LEZEN | Ik zie je op het strand

De boeken van Jill Mansell lees ik altijd in één ruk uit. Heerlijke feel good romans waarbij je met een lach op je gezicht zit te lezen. Ik las een ‘oudje’ van haar. Nou ja oud. Het is van vorig jaar dus het valt mee. Ik heb een Kobo Plus abonnement bij en daar zag ik ‘Ik zie je op het strand’. Als je nog een lekkere feel good roman zoekt, is dit boek zeker een aanrader. In deze boekrecensie vertel ik je er alles over.

Over de auteur Jill Mansell

Jill Mansell is een populaire bestellerauteur. Haar boeken voor jonge vrouwen (maar ook leuk voor bijna-veertigers) worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels al 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Haar feel good boeken bezorgen mij altijd een lach op mijn gezicht en ik weet niet wat het is, maar als je begint met lezen wil je niet meer stoppen. Ik hoop dat er nog veel boeken zullen volgen!

Samenvatting (achterkant boek)

Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feel good verhaal om in één keer uit te lezen. De ultieme zomerroman!


Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals… maar hij verdwijnt helaas uit haar leven.

Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!

Wat ik van ‘Ik zie je op het strand’ vind

Ik gaf het eerder ook al aan, de boeken van Jill Mansell lezen lekker weg. Zo ook ‘Ik zie je op het strand’. Wat ik ook leuk aan dit boek vind is dat het natuurlijk om de hoofdpersoon Clemency gaat, maar het draait niet alleen maar om haar en haar liefdesgeluk of -ongeluk. Je leeft mee met haar collega en beste vriend Ronan, die niet alleen in de liefde verrast wordt maar er ook achter komt dat zijn moeder niet is wie hij denkt. En Marina heeft al een heel leven achter zich als ze zich in Cornwall vestigt. Maar waarom is ze eigenlijk in Cornwall? En hoe zit het nu met haar zus Belle? Is deze man echt de ware voor haar?

Er gebeurt hoop, maar alles op een luchtige manier. Geen zware kost, maar een fijne roman die heerlijk wegleest. Nogmaals; een aanrader!

Boekinformatie

Originele titel: Ik zie je op het strand
Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Taal: Nederlands
Categorie: Roman
Bindwijze: Paperback en E-book
Verschijningsdatum: april 2018
Aantal pagina’s: 384
Druk: 1
EAN: 9789024579815

Verkrijgbaar bij: o.a. Bol.com

Wil je meer boekrecensies lezen? Kijk dan even hier.

Boeken algemeen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.