fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marley’s Angels: Steun ons tijdens de Epilepsieloop op 7 oktober!

Steun ons tijdens de Epilepsieloop

Het is weer die tijd van het jaar waarin ik mijn wandelschoenen aantrek, we onze energie bundelen en onze krachten verenigen voor een goed doel dat dicht bij mijn hart ligt. Op 7 oktober vindt de Epilepsieloop plaats, een evenement dat vecht tegen epilepsie en bewustzijn creëert voor deze uitdagende aandoening. En raad eens wie er meedoet? Juist ja, ons eigen fantastische team, Marley’s Angels. Steun ons tijdens de Epilepsieloop!

Epilepsieloop: strijden tegen epilepsie

Epilepsie is een neurologische aandoening die miljoenen mensen wereldwijd treft. Het kan het dagelijks leven van degenen die eraan lijden aanzienlijk beïnvloeden en het is van vitaal belang om onderzoek te financieren om betere behandelingen en uiteindelijk een remedie te vinden. De Epilepsieloop, georganiseerd door de EpilepsieNL, is een evenement dat zich inzet voor deze zaak.

Samen zorgen wij voor een beter toekomstperspectief voor mensen met epilepsie. Met jouw steun kunnen wij nieuwe stappen zetten om onze doorbraakagenda te realiseren:

  1. Ontwikkeling van aanvalsdetectie
  2. Vooraf weten welk medicijn werkt
  3. Reparatie van epilepsiegenen
  4. Verbetering van zorg

Marley’s Angels: mijn toegewijde team

Maar nu eerst meer over ons team, Marley’s Angels. We hebben ons genoemd naar onze inspiratiebron, de ongelooflijke Marley. Marley is een van de vele dappere zielen die elke dag met epilepsie te maken heeft. Ze heeft met moed en vastberadenheid gestreden en strijd nog steeds tegen deze aandoening, en wij staan naast haar in haar reis.

Steun ons tijdens de Epilepsieloop

Natuurlijk kunnen we deze strijd niet winnen zonder jouw hulp. Steun ons daarom tijdens de Epilepsieloop. Hier zijn verschillende manieren waarop je Marley’s Angels en de Epilepsieloop kunt ondersteunen:

  1. Word lid van ons team: Als je van wandelen houdt en wilt deelnemen aan de Epilepsieloop, kun je lid worden van Marley’s Angels. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. We verwelkomen iedereen met open armen. We zullen op 7 oktober een rondje Noord Aa lopen dus dat is voor iedereen te doen!
  2. Doe een donatie: Als wandelen niet jouw ding is, kun je ons nog steeds steunen door een donatie te doen aan ons team. Elke bijdrage, groot of klein, helpt bij het financieren van onderzoek naar epilepsie en het verbeteren van het leven van mensen die eraan lijden.
  3. Verspreid het woord: Deel dit bericht op sociale media, vertel je vrienden en familie over de Epilepsieloop en Marley’s Angels. Hoe meer bewustzijn we kunnen creëren, hoe groter de impact.
  4. Kom juichen: Als je in de buurt bent op 7 oktober, kom dan langs en moedig ons aan tijdens de Epilepsieloop. Je aanmoediging betekent alles voor ons!

Hoe doe je een donatie?

Het is eenvoudig om een donatie te doen aan Marley’s Angels. Ga gewoon naar onze teampagina op de Epilepsieloop-website via deze link: Marley’s Angels – Epilepsieloop en klik op de knop ‘Doneren’. Volg de instructies en doneer wat je kunt. Elk bedrag brengt ons een stap dichter bij een wereld zonder epilepsie. Laten we samen iets groots tot stand brengen: samen strijden tegen epilepsie en laten zien dat Marley’s Angels en de lezers van Tante Truus Kan Alles een verschil kunnen maken. Samen kunnen we meer bewustzijn creëren, onderzoek financieren en levens veranderen.

Bedankt voor je steun, en we hopen je te zien op 7 oktober tijdens de Epilepsieloop!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!