fbpx

Mijn februari bullet journal

februari bullet journal

Februari is inmiddels al een tijdje aan de gang, maar je hebt mijn februari bullet journal nog niet gezien. Dat klopt. Dus nu wat later dan gepland, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. En aangezien het thema deze maand liefde is, is Valentijnsdag een goed moment om mijn bujo te laten zien.

Het thema in februari

Februari is de maand van de liefde en het kon ook niet anders dan dat ik mijn bullet journal dat thema zou geven. In februari is rood de hoofdkleur in mijn bujo. Want tja, rood is de kleur van de liefde. En dit zie je op iedere bladzijde terugkomen.

februari bullet journal voorpagina
Voorpagina

Voorpagina

Op de voorpagina kan je er al niet omheen dat februari de maand van de liefde is. Ik heb twee harten geknipt en in het grote hart een de maandkalender gemaakt en in het kleine hart een sticker met ‘februari’. Een rustige voorpagina die heel duidelijk aangeeft welke maand het is en wat het thema voor die maand is.

februari bullet journal maandoverzicht
Maandoverzicht

Maandoverzicht

Zoals ik vorige maand al liet zien, is mijn maandoverzicht anders ten op zichte van de maanden ervoor. Verjaardagen heb ik ergens voorin mijn bulletjournal genoteerd en die hoef ik daarom niet meer iedere maand te noteren. Ik heb dit keer twee zwarte vlakken gemaakt. In de één noteer ik alles wat ik moet doen die maand en in het andere vlak alles wat ik wil doen.

februari bullet journal doelen en taken
Doelen en taken

Doelen en taken

De doelen en taken zijn mijn zakelijke doelen en de taken die ik daaraan heb gekoppeld. Bij de doelen noteer ik per onderwerp of onderdeel welke doelen ik heb. De taken heb ik opgesplitst in weken. En per week noteer ik taken die mij zullen helpen om mijn doelen te behalen.

Inkomsten

In januari had ik twee pagina’s; één voor de inkomsten en één voor de uitgaven. De pagina met uitgaven heb ik niet gebruikt. Dit komt vooral omdat de uitgaven minimaal zijn en daarnaast heb ik een excel spreadsheet waarin al mijn zakelijke inkomsten en uitgaven staan. Ik moet zeggen dat ik de inkomsten eigenlijk ook niet hoef te noteren. Maar ik blijf het leuk vinden om in één oogopslag te zien wat ik die maand allemaal heb verdiend. En daarom blijft de pagina met inkomsten wel terugkomen.

februari bullet journal inkomsten
Inkomsten

Weektaken

Bij de weektaken verandert er niks. Ik noteer hier alle blogs die ik die week ga schrijven en alle andere taken die ik voor die week heb. Dit zijn zakelijke taken, maar ook mijn privétaken. Een duidelijk overzicht wat ik die week kan verwachten en gedaan wil en moet hebben. Ik verdeel dit in belangrijk en urgent en de taken die minder urgent zijn. Dat neemt niet weg dat ik gewoon wil dat ik aan het einde van de week alles af kan strepen, maar ik begin dan met de urgente taken. Dat zijn namelijk de taken die de meeste impact op mijn werk hebben en vaak zijn dit de taken die je makkelijk voor je uit schuift. Na het lezen van ‘Eat that frog’ is dit mijn nieuwe werkwijze geworden.

Weekplanning

En dan zijn we alweer aanbeland bij mijn weekplanning. Mijn agenda waarin ik mijn afspraken voor die week noteer. Maar ik begin altijd met het rooster van Alex zodat ik hieromheen mijn afspraken en taken kan noteren.

februari bullet journal weekplanning
Weekplanning

Wat heb ik voor mijn bullet journal februari gebruikt

Mijn februari bullet journal

Mijn februari bullet journal heb net als in januari eenvoudig en rustig gehouden. Dit had vooral met tijdgebrek te maken, maar ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Met mijn bullet journal voor maart krijg je weer een bullet journal te zien waar meer tijd in zit. En ja, ook op tijd dus voordat maart begint 😉

Benieuwd naar eerdere setups van mijn bullet journal? Kijk dan bij de verzamelpagina met bullet journals.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!