fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De herfst is nu echt begonnen | Een kijkje in mijn leven

De herfst is nu echt begonnen gezellig met de meiden naar de bios

Aan het begin van deze week voel ik me precies zoals het weer is; somber. De regen deze week past helemaal bij hoe ik me voel. De herfst is nu echt begonnen. Maar zoals ook buiten het zonnetje af en toe doorkomt en gaat schijnen, komt ook bij mij de zon weer een beetje door. Naarmate de week vordert voel ik me steeds vrolijker en blijer. En krijg ik steeds meer energie. Zal deze week dan weer goed eindigen?

Maandag

Zondag leek ik me beter te voelen, maar vandaag is het weer helemaal niks. Ik weet dat ik moet accepteren dat ik in een rouwproces zit en dat ik hier gewoon de tijd voor moet nemen. Ik vind het lastig om hieraan toe te geven. Maar ik luister naar mijn lichaam en doe vandaag wat betreft niks waar ik geen zin in heb.

De herfst is nu echt begonnen
Eindelijk in mijn bullet journal bezig

In de avond is er een ouderraadvergadering. Nou ja, algemene ledenvergadering. Ik word voorgedragen als nieuwe voorzitter van de ouderraad en met nul stemmen tegen mag ik mezelf de komende drie jaar voorzitter noemen. Onwijs gaaf! Ook wel spannend, want ik heb nog geen idee wat er op me af gaat komen. Maar ik ga er alles aan doen om deze taak zo goed mogelijk te volbrengen en bij alles het welzijn en plezier van de kinderen voorop te stellen.

Dinsdag

Je zou denken dat het nieuwe voorzitterschap me energie zou moeten geven. Maar ik slaap heel slecht sinds het overlijden van Indy. Vandaag ben ik dan ook helemaal op. Het plan was om te schrijven en mijn bullet journal af te maken. Later dan gepland, maar vorige week was er echt geen mogelijkheid om dit af te maken.

De herfst is nu echt begonnen | Een kijkje in mijn leven
Dit geeft wel goed weer hoe ik me voel. Niet vrolijk haha

Vandaag lukt het me om mijn bullet journal voor een groot deel af te maken. In de middag besluit ik daarom maar gewoon toe te geven en in bed te gaan liggen. Ik kan mezelf nu wel gaan lopen pushen, maar ik weet dat dit alleen maar averechts werkt.

Woensdag

Vandaag voel ik me alweer een stuk beter dan gister. Zo gaat het iedere dag een beetje beter. Alex is ook vrij vandaag en we besluiten te gaan sporten. Ik doe mijn Milon cirkel en Alex gaat aan de slag met zijn ding. Ik moet zeggen dat ik me na het sporten een stuk beter voel. Ik heb meer energie en voel me ook niet meer down. Vrijdag maar weer gaan sporten.

De herfst is nu echt begonnen
Gezellig met Marley op stap

In de middag gaan Marley naar een unboxing event van LOL Surprise. Onnedi gaat de grootste LOL unboxing laten zien. Er zijn wel 50! pakketjes in deze LOL doos om uit te pakken. We zitten in een bioscoopzaal en kijken mee hoe Onnedie alle pakketjes uitpakt. En ik kan je zeggen dat er heel veel leuke verrassingen inzitten. Marley kijkt altijd naar de filmpjes van Onnedi en vind het helemaal geweldig dat ze haar nu in het echt zien. En als ze dan ook nog op de foto mag is ze helemaal happy. Een topdag zo met mijn meissie ❤️

Donderdag

Vandaag begin ik de dag met koffie met de directrice van school. Ik ben nu de voorzitter van de ouderraad en dan vind ik het belangrijk dat we de verwachtingen naar elkaar uitspreken. Dat hebben we gedaan en natuurlijk was het ook gewoon gezellig. Daarna aan de slag want ik heb echt heel veel in te halen.

