fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | De avondvierdaagse valt een beetje tegen

laatste dag van de avondvierdaagse

Deze week ben ik net als afgelopen week nog niet helemaal fit, maar fit genoeg om alles te doen wat ik moet doen. Alleen dan wel op een lager tempo. En natuurlijk is dit dan wel weer een druk weekje. De avondvierdaagse gaat hier in Zoetermeer van start en dit betekent 4 dagen vroeg eten en kinderen die later naar bed gaan…en ik kan je zeggen, de avondvierdaagse valt een beetje tegen. En dat ligt niet aan de avondvierdaagse…

Maandag

Vandaag heb ik naast werken niets op mijn agenda staan. Zoals ik al zei ben ik niet echt fit. Ik heb gelukkig geen buikpijn meer, maar de meiden zijn allebei verkouden en ik nu dus ook. Het is niet dat ik loop te snotteren, maar mijn oren zitten dicht. En dat is voor mij een teken dat er een verkoudheid opkomt. Met neusspray hoop ik dit te voorkomen.

dag 1 van de avondvierdaagse
Op dag 1 mochten de kinderen in hun onesie lopen

Vandaag eten we al op half vijf want om iets voor half zes moeten we de deur uit voor de avondvierdaagse. We gaan met het openbaar vervoer, want met de auto is het echt drama. Het weer is ook niet echt denderend anders hadden we ook op de fiets kunnen gaan. Al denk ik niet dat de meiden dat zien zitten 😉 Gelukkig starten we al één van de eerste scholen en ook na de pauze zijn we snel weg. We zijn lekker op tijd thuis.

Dinsdag

Vandaag sta ik toch weer op met buikpijn. Te vroeg gejuicht, ben ik bang. Gelukkig begin ik de dag lekker rustig want ik krijg weer nieuwe wimpers. Was ook wel nodig, want er is niet veel meer van over. Vorige week had ik geen tijd en dus ga ik nu met de paar zielige wimpers die er nog zitten naar Wendy van Vingerverf.

dag 2 van de avondvierdaagse
Op dag 2 mochten de kinderen verkleed komen

Ook vandaag eten we weer vroeg en besluit ik met de auto te gaan. Het is vandaag nog frisser dan gister en omdat ik me al niet top voel heb ik geen zin om in de kou en wind op de tram te wachten. Helaas verloopt deze loopavond heel anders en zijn we veel later thuis. Het is al ver na achten als we thuis aankomen.

Woensdag

Vandaag voel ik me gelukkig een stuk beter. Geen buikpijn meer en mijn oren zijn ook weer open. Ik kan weer horen haha. Vandaag een schrijfdagje. Naast de artikelen voor mijn blog heb ik ook een freelance opdracht waarmee ik aan de slag ga. Dit is één van de laatste woensdagen dat ik de hele dag kan werken. Alex had op woensdag ouderschapsverlof en dit loopt ten einde. Vanaf volgende maand werk ik tijdelijk nog maar drie dagen. Na de zomervakantie gaat Jenna naar groep 3 en zit dan op vrijdag tot drie uur op school en kan ik de woensdag erbij pakken. Ach, we gaan toch de zomerperiode tegemoet dus helemaal niet erg om minder te werken 😉

dag 4 van de avondvierdaagse
Op de laatste dag van de avondvierdaagse lopen we altijd in de kleuren van de school; geel en blauw!

Vandaag loop ik niet mee met de avondvierdaagse. Gister was ik met de meiden en liep oma gezellig mee en vandaag loopt Alex met de meiden. En ik neem even lekker tijd voor mezelf. Ik eet met mijn bord op schoot voor de tv. Netflix it is!

Donderdag

Jenna heeft sinds gister een wiebeltand. Ze wilde het al zo lang. Ja, dat heb je met een grote zus hè. En nu kan ze niet wachten tot de tand eruit valt. Druk aan het wiebelen dus. Ik zei nog tegen haar dat het wel een paar dagen zou duren voordat ie eruit zou vallen, maar dat werd één dag. Tijdens het buiten spelen was het al zover. Dat was wel heel erg snel! En trots dat ze is!

