Disney+ Nederland is vanaf nu gratis beschikbaar

Je hebt het vast al voorbij zien komen dat Disney met een eigen streamingsdienst komt. En vanaf vandaag kan je gebruik maken van de nieuwe streamingsdienst. En het mooie is dat je hier tot 12 november gratis gebruik van kunt maken. Ik heb uiteraard gelijk een account aangemaakt, want zoals je weet hou ik ervan films, series en programma’s te streamen.

Disney+ Nederland

Disney+ is een streamingdienst waar je van alles van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer kan kijken. Ongestoord tv kijken zonder reclames. En een enorme keuze aan films en programma’s. En je geniet ook van ultra-high-definition tot wel 4K Ultra HD video playback in Dolby Vision met ultra-vivid beeld, HDR10, enDolby Atmos surround-geluid op apparaten die dit ondersteunen. Dus een bioscoopervaring op je eigen bank!

Via meerdere devices te kijken

Je kan via meerdere devices genieten van Disney+. Zo kan je de app downloaden op je iPhone of Android telefoon of iPad of Androidtablet, maar ook via Apple TV, Android TV apparaten, LG TV’s, Google Chromecast en aan Chromecast gelinkte apparaten, PlayStation 4 en Xbox One. En dat is nog niet alles want je kan vier streams tegelijk kijken. Ideaal als je geen zin hebt in nog een Disney prinsessen film en je dochter wel. Jij kan dan gewoon die Marvel film kijken!

Kindprofielen voor veilig kijken

Je maakt voor je kinderen heel makkelijk kindprofielen aan. Hiermee weet je zeker dat je kind alleen programma’s zie die volgens Kijkwijzer voor alle leeftijden geschikt zijn. Dus geen geweld en dat soort zaken. En alle content is in het Nederlands te bekijken en ook is er Nederlandse ondertiteling beschikbaar voor de films of programma’s die je liever in het Engels kijkt.

Disney+ is vanaf nu gratis beschikbaar in Nederland

Ik kan je nog veel meer vertellen over Disney+, maar je kunt het beste zelf een account aanmaken en ervaren hoe deze geweldige streamingsdienst van Disney is. En als je nu een account aanmaakt betaal je tot 12 november helemaal niks. Laat je het abonnement dan doorlopen? Dan betaal je €6,99 per maand of €69,99 per jaar. Maar als je voor 12 november opzegt komt het abonnement te vervallen. Ik denk dat je het wel door laat lopen. Voor meer informatie en het aanmaken van een account kun je terecht op de website van Disney+.

Ga jij een account op Disney+ aanmaken?

Foto: ©Disney+ Nederland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.