fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

5x leuke en makkelijke updo’s voor krullen

updo voor krullen

Soms zit ik letterlijk met mijn handen in het haar. Want met krullen weet je nooit hoe je haar valt. Vaak maak ik dan een knot bovenop mijn hoofd. Maar op een gegeven moment wordt dat ook zo saai. En het voordeel van krullen is dat je vaak heel eenvoudig een leuke haarstijl of updo creëert. Daarom ben ik op Pinterest op zoek gegaan naar leuke updo’s voor krullen en kwam een paar hele leuke haarstijlen tegen. De leukste vijf updo’s voor krullen deel ik vandaag met je.

Lage knot met een twist

In plaats van de knot bovenop je hoofd kun je voor deze lage knot met een twist gaan. Het enige wat je nodig hebt is zijn twee elastiekjes en wat schuifspeldjes.

Gebruik een haarband voor een leuke twist

Een haarband is ook altijd leuk om je haar net even anders te dragen. Je kan gewoon de knot die je altijd maakt maken en dan hop een haarband erbij en je hebt gelijk een hele andere haarstijl.

Een lage knot met vlecht

Deze yupdo is ook heel makkelijk. Je verdeelt je haar in tweeën, maakt twee losse vlechten en zet ze vast. Simpel toch?

Een knot maar dan anders

Deze haarstijl heb ik de laatste tijd vaak als mijn haar niet wil wat ik wil. Je hebt alleen een elastiekje en wat schuifspeldjes nodig.

Versier je haar met mooie accessoires

Door een mooie speld of strik maak je van een eenvoudige updo voor krullen net even iets extra’s. Het maakt je haarstijl af en ik weet zeker dat je van iedereen complimenten zult krijgen.

De leukste updo’s voor krullen

Het voordeel van krullend haar is dat het allemaal niet strak en netjes hoeft te zitten. Juist als er wat plukjes langs je gezicht vallen, maakt dit het kapsel of de haarstijl af. En het mooie is dat je vaak alleen een elastiekje en wat schuifspeldjes nodig hebt. In een paar minuutjes heb jij een leuke look gecreëerd en de complimenten zullen je om de oren vliegen.

Welke updo voor krullen is jouw favoriet?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!