Een Fingerlings knuffelaap die kusjes teruggeeft. Wie wil dat nou niet!?

Fingerlings knuffelaap die kusjes teruggeeft

Met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht is er niks zo fijn als je al een beetje weet wat leuk kinderspeelgoed is. Er is tegenwoordig zoveel speelgoed en ik help je de komende tijd om nieuw speelgoed te ontdekken. Deze keer vertel ik je alles over Fingerlings HUGS. Je weet wel van de robot aapjes, robot unicorns en robot dino’s. Alleen nu is het een lekkere zachte en gezellige Fingerlings knuffelaap die kusjes teruggeeft!

Fingerlings HUGS

Deze lieve knuffelaap is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De blauwe aap die wij uit mochten testen heet Boris. Boris zegt je na op een grappige manier, als je op zijn rug klopt en laat hij een boer,  als je hem in de lucht gooit en in de lucht draait heeft hij het heel erg naar zijn zin en dat laten hij horen ook! Als je een kusje op zijn mond drukt geeft hij een kusje terug. Dit kan een klein kusje zijn, maar ook een hele lange kus. Het is maar net hoe lang jij hem kust. Maar als hij slaapt snurkt hij wel heel hard hoor! Dus als de aap mee naar bed gaat even uitzetten 😉 Hij kan nog veel meer en iedere keer ontdek je wel weer iets nieuws. 

Het oordeel van Jenna

Jenna had deze keer de eer om dit speelgoed uit te testen. En omdat zij gek is op knuffelen was deze knuffelaap meer dan welkom! Ze begon dan ook meteen te knuffelen en kroelen. Uiteraard werden er volop kusjes gegeven. Het leukst was natuurlijk om de aap zover te krijgen dat ie ging boeren. En de aap kan ook scheetjes laten, wat natuurlijk supergrappig is voor een vijfjarige. Toen ze ontdekte dat de aap je na kan zeggen, hoorde we de hele tijd hele verhalen uit de aap komen. Jenna is groot fan en helemaal gek op haar Boris!

Fingerlings knuffelaap die kusjes teruggeeft lieve knuffelaap

Speelgoed van het jaar

Ik begrijp ook heel goed waarom dit speelgoed is genomineerd voor Speelgoed van het jaar in de categorie 4 en 5 jaar. De Fingerlings HUGS zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Deze knuffelaap is echt een aanrader vooral voor de wat jongere kinderen die nog te jong zijn voor de robot aapjes. De knuffelaap kan dezelfde dingen als de robot aapjes, maar deze aap kun je ook nog eens knuffelen. En ook als je ermee gooit of hem laat vallen is er niks aan de hand. De kinderen kunnen ermee slapen en het wordt echt een maatje.

Waar te koop

De Fingerlings HUGS zijn verkrijgbaar bij Bol.com.

Kende jij de Fingerlings HUGS al?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

 

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!