fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

LEZEN | Zomer in Carrick Park

Zomer in Carrick Park

Ik heb dit keer weer een roman voor je. Ik kreeg van uitgeverij Choc Lit NL twee boeken en ‘Zomer in Carrick Park’ was er één van. Een roman die tijdens de vakantie, bij het zwembad of in de tuin lekker weg leest.

Over de auteur Kirsty Ferry

Kirsty Ferry komt uit Engeland. Ze heeft in 2009 de ‘English Heritage/Belsay Hall National Creative Writing wedstrijd gewonnen. In 2010 en 2011won zij de ‘Wyvern Publications Flash Fiction Competitions’. Kirsty Ferry heeft al meerdere boeken op haar naam staan.

Samenvatting (achterkant boek)

Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze…


Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen.


De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken.

Wat ik van ‘Zomer in Carrick Park’ vind

Het eerste wat me opviel is dat het een dun boek is. Maar 136 pagina’s. Ideaal om mee te nemen op vakantie of naar het strand. Het nadeel is alleen wel dat je het zo uit hebt en dus meer boeken mee moet nemen als je geen e-reader hebt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het verhaal echt wel heel leuk vind, maar omdat het best snel gaat allemaal je niet echt in de huid van de personages kruipt. Ze blijven zeg maar een beetje op afstand. Het boek gaat over twee mensen die elkaar na jaren tegenkomen, dan lees je hoe het komt dat ze elkaar jaren niet hebben gezien en vervolgens lees je hoe ze voor elkaar voorbestemd zijn en nog lang en gelukkig leven. Wat ik zeg, een prima roman voor een middagje in de tuin, aan het zwembad of op het strand, maar verwacht geen diepe verhaallijnen.

‘Zomer in het Kunstcafé’ vond ik leuker om te lezen. Je leerde Lucy echt kennen en hoopte zo dat alles goed zou aflopen. En nu wacht ik met smart op het volgende deel, want ik wil echt weten hoe het nu met Lucy gaat en wat voor avonturen ze in de tussentijd heeft beleefd. Met Rosa en Joel voel ik weinig mee. Ik ben echt een toeschouwer en ben ze na het lezen van het boek ook weer snel vergeten.

Boekinformatie

Originele titel: Summer in Carrick Park
Auteur: Kirsty Ferry
Uitgever: Choc Lit NL
Taal: Nederlands
Categorie: Roman
Bindwijze: Paperback en E-book
Verschijningsdatum: juni 2019
Aantal pagina’s: 136
Druk: 1
EAN: 9789492507181

Verkrijgbaar bij: o.a. Bol.com

Wil je meer boekrecensies lezen? Kijk dan even hier.

Ik heb dit boek van de uitgeverij ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!