fbpx

Geniet van het Sinterklaasfeest op het Landgoed van Sinterklaas in Duinrell + win

Landgoed van Sinterklaas

Wij gaan altijd wel een paar keer per jaar naar Duinrell en één van die keren is tijdens de Sinterklaasperiode. Duinrell wordt namelijk twee weekenden omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas en geloof me, je kind zal het geweldig vinden. En ik mag ook nog eens aan één van mijn lezers vijf kaarten weggeven. Doe snel mee en misschien breng jij gratis een bezoek aan het Landgoed van Sinterklaas!

Landgoed van Sinterklaas

Op het Landgoed van Sinterklaas staat alles in het teken van Sinterklaas en zijn pieten. Alle attracties worden bediend door pieten en er gaan zelf pieten mee in attracties. He begrijpt natuurlijk dat alle kinderen dit geweldig vinden. Maar er is nog veel meer te beleven tijdens het Landgoed van Sinterklaas. Zo is er een ware optocht waar je alle pieten van dichtbij kan bewonderen en natuurlijk zie je dan ook Sinterklaas, is er een SiSaSinterklaasconcert in het theater en mag je een bezoek brengen aan het huis van sinterklaas. En heb je nog energie over? Ga dan nog even zwemmen in het Tikibad.

Pieten Parade

Iedere dag om 13:30 uur vindt de Pieten Parade plaats. Alle pieten trekken samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park met de meest spectaculaire wagens. Zo was er vorige jaar zelfs een racepiet! Dat was best spectaculair. Mijn meiden keken hun ogen uit. En Jenna is al aan het aftellen tot we er weer naartoe gaan. Het is een hele leuke en swingende parade en leuk voor jong en oud!

Het huis van Sinterklaas

Altijd al willen weten waar Sinterklaas en de pieten slapen als ze bij Duinrell zijn? Je kan het allemaal zien. Je ziet alle slaapkamers van de pieten en natuurlijk van Sinterklaas. Maar je ziet ook waar alle cadeautjes worden ingepakt en je mag een les op de bietenschool meedoen. En als je geluk bent is Sinterklaas er ook en kan je met hem op de foto. Het huis van Sinterklaas is van 10:00 tot 16:30 uur te bezoeken.

Voor mijn werk op pad naar het Landgoed van Sinterklaas
Vorig jaar bij het Landgoed van Sinterklaas

SiSaSinterklaasconcert in het theater

Het SiSaSinterklaasconcert in het Duinrelltheater is zeker een bezoekje waard. Je kind kan tijdens de pietendisco zijn of haar allercoolste dans-moves laten zien aan de partypieten. En zangeres Sita zingt de leukste Sinterklaashits en natuurlijk mag je meezingen! Dit leuke Sinterklaasfeest eindigt natuurlijk met een optreden van Sinterklaas! Het concert vindt plaat om 10:30 uur, 11:30 uur, 12:30 uur, 14:30 uur, 15:30 uur en 16:30 uur.

Hoe wat en waar

Het Landgoed van Sinterklaas is te bezoeken op 23 & 24 november en 30 november & 1 december. De entreeprijs voor Het Landgoed van Sinterklaas is €20 en de winterattracties zijn ook open en natuurlijk inbegrepen in de prijs. Tickets voor het Landgoed van Sinterklaas bestel je makkelijk online en je zit dan nog niet vast aan een datum. Voor €5 extra kan je ook 3 uur lang van alle glijbanen in het Tikibad. Het Tikibad is op zaterdag van 10:00 tot 21:30 uur en op zondag van 10:00 tot 19:00 uur geopend. Wil je een heel weekend genieten van alles Sinterklaasfestiviteiten? Blijf dan slapen!

Doe mee en win kaarten voor het Landgoed van Sinterklaas

Ik mag één van mijn lezers blij maken met vijf kaarten voor Het Landgoed van Sinterklaas.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook en geef aan dat je meedoet. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel.
  3. Meedoen kan t/m zondag 17 november. Ik maak op maandag 18 november de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht. Ik plaats een openbaar bericht op Facebook en plaats een berichtje bij de reacties onder deze blog zodat alle deelnemers kunnen zien wie er heeft gewonnen.

Succes!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!