fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beurs Eigen Huis Voorjaar komt er weer aan + win

Beurs Eigen Huis voorjaar

In maart kan je terecht op Beurs Eigen Huis Voorjaar als je op zoek bent naar inspiratie en informatie over het bouwen of verbouwen van je huis. Maar ook als je wilt weten wat je kunt doen om je huis (nog meer) te verduurzamen. En bij Beurs Eigen Huis kan je ook terecht voor tuininspiratie en de laatste trends op het gebied van interieur. Ook deze editie mag ik weer kaarten weggeven dus lees snel verder.

Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis is de plek voor jou als je bouwplannen, verbouwplannen of andere woonplannen hebt. Op deze woonbeurs zijn heel veel experts aanwezig die jou kunnen informeren over alles wat met wonen te maken heeft. Dus of het nou om die (ver)bouwplannen gaat, het verduurzamen van je huis, de aankoop van een nieuw huis, interieur en ga zo maar door, is. Bij Beurs Eigen Huis zal je alle informatie krijgen waarnaar je zoekt.

Beurs Eigen Huis

Hoe, wat en waar

Beurs Eigen Huis Voorjaar vindt plaats van 6 t/m 8 maart van 10:00 tot 17:00 uur in Jaarbeurs Utrecht. Kaarten voor deze beurs zijn makkelijk online te bestellen vanaf €14 per persoon. Aan de kassa betaal je €17,50. Kinderen t/m 16 jaar mogen gratis naar binnen. Ook deze editie is er weer op zaterdag en zondag een kinder knutselplein waar je je kinderen twee uur lang kunt achterlaten. Er is begeleiding die samen met de kinderen gaan knutselen, zodat jij even rustig rond kunt kijken. Voor meer informatie over deze beurs kan je terecht op de website van Beurs Eigen Huis of eerdere blogs die ik erover schreef.

Win kaarten voor Beurs Eigen Huis Voorjaar

Ook deze keer mag ik weer kaarten weggeven voor Beus Eigen Huis. Ik mag namelijk vier lezers blij maken met twee vrijkaarten voor Beurs Eigen Huis op een dag naar keuze. 

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook met: Woonbeurs. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel met: ‘Woonbeurs.
  3. LET OP: ik zie bij sommige winacties dat niet iedereen zich aan de voorwaarden houdt. Zorg dat je bovenstaand doet om kans te maken.
  4. Meedoen kan t/m zondag 16 februari. Ik maak op maandag 17 februari de winnaars bekend. De winnaars krijgen altijd persoonlijk bericht en ik stuur de winnaars per mail de vrijkaarten voor Beurs Eigen Huis Voorjaar.

Succes!

Foto’s: Beurs Eigen Huis

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!