fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ziek, ziek en nog eens ziek | Kijkje in mijn leven

ziek

Ziek, ziek en nog eens ziek. Dat is wel het thema van deze week. Iedere keer denk ik dat het beter gaat, maar lijkt het juist slechter te gaan. Ik ben daardoor de hele week aan het kwakkelen. Ach, beter nu dan volgende week waarin ik het een stuk drukker heb.

Zaterdag

Zo balen dat ik toch ziek aan het worden ben! We moeten naar een verjaardag, maar ik durf het niet aan. Voel me echt niet oke en ben daarnaast ook ongesteld, wat een risico is. Gelukkig heb ik thuis gezelschap van de hondjes en sinds vrijdag hebben we ook een parkietje van 6 weken oud: Coco. Het is zo’n mooi beestje en superlief. Gelukkig went hij al snel aan ons en komt hij op onze vinger zitten en reageert ook als we iets zeggen of zingen. Zo leuk!

ziek
Ziekjes

Als de meiden met Alex naar de verjaardag zijn, blijf ik lekker op bed liggen. Ik kijk de Crown en verbaas me over een video van mezelf die een soort van viral is gegaan op TikTok. De meeste video’s die ik plaats worden max. 500x bekeken en deze (als ik dit type) gewoon al meer dan 22.000x! Bizar!

Zondag

Vandaag voel ik me nog steeds niet echt fit dus ik heb gewoon nog een beddag. Ik loop al weken te kwakkelen en ik moet nu gewoon even naar mijn lichaam luisteren. Daarnaast moet Marley morgen na een jaar weer naar het ziekenhuis en dan ik wil ik echt mee kunnen.

ziek
Kroelen met Coco

De dag bestaat uit hazeslaapjes, Netflix en kroelen met Coco. De was komt morgen wel weer en het huis ook. Want ik vermoed zo dat Alex niks heeft gedaan en ik ben niet beneden geweest dus geen idee. Dus in plaats van me vandaag te irriteren, laat ik me morgen wel verrassen. Ik kan dan voordat we naar het ziekenhuis moeten even het huis aan kant maken.

Maandag

Vandaag moeten we met Marley naar het ziekenhuis voor een controle. Het is alweer een jaar geleden dat we in het ziekenhuis zijn geweest. Ik heb tussendoor wel telefonische consulten gehad met de neuroloog dus ze is op de hoogte hoe het gaat. Maar het was de hoogste tijd dat Marley weer eens in het ziekenhuis werd ‘doorgelicht’. En godzijdank gaat alles heel goed. Het gaat zelfs zo goed dat we groen licht hebben gekregen voor een verre reis. Dus hopelijk kunnen we snel weer naar Mauritius.

ziek
Weer voor een halfjaartje goedgekeurd door de neuroloog

Na het ziekenhuis lunchen we gauw en dan gaat Jenna naar school en ik aan het werk. Al voel ik me echt niet top. Ik ben nog steeds niet fit en erg moe. Daarnaast is het ook de sterfdag van mijn vader, wat ook best wat energie vreet. Dus terwijl Marley gaat leren voor haar proefwerk morgen, ga ik nog een beetje werken in bed. En ja, ik doe ook nog een dutje.

Dinsdag

Het valt best tegen als de wekker gaat. Mijn hele hoofd zit vol snot. Maar later komt alles een beetje los en voel ik me gelijk een stuk beter. Vandaag werk ik vanaf de bank. Ik ben nog niet fit genoeg om een hele dag aan een bureau te zitten, helaas.

Marley heeft ook studiemiddag en is al rond twaalven thuis dus de hele middag werken zit er toch niet in. Ik breng liever gezellig tijd met haar door. En dan kan ik in de avond altijd nog een beetje werken.

Woensdag

Vandaag lijkt het beter te gaan. Echt nog lang niet fit en mijn neus zit nog steeds dicht, maar ik voel me iets beter. In ieder geval goed genoeg om boodschappen te doen, het huis schoon te maken en een paar wasjes te draaien. En dan is het alweer tijd om Jenna op te halen.

Ziek, ziek en nog eens ziek | Kijkje in mijn leven
Aan de knutsel

Na de lunch gaan we gezellig knutselen. We maken twee leuke DIY’s. De één voor Meisje Eigenwijsje en de ander voor mijn blog. Tussendoor worden de nieuwe stenen voor mijn shop bezorgd en besluit ik foto’s te maken zodat ik alles in mijn shop kan zetten.

Donderdag

Als ik opsta voel ik me best oké, maar nadat ik Jenna naar school heb gebracht en koffie heb gedronken met een buurvrouw, voel ik me echt ziek en beroerd. Als ik de honden uitlaat voelt het alsof ik flauw ga vallen. Ik ben zo duizelig! Daarna word ik ook misselijk. Dit komt echt niet goed uit, want ik moet in de middag met mijn moeder naar het ziekenhuis omdat zij een staaroperatie heeft. Ik hoop dat het helpt om te eten, maar helaas werkt dat niet. Dan toch maar twee paracetamol erin, zodat ik in ieder geval mijn moeder naar het ziekenhuis kan brengen.

Ziek, ziek en nog eens ziek | Kijkje in mijn leven
Eerste wijntje na een week

De paracetamol doet wat het moet doen. Ik voel me nog niet top, maar ik ben wel in staat om met mijn moeder naar het ziekenhuis te gaan. Gelukkig gaat de operatie van mijn moeder goed en na minder dan een uur word ik gebeld dat ik haar op kan halen. Dan gaan we naar ons huis, waar ze een paar dagen blijft. Ze mag nu twee weken niet tillen, bukken en ga zo maar door. Dus dan beter lekker bij ons zodat wij voor haar kunnen zorgen.

Vrijdag

Ik ga al vroeg aan het werk, zodat mijn weekend lekker op tijd begint. Tussendoor moet ik wel nog even neusspray halen, want die is inmiddels wel op. En ja, mijn neus zit nog steeds dicht. Dan weer werken en tussendoor met mijn moeder kletsen.

Terwijl ik aan het werk ben, kom ik erachter dat ik niet van alle items een foto heb gemaakt. Dus nog gauw even foto’s maken zodat ik echt alle nieuwe items in de shop kan plaatsen. En dan is het echt tijd om Jenna op te halen en te genieten van ons weekend!

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!