Een kijkje in mijn leven | De avondvierdaagse valt een beetje tegen
Jenna en haar wiebeltand

Vandaag is de laatste dag van de avondvierdaagse. De laatste dag is toch altijd wel de leukste dag en vandaag lopen we ook weer met zijn vieren. We eten eerst traditiegetrouw een patatje bij Febo. Gelukkig is het weer vandaag een stuk beter en dat maakt het lopen en de ‘cadeautjes’ van opa’s en oma in ontvangst nemen een stuk leuker!

Vrijdag

Ik kan merken dat ik deze week niet fit was en dat mijn conditie niet meer is wat het was. Ik ben best moe kan ik je zeggen! Gelukkig begint de dag met een groepsoptreden van Jenna. Zo leuk om al die kleuters zo te zien zingen en dansen. En wat is Jenna dan toch alweer groot!

Een kijkje in mijn leven | De avondvierdaagse valt een beetje tegen
En toen was haar eerste tand er uit

Naast het huis aan kant maken en boodschappen doen is het een rustig dagje. Het weekend wordt al druk genoeg dus niet teveel doen vandaag 😉

Zaterdag

Vandaag is Alex jarig en traditiegetrouw krijgt hij een ontbijtje op bed. Uiteraard wordt hij toegezongen en verwend met cadeautjes. Maar we kunnen niet te lang op bed blijven hangen, want we zijn uitgenodigd bij het Rijksmuseum van Oudheden voor de Dummie de Mummiedag. Tosca Menten, schrijfster van Dummie de Mummie treedt op met haar leuke liedjes en vertelt over Dummie en haar andere boeken. Daarna doen we mee aan de speurtocht die het hele museum doorgaat. De meiden vinden het allemaal heel interessant en vooral de mummies die zijn toch wel heel indrukwekkend.

Een kijkje in mijn leven | De avondvierdaagse valt een beetje tegen
Sushi is altijd een goed idee

Als we in de middag terug zijn gaat Alex de boodschappen doen voor zijn verjaardag en draai ik nog wat wasjes. De meiden gaan bij een vriendinnetje eten en wij bestellen lekker sushi en kijken nog twee afleveringen van Game of Thrones voordat de meiden weer thuis zijn en de visite arriveert. Het is een gezellig feestje en duurt weer tot in de kleine uurtjes. Morgenochtend heb ik vast spijt…

Zondag

Ja hoor, als de wekker gaat heb ik spijt dat ik zo laat ben gaan slapen. Ik ben wel blij dat ik heel verstandig alleen maar cola heb gedronken haha. De meiden zingen vandaag namelijk bij het Leger des Heils en moeten om 10 uur aanwezig zijn. We redden het net om op tijd te zijn en de meiden en de rest van het koor doen het weer geweldig! In de middag doen de meiden nog een rondje kermis met Alex en ik ga even een dutje doen 😉

Een kijkje in mijn leven | De avondvierdaagse valt een beetje tegen
Ook al zijn we moe, er is altijd energie voor een optreden 😉

In de avond eet een vriendin mee, want we gaan vanavond film kijken. We willen naar John Wick 3 (met mijn jeugdliefde Keanu Reeves 😜) En gaan daarom vandaag deel 1 weer kijken. Aankomende week is deel 2 aan de beurt en dan zo snel mogelijk naar de bios haha.

De avondvierdaagse valt een beetje tegen

Ik heb deze drukke week gelukkig overleefd. Al moet ik er wel bij zeggen dat ik echt een hele goede planning wat betreft werk heb gemaakt. En dat scheelde deze week echt. Helemaal nu ik ook niet echt fit was. Ondanks dat ik niet topfit was en de avondvierdaagse daardoor een beetje tegenviel heb ik wel weer genoten van deze week. Mijn kleine meisje dat maar weer eens bewijst dat ze echt al een grote meid word, leuke uitjes, gezelligheid tijdens de avondvierdaagse en als afsluiter nog een gezellig verjaardagsfeestje. Al met al dus een hele leuke en goede week waar ik zeker weer dankbaar voor ben!

Hebben jullie ook de avondvierdaagse gelopen of komt de avondvierdaagse er nog aan?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!