijn bullet journal setup voor november weekplanner

Mijn bullet journal setup voor november

Oktober was niet zo’n goede maand voor mij. Maar ondanks dat lukt het me om positief te blijven en dankbaar te zijn. We hebben in oktober veel gehuild, maar zeker ook veel gelachen. We genoten van elkaar en maakte er iedere dag iets moois van. En toch kijk ik uit naar november. Ondanks dat we er het best van hebben gemaakt in oktober, wil ik dat de maand voorbij is. Gelukkig kan ik de maand leuk afsluiten, want op 30 oktober ben ik jarig. Ik heb zin in deze dag en ga er een gezellige dag van maken met mijn gezin. Wat zal november mij brengen? Ik begin november in ieder geval met een gezellig verjaardagsetentje met vriendinnen. Dus kom maar op november!

Wat zijn jouw plannen voor november?

Deel op:

2 gedachten over “Mijn bullet journal setup voor november”

 1. Ziet er weer goed uit! Ik was toevallig ook net bezig om november voor te bereiden. Ik ben nog steeds een beetje zoekend naar de juiste manier van opzetten en dus nog niet toe aan mooie letters of tekeningen. Maar wie weet wat er nog komt. In ieder geval ben ik van plan erover te bloggen, dat is al heel wat 😉
  Mijn plannen voor november? Mijn blog beter opzetten en een kerstverhaal schrijven. O ja, en de eerste stap voor de officiële emigratie in gang zetten…

  1. Dank je!

   Eerst lekker focussen op de opzet Ik ben ook maanden bezig geweest om de perfecte opzet voor mij te vinden. En de ene maand teken ik meer dan de andere maand. Ligt er net aan hoeveel zin ik erin heb en hoeveel tijd haha

   Een kerstverhaal, wat leuk! Ik ben erg benieuwd!! Ohh spannend de emigratie!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!