fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

September8 Kids zomer DIY box: een natuur ontdekkingskoffer

Kids zomer DIY box

De zomer is alweer in volle gang en dat betekent dat er weer een leuke September8 Kids DIY box aan komt: de zomerbox! Jenna mocht deze nieuwe kids DIY box uitproberen en wat is het weer een leuke! Dit keer gaat je kind op ontdekking in de natuur met deze leuke natuur ontdekkingskoffer. Je leest er hier alles over!

September8 Kids zomer DIY box

De September8 kids zomer DIY Box staat natuurlijk in het teken van zomer en dus lekker naar buiten gaan en de natuur ontdekken. Van insecten tot mooie bloemen. Met deze ontdekkingskoffer heb je alles tot je beschikking om alles goed te observeren en bestuderen om het vervolgens te tekenen of over te schrijven.

Deze kids zomerbox sluit perfect aan bij de September18 DIY box van augustus waarin we een insectenhotel doormiddel van handbranden hebben opgeleukt.

September8 Kids zomer DIY box: een natuur ontdekkingskoffer

Wat zit er in deze kids zomer DIY box

Deze kids zomer DIY box is al helemaal compleet. Alles wat je nodig het om de natuur te ontdekken en bestuderen zit in de doos.

 • Doos die als koffer gebruikt kan worden
 • Bloemenpers/boekje
 • Stevige banden van elastiek (om het boekje als bloemenpers te gebruiken)
 • Vergrootglas/loepje
 • 10 blanco vellen papier
 • 10 vellen met illustraties
 • Magneten
 • Potloden in 6 kleuren.

Dit materiaalpakket zijn zo samengesteld dat ze ontdekkingen in de natuur combineren met creativiteit. De verschillende voorbedrukte illustratievellen kunnen worden ingekleurd, gebruikt als controlevel en stap-voor-stap instructies.

Deze kit richt zich op Werelddoel (SDG) 15 van de VN, dat gaat over het beschermen, herstellen en ondersteunen van het duurzame gebruik van dieren en planten. Deze creatieve activiteit kan leiden tot veel educatieve gesprekken over het leven op het land, zowel over biodiversiteit als over ecosystemen, en hoe we er beter voor kunnen zorgen.

Wat heb je zelf nog nodig

Bloemetjes die je in de natuur plukt en droogt in de bloemenpers door de elastieken om de pers te binden. Na een paar dagen kan je je gedroogde bloem opplakken met wat lijm.

September8 Kids zomer DIY box: een natuur ontdekkingskoffer

Wat Jenna van deze Kids DIY zomer box vindt

Jenna vindt het altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken en leren en dus ging ze meteen op zoek naar insecten om na te tekenen en bloemen om in haar pers te doen. Gelukkig hebben we ook een grote bloemenpers omdat Marley die afgelopen jaar op school heeft gemaakt. Hierdoor kon ze meerdere bloemen tegelijk drogen. Iedere keer als ze zich een beetje verveelde tijdens de vakantie ging ze lekker met de natuur ontdekkingskoffer aan de slag.

Bestel vandaag nog jouw September8 DIY Box voor kinderen

Wil je deze leuke September8 kids DIY Box? Ga dan naar September18.nl en meld je aan voor het September8 DIY Kids Membership. Je ontvangt dan 4x per jaar een nieuwe DIY Kids Box: Zomer, Herfst, Winter en Lente. Daarnaast krijg je het kids krukje in een kleur naar keuze GRATIS (t.w.v. € 45,-) bij jouw eerste box. De 4 kids boxen ontvang je voor € 59,-, inclusief verzending (dat is maar €14,75 per box). Dit is een introductie aanbieding! Het normale tarief is 4 losse boxen + verzending wat uitkomt op € 87,60 (€21,90 per box). 

Wil je geen abonnement en liever een losse box? Dat kan ook! Bestel jouw losse kids box voor maar € 16,95 (exclusief verzendkosten). Je kan hem tegelijk met jouw eigen maandbox laat verzenden als je member bent van September18. Dat scheelt weer verzendkosten! Doe je dit niet dan wordt de box binnen 1-3 dagen verzonden.

Lezers van Tante Truus Kan Alles krijgen 15% korting

Superleuk, want vanaf dit jaar mag ik mijn lezers een korting van 15% geven op de boxen van September18. De korting geldt op:

 • Het September18 Membership
 • Het S8 Membership (kids)
 • Het Cadeau Membership

Er is geen minimale aankoopvereiste en de code kan meerdere keren worden gebruikt. De code kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Voer bij het afrekenen de volgende code in om gebruik te maken van de korting: Tantetruus15

September8

September8 is het kindje van September18. Want waar je in September18 iedere maand zelf aan de slag gaat met een leuke DIY, ga je met September8 4x per jaar met je kind aan de slag met een leuk knutselprojectje. Nou ja, eigenlijk gaat jouw kind lekker aan de knutsel en jij mag helpen als het nodig is. Rond vier schoolvakanties (HerfstWinter, Lente en Zomer) zijn er kids boxen beschikbaar. En zoals je misschien al begrepen had zijn de boxen geheel in het thema van de vakantie die in het betreffende seizoen vallen.

De kids boxen zijn ook leuk te gebruiken als je kind bijvoorbeeld een kinderfeestje geeft. Ieder kind krijgt dan een eigen box waar alles in zit. De boxen zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of twee en de maximumleeftijd is een beetje afhankelijk van het kind. Meestal is dit wel zo rond de 11 jaar.

Veel knutselplezier!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!