Ontdek de nieuwe LOL Surprise Eye Spy Underwraps + winactie (gesloten)

Het najaar is het het moment dat er veel nieuw speelgoed uitgebracht wordt. En daarom mogen de meiden nu heel veel speelgoed uittesten. Je krijgt de komende tijd dus aardig wat speelgoedreviews te zien. Handig, met de decembermaand in zicht 😉 Zo kan jij je alvast oriënteren en misschien alvast wat leuke dingen in huis halen. Vandaag vertel ik je alles over de LOL Surprise Eye Spy Underwraps. 

Speelgoed van het Jaar

Zoals jullie weten zijn wij hier thuis groot fan van de LOL Surprises. Nog niet zo lang geleden hebben we de LOL Surprise Biggie Pets uitgeprobeerd en daarvoor de LOL Surprise Pearl. En iedere keer als je denkt dat er geen leukere LOL is, weten de mensen van MGA Entertainment toch weer iets heel leuks te verzinnen. Bij iedere LOL Surprise draait het natuurlijk om het unboxen oftewel uitpakken. Zo ook weer bij de LOL Surprise Eye Spy Underwraps, maar deze heeft toch ook weer iets extra’s. Ik snap wel waarom dit speelgoed heel populair is onder jonge meisjes is én ook nog eens genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2018. Ik ben zelf ook fan haha.

LOL Surprise Eye Spy Underwraps Marley test het voor je uit

LOL Surprise Eye Spy Underwraps

De LOL Surprise Eye Spy Underwraps bevat verschillende vakjes waarin je verrassingen tegenkomt. En dit zijn ruim 15 verrassingen! Maar je moet wel wat moeite doen om bij de verrassingen te komen. Ieder vakje zit namelijk op slot. Met behulp van Eye Spy-vergrootglas kan je de geheime codes lezen en de vakjes openmaken. De verrassingen zijn bijvoorbeeld kleding voor het poppetje, schoenen, mode accessoires en een flesje. Maar echt er zit nog veel meer in de capsule. Als je alle kleinere vakjes hebt geopend is het tijd om het grote deurtje te openen en het poppetje te bevrijden. Dit poppetje is ook nog eens vermomd als dier. Wij hadden een zeemeermin. Het leuke is dat je de capsules als draagtas kunt gebruiken en al je geheimen erin kunt bewaren. Niemand zal de code kraken omdat jij het vergrootglas natuurlijk verstopt hebt!

LOL Surprise Eye Spy Underwraps spaar ze allemaal

Wat Marley ervan vindt

Marley wilde deze nieuwe LOL heel graag uittesten. Zij is echt een mega LOL fan en vindt het heerlijk om met al die poppetjes en accessoires te spelen. Én ze is gek op cadeautjes uitpakken dus met deze LOL Surprise kan ze haar lol op. Ze geniet echt van het uitpakken en neemt haar tijd ervoor. En ze was helemaal door het dolle toen ze zag welk poppetje er in de capsule zat. Ze hadden namelijk nog geen poppetje met glitters. En als mijn meiden ergens van houden dan is het glitters en blingbling. We hebben natuurijk ook weer een filmpje gemaakt, maar die houden jullie nog even van me tegoed (iets met veel speelgoed opgestuurd krijgen, heel veel beeldmateriaal en te weinig tijd).

Mama’s oordeel

Ook ik vind deze LOL Surprise erg leuk! Het concept van uitpakken blijft natuurlijk het leukst aan dit speelgoed, maar nu met die geheime codes maakt het dat het toch weer even anders is. En het bouwt de spanning ook weer wat op. Want wat zou er in de vakjes zitten? En omdat het poppetje een dierenpak aanheeft zie je pas welk poppetje je hebt als je het poppetje bevrijd hebt en het dierenpak uit hebt gedaan. Ik vind het echt weer heel creatief bedacht. Ook leuk dat je de capsule weer als tas kunt gebruiken, maar ook gewoon neer kunt zetten met het poppetje en je geheimen erin. Je kunt ook het poppetje op de capsule zetten. Ik weet zeker dat jouw dochter deze LOL Surprise ook echt top vindt!

LOL Surprise Eye Spy Underwraps capsule en poppetje

Doe mee met de winactie

Wil je je dochter verrassen? Of misschien alvast een cadeautje voor 5 december of voor onder de kerstboom hebben? Doe dan mee met deze leuke winactie. Ik mag namelijk een LOL Surprise Eye Spy Underwraps weggeven!! Meedoen is weer heel eenvoudig. Reageer onder dit artikel of op Facebook bij het vastgezette bericht en laat weten voor wie jij de LOL Surprise Eye Spy Underwraps wilt winnen. Meedoen kan t/m 5 oktober. In de week van 8 oktober maak ik de winnaar bekend.

Niet gewonnen en je wilt toch deze leuke LOL Surprise scoren? Bij Bol.com kost ie €14,99

Zijn jouw dochters ook helemaal gek van LOL Surprises?

 

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product aanschaft, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

29 REACTIES

  1. Leuke blog,😀 en waag dan ook super graag kansje voor mijn dame Sharona, die een grote liefhebber hiervan is ,😘 de LOL surprise ballen kent ze al 👍, en de popjes en diertjes vind ze geweldig, 😍 deze is een nieuwkomer en heeft ze nog niet, duim dus graag mee 🤪😍😘👍

  2. Ja hoor, hier ook een dochter die er helemaal gek van is 🙂 Leuk om haar te verassen met de nieuwste variant LOL!

  3. Zou dolgraag mn dochtertje er mee willen verrassen. Ze wordt straks grote zus en ze verdiend wel een verrassing. Ze is helemaal fan v L.O.L en spaarr nu voor deze spy lol surprise

  4. Ziet er heel leuk uit! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Elin. Ik denk dat ze dit helemaal geweldig gaat vinden!

  5. Ik weet zeker dat mijn 6 jarige dochter Lara dit geweldig zal vinden. Ze heeft nog niets van L.O.L surpise (ja echt, die meisjes bestaan nog….) maar ze is dol op verrassingen en ienie minie speelgoedjes. Het kan niet anders dat het erg in de smaak zal vallen. Ik hoop dat ik haar met deze mag verrassen. En dan kan ze een van die andere L.O.L. producten voor de feestdagen aan haar eigen tante Truus vragen.

  6. Oh woowww deze is echt leuk zeg !! Ik wist eigenlijk niet goed wat ik ervan moest verwachten maar na het filmpje van een filmpje op youtube zijn we verkocht. Ik weet zeker dat mijn dochters deze echt HE-LE-MAAL geweldig zullen vinden !! We wagen ds graag een kansje mee !

  7. Mijn dochters (3 en 7) vinden dit fantastisch! Vooral de oudste is al langer fan van LOL surprise. Ik pas vanaf de eye spy underwraps. Het uitpakken is een heel feest. Ik zou graag willen winnen voor mijn dochters.

  8. Echt een leuke blog. Ik wist dus nooit wat er in die eieren zat. Stella heeft het er al tijden over dat ze een LOL wil maar nu begrijp ik ook waarom haha. Natuurlijk wil ik haar er graag mee verrassen. En anders ga ik hem zeker kopen voor d’r zwemdiploma ♥️

  9. Jaa. Ik wil graag meedoen voor mijn dochtertje Céline van vijf jaar die het er telkens over heeft en mama er niets van begrijpt nog tot deze blog!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.