fbpx
Search
Close this search box.

Verhoog je weerstand met de slowjuice sappen van Frecious

slowjuice sappen

Nu de temperatuur steeds verder daalt, hoor je steeds meer mensen kuchen en snotteren. En dat wil jij natuurlijk niet voor jezelf. Het is daarom extra belangrijk om je weerstand hoog te houden. Dit doe je natuurlijk door een gezonde leefstijl: gezond en gevarieerd eten en drinken, voldoende water drinken, naar buiten gaan, beweging en rust. Maar het kan nooit kwaad om je lichaam een extra handje te helpen. Verhoog je weerstand met de slowjuice sappen van Frecious.

Frecious

Frecious is de eerste slowjuicery ter wereld waar 100% pure slowjuice wordt gemaakt. Ze schroefpersen de biologische groenten langzaam en shockvriezen de groentesappen supersnel. Dit shockvriezen doen ze omdat je groentesap het beste direct op kunt drinken. Door te shockvriezen wordt de tijd stil gezet. Het is hun missie dat jij elke dag 500 gram groenten binnenkrijgt zonder dat je je leefpatroon hoeft te veranderen.

Van hun restproduct maken ze vezelrijke granola. Ze mengen de groentepulp met zaden, specerijen en nog veel meer. Alle flessen zijn van 100% gerecycled (BPA-vrij) plastic en Frecious draait geheel op windenergie.

Het gezondste sap van Nederland

Paksoi, rabarber, kurkuma, aardpeer… die eet je niet elke dag. Variatie in groente ontbreekt vaak. Precies daarom gebruikt Frecious per flesje 8 tot wel 14 verschillende, biologische ingrediënten. Frecious is sinds 2011 het eerste slowjuice merk dat groente de hoofdrol geeft: er zit minstens 70% groente in een juice. Ook zijn er de hard-core 100% groentesappen. Naast de juices met minimaal 300 gram groente per flesje, zijn er pure healthshots, maar ook Açai, Groente Granola en Vegan Premium Protein.

Waarom slowjuice sappen?

Dagelijks veel groente en rauwkost eten is het ideaal, alleen lukt dit slechts 5% van de Nederlanders. Met een nieuwe norm van 500
gram gevarieerde groente per dag, heeft Frecious Slowjuice hier direct op geanticipeerd. De balans volgens Frecious? Minimaal 200 gram groente via je voeding en drink er dagelijks nog eens 300 gram bij.

Verhoog je weerstand

De 100% smaken zijn even wennen, maar zo proeft gezond en dat leer je snel waarderen. Ook niet geheel onbelangrijk: geen
pasteurisatie, maar een shockfreeze proces. Door direct in te vriezen wordt de tijd stil gezet. Dit zorgt voor optimaal behoud van
voedingsstoffen. Zo krijg jij dagelijks meer vitamines en mineralen binnen en is je sap dus ook echt vers.

Geen detox maar gewoon dagelijks een gezond sapjes

Bij Frecious kan je ook terecht voor een sapdetox, maar ik heb hier bewust niet voor gekozen. Ik heb in het verleden een 3-daagse detox sapkuur gedaan en misschien dat ik dit in de toekomst nog weleens ga doen. Nu wilde ik gewoon gezond en lekker sap voor dagelijks. Zodat ik iedere dag een extra shot aan vitaminen en mineralen binnenkrijg. Nou ben ik niet niet vies van groente en fruit dus ik vind de sapjes echt heerlijk. Natuurlijk is het ene sapje lekkerder dan het andere sapje. Want tja, smaken verschillen. Maar over het algemeen zijn het allemaal lekkere sapjes.

Ik vond het eerst wel lastig om een goed moment voor het sapje te kiezen. Want als ontbijt zag ik niet zitten. En dus neem ik nu iedere ochtend rond 10 uur een flesje sap. Zo heb ik al voor de lunch meer dan de helft van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten binnen. ideaal!

Wil je meer weten over de slowjuice sappen van Frecious? Of wil je direct aan de slag met het verhogen van je weerstand? Ga naar Frecious en bestel direct jouw favoriete sapjes!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!