fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Afvallen met hulp van NewFysic

Afvallen met hulp van new fysic

Zoals veel mensen heb ik last van coronakilo’s. Het leven kwam een soort van stil te staan en ik ging steeds minder bewegen en steeds meer eten. Wat natuurlijk een slap excuus is, want ik ben altijd nog zelf verantwoordelijk voor wat ik in mijn mond stop en hoe vaak ik van de bank kom. Maar toen ik begin dit jaar op de weegschaal ging staan, schrok ik behoorlijk. Ik was 15 kilo aangekomen! Dit moest eraf. Ik voelde me niet goed, weinig energie, kortademig, pijnlijke knieën en ga zo maar door. Toen kwam NewFysic op mijn pad en ondanks dat ik wat sceptisch was, ging ik de uitdaging aan. Ik kon het namelijk niet alleen en afvallen met hulp van NewFysic klonk toch wel heel goed!

Ik had een schop nodig

Een paar jaar geleden ben ik ook 15 kilo afgevallen. Dit heb ik alleen gedaan en zonder hulp. Maar dit keer was ik ondanks dat ik graag die kilo’s kwijt wilde, niet gemotiveerd. Ik kon mezelf er maar niet toe zetten om die vette troep en zoete zooi niet meer in mijn mond te stoppen. En sporten of wandelen had ik al helemaal geen zin in! Ik had echt een schop nodig. En die schop kreeg ik bij NewFysic.

Stok achter de deur

Geen letterlijke schop natuurlijk, maar omdat ik wekelijks gewogen werd door mijn coach had ik wel die stok achter de deur. Ja, ik deed het voor mezelf maar je voelt je toch lullig als je op die weegschaal gaat staan en aangekomen bent. Voor mij was dit echt wel een stukje extra motivatie naast het feit dat ik echt heel graag af wilde vallen. Maar ik wilde op een gezonde manier afvallen. Niet te snel, want iedereen kent het jojo-effect wel en ik wil niet heel snel heel veel afvallen om vervolgens weer heel snel heel veel aan te komen. Ik moest gewoon weer terug naar een gezonde leefstijl en dit in mijn systeem krijgen en houden.

Met hulp van een coach afvallen

Als je gaat afvallen met hulp van NewFysic krijg je niet alleen begeleiding van een coach, ze hebben ook tal van heerlijke en vooral gezonde recepten die je kan maken. Maar de gerechten die je zelf al maakt kan je met een paar aanpassingen helemaal NewFysic-proof maken.

Daarnaast krijg je supplementen. Dit zijn geen afslankpillen, maar supplementen met eiwitten en supplementen met vitamines. Deze supplementen zorgen ervoor dat je eiwitgehalte hoog is. Zoals je misschien wel weet, zijn eiwitten nodig om af te vallen. Ze voorkomen een hongergevoel en verhogen je stofwisseling. En de vitamines zijn onmisbaar voor een goede gezondheid. Wat ook heel fijn is, is dat je je niet hoeft uit te sloven in de sportschool. Sporten mag, maar is geen must. Wel moet je zorgen dat je dagelijks voldoende beweegt. Al zou je alleen wandelen dan is dat genoeg voor een gezonde leefstijl en je valt er ook nog van af.

Ruim 9 kilo afgevallen

Nu wil je natuurlijk weten hoeveel ik ben afgevallen en hoe ik het traject bij NewFysic heb ervaren. Snap ik helemaal. Ik ben in mei begonnen bij NewFysic en ik ben nu ruim 9 kilo afgevallen. Ik zit nog niet op mijn streefgewicht, maar ik weet dat ik daar ga komen. En ik had ook wel meer af kunnen vallen. Als ik strenger voor mezelf was geweest en ook mijn wijntje in het weekend en af toe wat lekkers had laten staan. Dat is een keuze die ik heb gemaakt.

Ja, ik wil afvallen maar ik weet dat ik heel ongelukkig wordt als ik bepaalde dingen niet meer mag. Dus af en toe een stukje chocola, in het weekend een wijntje (of twee) en een stukje taart op een verjaardag zijn een paar dingen die ik ben bijven doen. Het leven bestaat voor mij nu eenmaal ook uit soms slechte dingen eten of drinken. Alleen wel met mate. En heel eerlijk? Ik heb vaak niet eens trek in zoetigheid en dan neem ik het ook niet. Zo kan prima toekijken als mijn kinderen een lekker ijsje eten. Het doet echt niks met me. En heel soms doe ik mee, maar meestal dus niet.

Weer terug naar een gezonde leefstijl

Afvallen met hulp van NewFysic kan ik echt iedereen aanraden. Helemaal als je net als ik die motivatie niet hebt en een stok achter de deur nodig hebt. Puur om jezelf aan te leren om (weer) in die gezonde leefstijl te komen, zodat je na een paar weken of maanden weer op eigen kracht vooruit kan. Of je dan nog wil afvallen of gewoon op gewicht wil blijven, dat maakt niet. Je kan het dan in ieder geval zelf doorzetten. Ik ben enorm dankbaar dat ik met hulp van NewFysic aardig wat kilo’s ben kwijtgeraakt. Ik weet namelijk dat ik zonder die hulp, nu nog die 9 extra kilo’s of meer op mijn lijf zou hebben. En mijn complimenten voor Sigrid, mijn coach. Ze is alles wat een coach moet zijn, streng, maar ook realistisch en een lieverd. Op naar de volgende 9 kilo!

Ik ben gemotiveerd en gezond leven zit helemaal in mijn systeem. Die laatste overtollige kilo’s ben ik zo kwijt. Dat weet ik zeker!

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!