fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Netflix aanraders voor juli

Netflix aanraders voor juli

In juni waren er een weer een hoop releases op Netflix. Veel nieuwe series en ook nieuwe seizoenen van bestaande series. Ik heb twee nieuwe series gekeken; Sweet Magnolias en White lines. Maar ik keek ook het laatste seizoen van 13 Reasons Why. Alledrie zeker weer aanraders. En ik heb nog wat andere series voor je die zeker het kijken waard zijn. Je leest het allemaal in de Netflix aanraders voor juli.

Sweet Magnolias

Deze nieuwe series is wat ik nou een echte feel good serie noem. Misschien wel tegen het zoetsappige aan. Maar juist in deze tijd kunnen we dit soort series wel gebruiken. Sweet Magnolias gaat over drie vrienden die door de bewoners in de het dorp ‘The Sweet Magnolias’ worden genoemd. Ze kennen elkaar al van kinds af aan en steunen elkaar door dik en dun. Tijdens hun marguerita avonden, bespreken ze alles wat er in hun leven speelt. Je leert in dit eerste seizoen de vrouwen kennen en krijgt en inkijkje in hun leven. Drie vrouwen die ondanks de nare dingen in hun leven toch positief durven te blijven, blijven dromen en liefde blijven geven. Wij kunnen hier zeker een voorbeeld aan nemen. En deze serie is echt een dikke vette aanrader!

White Lines

In deze spannende serie gaat Zoë op zoek naar de moordenaar van haar broer Axel. Haar broer verdween 20 jaar geleden op Ibiza en nu zijn lichaam is gevonden, kan Zoë het er niet bij laten. Ze gaat naar de plek waar hij vermoord is. Na jaren ziet ze zijn vrienden weer. Diezelfde vrienden vertrokken samen met Axel naar Ibiza om daar het leven te leiden waar ze gelukkig van werden. En dat waren ze ook lange tijd. Maar door de roem en het geld dat ze verdienden in het uitgaansleven veranderde veel. Er werd veel drugs gebruikt en alcohol gedronken. Zijn die vrienden wel wie ze zijn? Zoë krijgt in Ibiza hulp van Boxer. Maar de zoektocht naar de moordenaar van haar broer is niet het enige. Ze gaat in Ibiza ook op zoek naar zichzelf, met alle gevolgen van dien.

Mensen, deze serie moet je gewoon echt kijken. Zo goed en zo spannend. Ik kan niet wachten op seizoen 2. Want in dit eerste seizoen kom je al veel te weten en krijg je antwoorden op heel veel vragen, maar er blijven ook vragen onbeantwoord. En juist op die vragen wil ik heel graag antwoord krijgen…

13 reasons why (laatste seizoen)

Dit is alweer het laatste seizoen van deze heftige serie. En wat voor een seizoen. In dit seizoen zie je hoe alle jongeren in hun examenjaar zitten en proberen te leven met alle gebeurtenissen tijdens hun middelbare school tijd. Clay trekt het niet meer. Hij heeft last van depressiviteit en heeft een angsstoornis. Hij ziet dingen die er niet zijn en doet dingen die hij normaal gesproken nooit zou doen. Iedereen van de vriendengroep probeert op zijn of haar manier de draad op te pakken. Helaas is er een nieuwe jongen op school, een jongen die de dood van Monty wil wreken en gaat graven in het verleden van de vrienden. Lukt het hem om te achterhalen wat er nu daadwerkelijk met Bryce is gebeurd? En als alles een beetje rustig wordt bij de vrienden en de eindelijk kunnen genieten van hun laatste tijd op school, slaat het noodlot toe….

Man, wat een afsluiter dit seizoen. Hou bij de laatste aflevering, die overigens 1,5 uur duurt, zakdoeken binnen handbereik. Ik heb tranen met tuiten gehuld. Pfff, wat een heftig einde. En ik zag dit einde zo niet aankomen. Deze serie is echt heel heftig geweest. Ieder seizoen was heftig en maakt zoveel gevoel bij me los. En dit seizoen ook weer, maar toch is er ook een soort van happy end. Ik heb zoveel respect voor de makers van deze serie en met name de acteurs, want het lijkt me niet niks om zulke heftige te moeten spelen. Het einde van een tijdperk. En het boek zou zeker verplichte kost voor brugklassers moeten zijn. Toch?

Netflix aanraders voor juli

Alle drie deze series zijn allemaal Netflix aanraders voor juli. Ze vallen allemaal binnen andere genres, maar binnen hun genre zijn ze onwijs goed. Het was in juni een goede Netflixmaand voor mij!

Ik heb natuurlijk alweer een lijstje voor juli. Want ik wil met het nieuwe seizoen van Dynastie beginnen, maar The Sinner en The Politician hebben een nieuw seizoen. Het nieuwe seizoen van Queen of the South staat vanaf 1 juli op Netflix. En er zullen ook wel weer wat nieuwe series komen dus we hoeven ons in de maand juli niet te vervelen.

Welke nieuwe serie(s) heb jij onlangs ontdekt?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!