Geen kijkje in mijn leven meer

Geen kijkje in mijn leven meer

Het einde van een tijdperk is nu echt aangebroken. Ik heb vaker een periode gehad dat ik geen weekoverzichten met je deelde, maar het kwam altijd weer terug. En nu is toch echt de tijd aangebroken om te stoppen. In deze blog vertel ik je waarom en hoe je mij wel nog privé kunt volgen, omdat ik weet dat er veel mensen zijn die met plezier altijd mijn weekoverzichten hebben gelezen.

Waarom geen kijkje in mijn leven meer

De reden dat ik stop met de weekoverzichten of het kijkje in mijn leven is omdat ik het steeds drukker krijg en dan moet je keuzes maken. Er gaat namelijk best veel tijd zitten in de weekoverzichten: iedere dag een stukje schrijven over die dag en zorgen dat je voldoende foto’s hebt. Ik merkte de laatste tijd dat ik steeds vaker ‘vergat’ om dagelijks te schrijven en foto’s te maken. Echt plezier haalde ik er niet meer uit. En dat maakte dat de kwaliteit van mijn weekoverzichten achteruit ging. En als ik iets wil, is het kwaliteit leveren.

Groeien in mijn bedrijf

Mijn webshop is enorm aan het groeien waardoor mij focus vaker daar ligt. Inkopen, marketing en administratie en bestellingen inpakken nemen steeds meer tijd in beslag. En ook mijn blog groeit weer enorm waardoor ik ruimte moet maken voor de meer lifestyle blogartikelen die geld opleveren. Ik wil namelijk groeien met mijn bedrijf en daarom moet ik keuzes maken. Het moet namelijk leuk blijven en ik heb de vrijheid om alleen te doen wat ik leuk vind.

Waar je nog wel een inkijkje kan krijgen

Maar als je mij volgt op Instagram of TikTok zal je mij kunnen volgen en geef ik je een inkijk in mijn leven. Op TikTok deel ik iedere dag een kletsvideo waarin ik de dag met je doorneem en op Instagram deel ik dagelijks stories. Dus ga me zeker daar volgen als je het leuk vindt om dat inkijkje in mijn leven te krijgen.

Iedere werkdag een nieuwe blog

Vanaf nu zal je vijf dagen per week, iedere werkdag, een nieuwe blog lezen over verschillende onderwerpen: beauty, body, mind, lifestyle en ga zo maar door. Ik hoop je ook in 2024 weer te mogen vermaken met mijn leuke, informatieve, grappige en persoonlijke blogs, video’s en nog veel meer!

Ik wil je heel erg bedanken voor het trouw lezen van mijn weekoverzichten en de leuke reacties die ik altijd kreeg. Op naar nieuwe uitdagingen!

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!