fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gepersonaliseerde voedingssupplementen voor een optimale gezondheid (+ kortingscode)

gepersonaliseerde voedingssupplementen ontbijt

Als je moeder bent met een druk leven, wil je je goed voelen en vol energie zijn. Dit doe je natuurlijk door goed voor jezelf te zorgen en de basis van zelfzorg op orde te hebben. Maar ik weet uit ervaring dat dit niet altijd voldoende is. Daarom slik ik al jaren voedingssupplementen, waaronder een multivitamine. Want zo kreeg ik alles binnen. Sinds een tijdje slik ik gepersonaliseerde voedingssupplementen van Viteezy en ik kan je vertellen dat ik niks anders meer wil!

Waarom ik voedingssupplementen slik

Het belangrijkste supplement dat ik slik is vitamine D. Dit komt omdat ik het zelf niet voldoende aanmaak, maar ook niet goed vasthou. Daarom slik ik op aanraden van de huisarts iedere dag Vitamine D. Daarnaast wist is dat je als roker wel wat extra vitamine C kan gebruiken. Inmiddels rook ik al lange tijd niet meer, maar ik bleef de vitamine C slikken. En sinds de premenopauze zich aangekondigd heeft, slik ik magnesium. En daarnaast slikte ik ook nog een multivitamine, waar alles in kleinere hoeveelheden ook in zit. Onzin eigenlijk.

Gepersonaliseerde voedingssupplementen voor een optimale gezondheid

Ik slik nu een kleine maand de gepersonaliseerde voedingssupplementen van Viteezy. En ik voel me zo goed! Zelfs tijdens mijn menstruatie. Dat komt omdat ik op de VIteezy website een vragenlijst in heb moeten vullen met vragen over mijn doelen, levensstijl en eigenschappen. Aan de hand hiervan is een gepersonaliseerde vitaminesamenstelling geformuleerd. Deze aanbeveling kan je nog aanpassen en vitamines toevoegen of weghalen. En vervolgens krijg je voor een maand aan supplementen thuis. Handig verpakt in een zakje per dag met leuke tekst en uiteraard in het welbekende groene doosje. Daarnaast krijg je ook een handig overzichtje welke supplementen je hebt en wat er allemaal in zit.

Iedereen heeft iets anders nodig

Naast de welbekende vitamines kan je bij Viteezy ook terecht voor specifieke ondersteuning. Bijvoorbeeld meer balans in je hormonen. Of misschien heb je wel een hele stressvolle baan en kan je wel iets gebruiken dat stressverlagend werkt. Je kan op specifieke doelen de juiste supplementen zoeken, maar ik raad je aan om net als ik de vragenlijst in te vullen. Zo krijg je de perfecte aanbeveling bij jouw levensstijl of behoeftes.

Welke aanbeveling ik kreeg

Ik kreeg de volgende aanbeveling:

  • Groene thee extract tablet: Groene thee is een natuurlijke vorm van cafeïne. De cafeïne is gecontroleerd en geeft de hele dag energie af waardoor je minder pieken en dalen ervaart. En hierdoor ondersteunt het bij afvallen
  • Hormone Controle capsule: De menstruatiecyclus vindt plaats onder invloed van verschillende hormonen. De zink in onze formule draagt bij aan een normale hormoonhuishouding
  • Visolie softgel: Visolie bevat essentiële omega 3-vetzuren (EPA en DHA), die goed zijn voor het hart, het gezichtsvermogen en een rol spelen bij het functioneren van de hersenen.
  • Vitamine D softgel: Vitamine D draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem en de aanmaak van cellen en weefsels. Daarnaast verhoogt het de opname van kalk in de botten en is het belangrijk voor het behoud van sterke tanden.

Wat ik zelf heb toegevoegd:

  • Magnesius tablet: Magnesium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten, bevordert de energiestofwisseling en helpt bij moe- en futloosheid.

Een flexibel lidmaatschap wat je makkelijk kan pauzeren of stopzetten

Bij Viteezy krijg je iedere maand of eens per kwartaal jouw gepersonaliseerde voedingssupplementen thuisgestuurd. Het is een flexibel lidmaatschap wat je makkelijk kan pauzeren of stopzetten. Zo kan je de supplementen een maand proberen. Al is het wel beter de supplementen minimaal 90 dagen te gebruiken. Experts adviseren minimaal 90 dagen consistent gebruik van supplementen voor een optimaal resultaat.

Leuk om te weten: voor ieder besteld supplementpakket plant Viteezy een boom, zo dragen ze bij aan herbebossing en leefruimte voor de dieren. 

Bestel nu jouw gepersonaliseerde voedingssupplementen met korting

Omdat ik zo enthousiast ben over de gepersonaliseerde voedingssupplementen van Viteezy mag ik jou als lezer van deze blog een leuke korting geven. Ga naar Viteezy en gebruik de code: tantetruus15. Je krijgt dan eenmalig 15% extra korting op de eerste bestelling, dat is totaal 15% bij een maandelijks lidmaatschap en in totaal 30% bij een 3 maandelijks lidmaatschap. Ik zeg doen, vooral nu de drukke maanden eraan komen en dat echt een aanslag op je energiehuishouding en weerstand is.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!