September18 DIY Box van september: poncho breien met lontwol

poncho breien met lontwol

We genieten nog even van de zomer en hopelijk kunnen we nog heel lang genieten van een Indian Summer oftewel een lange nazomer. Maar het is Nederland en het weer kan dan natuurlijk per dag verschillen. En als het dan echt frisser gaat worden is het wel fijn om een fijne omslagdoek of poncho te hebben. En laten we dat in september gaan maken: we gaan namelijk een poncho breien met lontwol.

DIY box van september

Hoera! September18 bestaat in september alweer 5 jaar en daarom is staat DIY Box van september in het teken van lontwol. Daar is het toch allemaal mee begonnen. Je kan heel veel maken met lontwol. Zo heb ik al een rond kleed, kerstster, poef en verschillende dekens van lontwol gemaakt. Ik vind het echt heel fijn materiaal om me te werken. Ik zou er zelf nooit op komen om een omslagdoek of poncho te breien van lontwol. En daarom vind ik September18 zo leuk: je maakt iedere keer wel iets wat je nooit eerder hebt gedaan, of wel hebt gedaan maar net even anders.

Wat zit er in de DIY box van september

In deze box zit niet veel. Nou ja, wel veel lontwol en natuurlijk de beschrijving. En je kan dit keer kiezen of je één kleur wilt of twee kleuren.

Wat heb je nog meer nodig

Voor het breien van een poncho met lontwol heb je niet meer nodig dan je handen en een tafel of de grond. Ik maakte mijn vest gewoon op de bank. Dat kan dus ook gewoon.

Aan de slag met een poncho breien met lontwol

Je kan deze poncho op twee manieren maken: door te armbreien of op tafel (of op de grond). In de omschrijving en in de bijbehorende instructievideo is gekozen om niet te armbreien. Ik vind dit zelf ook prettiger omdat je dan toch makkelijker een kan pauzeren en bij armbreien wil ik dan toch in één stuk door breien.

Zoals ik eerder ook schreef: ik vind dit ook weer zo’n leuke DIY! Wie heeft er nou zo’n lekkere warme poncho waarin je, als het straks weer kouder is, lekker mee op de bank kan cocoonen. Ik hoop op een lange nazomer, maar daarna wil ik wel heel graag wegkruipen in mijn heerlijke vest.

Bestel vandaag nog jouw DIY Box

Wil jij nou ook aan de slag met de leuke September18 DIY Boxen? Ga dan naar September18.nl en meld je aan voor het DIY Membership. Je ontvangt dan iedere maand een nieuwe DIY Box voor maar € 29,- per maand (+€ 4,95 verzendkosten in Nederland). De waarde van de DIY Box is €45,-. Wat zo fijn is aan de September DIY boxen is dat je niet steeds allerlei materialen hoeft aan te schaffen én je zit niet met materialen waar je niks meer mee doet als je het DIY-project hebt gemaakt. Vanaf de tweede maand wordt er maandelijks € 33,95 afgeschreven. Het membership is maandelijks opzegbaar én je kan je membership ook heel makkelijk tussentijds pauzeren.

Bestel voor de 1e van de maand om deze box te ontvangen

Nadat je je hebt aangemeld voor het DIY membership ontvang je eerst een GRATIS welkomstbox. Je kiest zelf welke welkomstbox je wilt ontvangen. Tussen de 5e en de 15e van de maand krijg je dan de nieuwe maandbox. Het maakt dus niet uit op welke datum je aanmeldt. Maar wil je de maandbox uit deze blog? Dan moet je je voor de 1e van de maand aanmelden voor het DIY membership. Voor meer info kijk op: september18.nl.

Lezers van Tante Truus Kan Alles krijgen 15% korting

Superleuk, want vanaf dit jaar mag ik mijn lezers een korting van 15% geven op de boxen van September18. De korting geldt op:

  • Het September18 Membership
  • Het S8 Membership (kids)
  • Het Cadeau Membership

Er is geen minimale aankoopvereiste en de code kan meerdere keren worden gebruikt. De code kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Voer bij het afrekenen de volgende code in om gebruik te maken van de korting: Tantetruus15

September18

September18 is opgericht door Sarah Ruijter. Ze zag mensen om zich heen mooie dingen creëren en dat wilde zij ook. Ze besefte zich dat er meer mensen zijn zoals zij; mensen die misschien niet zo goed durven omdat ze bang zijn dat ze het niet kunnen en dus ook niet veel geld aan materialen willen investeren. Of mensen die überhaupt geen hobbymaterialen in huis hebben en geen idee hebben wat ze zouden kunnen gaan maken. Zo kwam ze op het idee om DIY boxen te maken, waarin alle materialen voor dat specifieke project in de box zitten.

Kijk hier voor de September18 DIY boxen ik eerder maakte.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!