De herfst is nu echt begonnen | Een kijkje in mijn leven
Marley vond het best spannend om met Onnedi op de foto te gaan

Aan het eind van de middag ben ik weer aardig bij. Ik heb mijn mail eindelijk weggewerkt, wat artikelen geschreven en wat dingen uitgewerkt. Alex heeft een late dienst dus in de avond kan ik nog wat afmaken. Als de meiden uit school zijn gaan we namelijk knutselen voor de juffen. Ik was helemaal vergeten dat het op 5 oktober de dag van de leraar is. Oeps! En dit terwijl ik er vorig jaar nog over geschreven heb.

Vrijdag

Oh jongens wat ben ik goed bezig! Ik ben vandaag gewoon weer wezen sporten. Ik weet niet wat er met me aan de hand is, maar ik ben hier heel blij mee. Om eerlijk te zijn denk ik dat het gewoon komt omdat ik iets heb gevonden wat bij me past. Ik ben echt van van Milon! En ik heb een leuke en gezellige sportschool gekozen. Een plek waar ik me prettig voel en zin heb om te sporten. Gaat dus helemaal goed komen denk ik zo.

De herfst is nu echt begonnen | Een kijkje in mijn leven
Alvast wat Halloween in huis 👻

Na het sporten de wekelijkse boodschappen gehaald en daarna uitgebreid gedoucht. Ik heb een detox in mijn haar gedaan waar je binnenkort meer over leest. Het is namelijk niet iets wat je zou verwachten en ik moet zeggen dat ik het ook best spannend vond om te doen.

Zaterdag

Deze ochtend doen we rustig aan. Lekker ontbijten, beetje op de bank hangen en bijkomen van de drukke week. In de middag hebben we namelijk weer een leuk uitje. We zijn door Kinepolis uitgenodigd voor het Kids Weekend met de film ‘Everest: De Jonge Yeti’. De meiden (en ik ook) vinden deze Kids Weekends altijd heel leuk en gezellig. Als je mij op Instagram volgt heb je vast het een en ander voorbij zien komen in mijn stories.

De herfst is nu echt begonnen gezellig met de meiden naar de bios
Gezellig met de meiden naar de bios

Als we wel thuis zijn gaan de meiden lekker spelen en ik ga nog heel even werken. Na het eten ga ik wat strijk wegwerken. Het is me deze week weer niet gelukt om het bij te houden. Vanaf nu ga ik er weer voor 😉

Zondag

Ik wilde vandaag met de meiden naar het bos maar het regende zo hard dat we dat maar niet hebben gedaan. De herfst is nu echt begonnen! Vandaag hebben we daarom maar een lekker chilldagje. Nou ja, de meiden dan. Ik werk de rest van de strijk weg, draai heel veel wasjes en strijk dat ook weer weg, ruim beneden op en maak de badkamer schoon. Tussendoor maak ik frikandellen voor de meiden, snij ik fruit, zorg voor drinken en wordt ook nog opgemaakt. Ik hou van dit soort zondagen. Mensen klagen over het weer en ik vind het ook wel jammer dat we niet naar buiten kunnen. Nou ja, het kan altijd natuurlijk. Maar wij houden niet van dat natte weer en vinden het dan heerlijk om lekker binnen bezig te zijn.

De herfst is nu echt begonnen | Een kijkje in mijn leven
Gezellig gamen met een vriendinnetje

Later komt er ook nog een vriendinnetje spelen die ook gezellig mee-eet. En zo is onze zondag alweer voorbij en kan ik oprecht zeggen dat ik deze week goed ben geëindigd. Ik denk nog veel aan Indy, maar barst niet meer in tranen uit. Het gaat de goede kant op!

De herfst is nu echt begonnen

De herfst is nu echt begonnen en dat was deze week goed te merken. Wat een regen! En hoewel ik echt een zomermens ben, heeft de herfst ook zijn charmes. Al moet het niet te lang blijven regenen, want dan heeft dat echt zijn weerslag op mijn humeur. De herfstblues zullen we maar zeggen. Gelukkig had deze week een aantal mooie hoogtepunten die ervoor zorgden dat de herfstblues wegbleef. Het was ondanks het sombere gevoel aan het begin van de week een lekker weekje en ik heb genoten!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!