fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarom de Maybelline Tattoo Eyeliner mijn favoriete eyeliner is

Maybelline Tattoo Eyeliner

Ik gebruik eigenlijk nooit eyeliner. Zo’n strak lijntje trekken vind ik gewoon lastig. Het is niet zo dat ik het nooit geprobeerd heb. Vooral na mijn ooglidcorrectie wilde ik echt wel eyeliner. Want nu zou mijn eyeliner niet verstopt zitten onder mijn ooglid en afgeven zodat ik twee lijnen op mijn ooglid had. Ik heb verschillende eyeliners geprobeerd en ik kan het gewoon niet. Totdat ik de Maybelline Tattoo Eyeliner ontdekte. Deze eyeliner heeft ervoor gezorgd dat ik nu vaker eyeliner op heb. Waarom vertel ik je in deze blogpost.

Nieuwsgierig naar deze eyeliner

Als je mij op Instagram volgt heb je in mijn stories een paar filmpjes voorbij zien komen waarin je laat zien hoe je de Tattoo Brow opbrengt. Gemist? Check dan de highlight ‘BEAUTY’ in mijn Instagram profiel. Met de Tattoo Brow creëer je voor een paar dagen wenkbrauwen. Ideaal als je ze niet iedere dag wil bijtekenen. In het pakketje wat ik opgestuurd kreeg zat ook een Tattoo Liner. Ik was en ben zo enthousiast over de Tattoo Brow dat ik de Tattoo Eyeliner ook heb uitgeprobeerd. Het was geen onderdeel van de samenwerking met Maybelline. Ik kreeg alleen betaald om de Tattoo Brow te promoten. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben heel enthousiast over de Tattoo eyeliner en daarom deel ik dit met je. Want misschien wil jij ook dolgraag eyeliner op, maar vind je het net als ik gedoe. Met deze eyeliner is dat echt verleden tijd!

Deze eyeliner blijft de hele dag mooi zitten

De Maybelline Tattoo Eyeliner is een waterproof eyeliner die wel 36 uur blijft zitten, niet vervaagt en niet uitloopt. Iets wat de meeste eyeliners wel doen en het gevolg is mooie panda ogen waar niemand op zit te wachten. Toch? Deze eyeliner blijft intens zwart en laat je ogen spreken. De hele dag, avond en nacht. Je hebt er dus geen omkijken naar. En iedere keer als je in de spiegel kijkt zul je verbaasd zijn hoe mooi de eyeliner nog zit.

sprekende blik met Maybelline Tattoo Eyeliner

Makkelijk aan te brengen

Je brengt de Maybelline Tattoo Eyiner heel makkelijk op. Het kwastje is dun, maar niet te dun en stevig maar niet te stevig. De eyeliner zelf is ook niet te dun en niet te dik. Hierdoor breng je de eyeliner makkelijk en gelijkmatig aan op je ooglid. Of je nu een dun en subtiel lijntje wil, of een dikkere lijn met wing. Het kan allemaal met dit fijne kwastje. En geloof me, ik ben echt niet goed in het aanbrengen van eyeliner. Maar deze eyeliner breng ik zo op en het is nog ook. Kijk maar eens naar onderstaande foto.

Je ogen schoonmaken was nooit zo makkelijk

Wat ik vaak ook een nadeel van eyeliner vind, is het verwijderen van de eyeliner. Met één wettenschijfje red je het vaak niet en de rest van je gezicht is ook zwart. Maar met de Maybelline Tattoo Eyeliner heb je hier geen last van. Je verwijdert deze eyeliner namelijk heel makkelijk. En je hebt niet eens een wattenschijfje nodig. Je kunt heel zacht over de eyeliner wrijven om het los te krijgen of je trekt het heel makkelijk los. Geen gewrijf, geen gedoe met make up remover en wettenschijfjes. Maar snel en makkelijk. Dat wil toch iedereen! Helaas geldt dit niet voor mascara dus je zal als je die op hebt toch nog met make up remover aan de slag moeten, maar hé je eyeliner is dan in ieder geval al van je oogleden.

Waarom de Maybelline Tattoo Eyeliner mijn favoriete eyeliner is

Je begrijpt nu vast wel waarom ik fan ben van de Maybelline Tattoo Eyeliner. Het ziet er niet alleen heel mooi uit, maar het is ook supermakkelijk op te brengen. Je hoeft niet steeds in de spiegel te kijken of het nog goed zit, want het blijft tot 36 uur zitten. En wat ook nog eens heel fijn is, je koopt deze eyeliner gewoon bij Etos of Kruidvat en hij is heel betaalbaar.

Ik zou zeggen probeer het en laat me weten wat jij ervan vindt.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!