fbpx
Search
Close this search box.

Mijn 5 favoriete podcasts op dit moment

5 favoriete podcasts

Ik heb niet alleen mijn eigen Feel Good Podcast (waar nu even geen nieuwe uitzendingen op komen), maar ik ben ook een echte podcast luisteraar. Ik luister meestal podcast tijdens het doen van het huishouden, het sporten in de sportschool, tijdens een wandeling en soms ook in de auto. En ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om mijn 5 favoriete podcasts met jou te delen.

Verschillende podcast genres

Nu zijn er natuurlijk tal van podcasts in allerlei verschillende genres. Het ligt dan ook echt aan mijn bui waar ik op dat moment naar luister. Maar ik heb wel een paar favoriete genres. Zo luister ik graag podcasts over ondernemen en geld, de wet van aantrekking en podcasts waar ze gewoon een potje aan het ouwehoeren zijn. Het voelt dan altijd een beetje of je onderdeel van het gesprek bent. Daarnaast luister ik zowel Nederlandse als buitenlandse podcasts.

Mijn favoriete podcast platform

De podcasts luister ik altijd op Podimo, omdat hier niet alleen (bijna) alle podcasts wel opstaan, maar je kan ook luisterboeken luisteren (doe ik ook regelmatig). Ik moet hierbij wel zeggen dat ik een betaald abonnement op Podimo heb en daarom toegang heb tot alle content.

Mijn 5 favoriete podcasts op dit moment

Mijn favoriete podcasts op dit moment zijn de volgende:

  • #GeenFilter: Dit is de podcast van Fawry (fawrynotsawry) en de twee Real Housewives of Amsterdam: Tamara Elbaz en Maria Tailor. In deze podcast wordt werkelijk alles besproken en ik moet altijd enorm lachen om Tamara. Zij is zo eerlijk en oprecht. Soms misschien wel iets te eerlijk. Ik hou daar wel van. Ze nemen in ieder geval alledrie geen blad voor de mond. Ze hebben ook echt veel humor. Soms zou ik gewoon willen dat ik één van hen was. Ik wil oprecht vrienden met ze zijn omdat ik de alledrie echt heel leuk vind. Iedere aflevering lig ik weer in een deuk en baal oprecht als ik dan weer op een nieuwe aflevering moet wachten.
  • De Zarayda Podcast: Ik ben een hele lange tijd fan geweest van Zarayda, maar op de één of andere manier raakte zij een beetje op de achtergrond in mijn hersenpan. Maar doordat ik onlangs een online summit van haar heb gevolgd, ben ik weer helemaal fan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee heb hoe haar nieuwste podcasts zijn, want ik ben weer helemaal opnieuw begonnen met luisteren. En ik ben weer helemaal aligned met haar energie waardoor ik uit iedere podcast wel weer een goede les haal. Haar podcast zijn gericht op ondernemen.
  • WinWinst: Dit is een podcast voor ondernemers, gemaakt door Femke Hogema. Ik hoorde over haar door Yousra (die ook een podcast heeft) en ben toen eerst haar boek Profit First gaan lezen en ontdekte toen ook de WinWinst podcast. Dit is een podcast over ondernemen, geld en mindset. Ik hoor vaak al snel aan het begin van de aflevering of het echt voor mij is of meer voor een financieel ondernemer. Ik luister dus niet iedere podcastaflevering, maar veel wel.
  • Borrelpraat: Ook weer zo’n podcast waarbij je niet na hoeft te denken en die bij mij regelmatig een lach op mijn gezicht tovert. Nadat ik Thijs Boersma in Special Forces VIPS heb gezien, heb ik enorm veel respect voor hem (net als voor Maria Tailor). Daarnaast heeft hij ook veel humor en luister ik daarom graag naar deze podcast die hij samen met Niels Oosthoek host. Stiekem zou ik ook met deze gasten vrienden willen zijn.
  • Work Less, Earn More: Dit is zakelijke podcast gepresenteerd door Gillian Perkins. Ik ontdekte deze podcast toen ik net begon met ondernemen en sindsdien luister ik regelmatig naar deze podcast. Ik luister niet iedere aflevering, maar als de titel mij aanspreekt en ik het idee heb dat ik er iets aan zou kunnen hebben, luister ik zeker de aflevering.

Ik luister nog veel meer podcasts, maar op dit moment zijn dit de podcasts die ik het meest luister.

Welke podcast is jouw favoriet?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!