fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De zomervakantie is weer voorbij | Een kijkje in mijn leven

De zomervakantie is weer voorbij

Deze week is het zover; de zomervakantie is weer voorbij en het echte leven begint weer. Ik zag best wel op tegen het einde van de zomervakantie, maar aan de andere kant is het ook wel weer lekker om ongestoord te kunnen werken. Kinderen naar school, Alex aan het werk en ik heb ook genoeg te doen. Mijn werk stond de afgelopen weken namelijk op een heel laag pitje…

Maandag

De zomervakantie is weer voorbij en dus maken we ons klaar voor de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar. Jenna begint in groep 3 en Marley in groep 6. Gek idee dat Jenna over een tijdje gewoon kan lezen en te bizar dat Marley nog maar 3 jaar lagere school heeft…Ze worden zo snel groot. De eerste schooldag is voor mij altijd wel een beetje emotioneel. Ik vind het altijd zo gezellig als de meiden thuis zijn en ik de hele dag met ze kan knuffelen. Nu geef ik ze om 8:30 een knuffel en kan pas weer om 15:00 uur met ze knuffelen. Niet leuk!

De zomervakantie is weer voorbij
Daar gaan de meiden weer. Op naar school…

Maar ik hoef me niet te vervelen hoor. Omdat ik in de vakantie minimaal heb gewerkt, heb ik vandaag en de rest van de week genoeg te doen. Ik moet weer flink aan de bak! En heel eerlijk? Ik heb er zin in. Ik ben weer helemaal opgeladen en zit vol energie en inspiratie. Dat wordt een lekker weekje werken, denk ik zo…

Dinsdag

Dinsdag was weer een ouderwets dagje werken. Vakantie is leuk, maar ik merk nu wel dat ik echt wat in te halen heb. Ik hoef me dus niet te vervelen! Vandaag kan ik dan ook niet veel over mijn dag vertellen. Ik heb gewerkt.

De zomervakantie is weer voorbij
Jenna is helemaal happy dat ze eindelijk in groep 3 zit!

In de avond had ik het toch een partij koud. En ik merkte dat ik moe was. Waarschijnlijk heb ik het daarom ook koud. Maar het is ook buiten echt al frisser aan het worden. De herfst komt eraan!

Woensdag

Zodra ik mijn ogen open voel ik het al. Ik ben verkouden en voel me niet fit. Echt, de zomer is nog niet voorbij of ik begin al. Ik ga deze week ook even bloed prikken, want ik ben benieuwd hoe mijn vitamine D waarde is. Heb ik in de zomer niet iedere dag supplementen geslikt en ik vermoed dat mijn vitamine D behoorlijk gedaald is. Ik maak het namelijk zelf heel moeilijk aan en hou het ook niet vast. In de ochtend ben ik vooral bezig met de laatste voorbereidingen voor Marley haar verjaardag morgen. Maar ik heb geen traktaties gemaakt. Zo geen zin in. Marley gaat lekker ijsjes uitdelen. Dat vinden alle kinderen lekker dus ik scoor toch wel punten haha.

De zomervakantie is weer voorbij | Een kijkje in mijn leven
Bij Hasbro heb ik heel veel leuke en nieuwe spellen ontdekt

In de middag ga ik naar een leuk event bij Hasbro. Ik ben namelijk uitgenodigd voor de presentatie van het nieuwe speelgoed voor dit najaar. En wat zijn er een hoop leuke dingen! Binnenkort lees je er alles over. En ’s avonds is het ballonnen opblazen en het huis versieren.

Donderdag

Hoera! Vandaag is Marley jarig. En de diva wilde ontbijt op bed. Dus ja, dan doe je dat hè. Na haar ontbijt op bed is het tijd om de cadeautjes uit te pakken. Ik merk echt dat ze groter wordt. Natuurlijk houdt ze nog van cadeautjes krijgen, maar ze stormt niet meteen naar beneden. Eerst lekker eten en dan de cadeautjes.

De zomervakantie is weer voorbij | Een kijkje in mijn leven
Marley heeft een topdag gehad op haar verjaardag

Marley wilde heel graag uiteten met haar verjaardag. En tja, het is haar dag hè. Dus we zijn lekker met opa en oma uiteten geweest. We hebben heerlijk gegeten en wat was het gezellig! Het was ook gelijk het laatste etentje met opa en oma, want die vertrekken maandag alweer naar Mauritius

Vrijdag

Vandaag is het een gekke dag, want het is de eerste vrijdag dat Jenna ook tot drie uur op school zit. Het gekke is dat ik nog helemaal het gehaast van de vrijdagochtend van voor de vakantie niet kwijt ben. Maar gelukkig kan ik dat al snel loslaten en rustig aan doen. Ik doe samen met Alex de boodschappen voor het feestje zaterdag en daarna werk ik nog heel even tot het tijd is om de meiden op te halen.

De zomervakantie is weer voorbij | Een kijkje in mijn leven
Gezellig uiteten met opa en oma

Allebei de meiden hebben een play date. Marley gaat bij een vriendinnetje spelen en bij Jenna komt een vriendje spelen. De afspraak was eigenlijk dat ze de eerste schoolweek nog niet af mochten spreken. Puur om in het ritme te komen. Maar ze willen het zo graag en ik heb deze week nog niet gemerkt dat ze moe zijn. Dus ik vind het prima.

Zaterdag

Vandaag vieren we Marley haar verjaardag met familie en vrienden. En zoals altijd gaat het feestje nog de hele avond door. Ze is echt superverwend en het was onwijs gezellig.

De zomervakantie is weer voorbij | Een kijkje in mijn leven
Als je 9 jaar bent geworden wil je natuurlijk een Tik Tok taart 😉

Marley kreeg van haar opa’s en oma’s van Alex’ kant een muziekbox. Een soort van karaokebox. Dus die werd natuurlijk ook uitvoerig uitgetest. Iedereen moest gaan zitten en Marley gaf een spetterend optreden. Uiteraard kon ik het niet laten om zelf ook even wat liedjes te zingen haha.

Zondag

Zondag is vandaag echt een rustdag. We zijn allemaal moe en genieten na van de dag en avond ervoor. Ik hou van dit soort dagen. Gewoon een beetje hangen in huis en niks moet. Zoals het tijdens de vakanties ieder dag is dus 😉

De zomervakantie is weer voorbij | Een kijkje in mijn leven
Een beetje TLC voor mijn lavendelstekjes…

Ik ben absoluut geen ochtendmens en op zondag al helemaal niet. Dus zo tegen het einde van de middag heb ik eindelijk puf om de boel op te ruimen en schoon te maken. Ook geef ik zoals iedere dag mijn lavendelstekjes wat liefde en aandacht. Ben zo benieuwd of het gaat lukken….En ik weet niet wat het is, maar op zondag moeten gewoon de bedden verschoond worden. Heerlijk zo’n lekker schoon bedje op zondag. De meiden liggen heel vroeg al te slapen omdat ze zaterdag ook laat naar bed zijn gegaan en ook ik lig er voor negen uur in.

De zomervakantie is weer voorbij

De zomervakantie is weer voorbij en ondanks dat ik eigenlijk wel had gewild dat de vakantie wat langer had geduurd, was dit echt een heerlijke week. Ik zit nog niet helemaal in me ritme, maar dat komt komende week wel. Het wordt wel een triest weekje, want maandag gaat mijn moeder weer naar Mauritius. En dan ben ik echt weer helemaal alleen iedere dag.

Wat zal het stil zijn in huis…

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!