fbpx

September8 oktober DIY Box voor kinderen: Halloween Pompoen

DIY Box voor kinderen

Jullie kennen de DIY boxen van September18 natuurlijk al. Iedere maand deel ik met jullie welke box er de volgende maand komt zodat je jouw box op tijd kunt bestellen. En nu hebben de meiden van September18 iets nieuws: September8! September 8 is dé DIY Box voor kinderen. Ik ben al helemaal fan van deze kids boxen, omdat ik al weet welke leuke boxen er allemaal aankomen. In deze blog vertel ik je alles over deze nieuwe DIY Box voor kinderen en over de DIY Box van oktober.

September8

September8 is het kindje van September18. Want waar je in September18 iedere maand zelf aan de slag gaat met een leuke DIY, ga je met September8 4x per jaar met je kind aan de slag. Nou ja, eigenlijk gaat jouw kind lekker aan de knutsel en jij mag helpen als het nodig is. Rond vier schoolvakanties (Herfst, Kerst, Pasen en Zomer) zijn er kids boxen beschikbaar. En zoals je misschien al begrepen had zijn de boxen geheel in het thema van die vakantie. Ook leuk als je kind bijvoorbeeld een kinderfeestje geeft. Ieder kind krijgt dan een eigen box waar alles in zit.

Voor dreumes, peuters en basisschoolkinderen

De boxen worden bedacht door Ratna Meijer, basisschool lerares, pedagogisch medewerker en gedragstherapeut voor kinderen. Zij maakt ook het patroon en video speciaal voor kids! De boxen zijn daardoor voor alle kinderen geschikt die het leuk vinden om te knutselen. Enige voorwaarde is dat ze groot genoeg zijn om een kwast vast te houden. Ik knutselde al met mijn kinderen toen ze dreumesjes waren. Want wat mij betreft kan je er niet vroeg genoeg mee beginnen. En knutselen doe ik nog steeds, maar ik kan me voorstellen dat als je kinderen naar de middelbare school gaan dat ze dan liever meedoen met de grote-mensen-diy-box.

Halloween Pompoen

De allereerste September8 DIY Box is helemaal in Halloweensfeer. Met deze DIY Box gaat je kind een Halloween pompoen knutselen. De pompoen hoeven de kinderen niet zelf te knutselen, want er zit een pompoen van papier maché in de box. Maar ze kunnen lekker verven en den pompoen versieren met spinnen en lichtjes.

Wat zit er in deze box

  • pompoen van papier maché
  • oranje verf
  • kwast
  • ledlichtje
  • spinnen

Wat heb je zelf nodig

Ondanks dat de verf speciaal voor kinderen is, kan het vlekken in kleding geven die er niet uitgaan. Oude kleding of een verfschort is daarom handig en een kleed over je tafel lijkt me ook verstandig. Verder heb je voor deze diy alleen nog lijm nodig om de accessoires op de pompoen te plannen. Verder zit alles wat je nodig hebt om deze diy te maken in de box.

Jenna haar Halloween Pompoen

Jenna was helemaal blij toen ik haar vertelde dat ze ook een DIY box had gekregen. Ze wil namelijk altijd helpen met de September18 boxen die ik iedere maand opgestuurd krijg. En nu heeft dus haar eigen diy. Als je mij op Instagram volgt, weet je dat we dol op Halloween zijn. Deze diy past dan ook perfect bij Jenna. Ze vond het superleuk om te maken en hij kreeg nadat hij droog was een mooi plekje in huis.

Op de foto zie je de pompoen nog zonder spin, want die was nog onderweg toen ik deze blog had geschreven. Maar zelfs zonder spin superleuk toch!

Bestel vandaag nog jouw September8 DIY Box voor kinderen

Wil je deze leuke September8 DIY Box voor kindeeren? Ga dan naar September18.nl en meld je voor 1 oktober aan voor het September8 DIY Kids Membership. Je ontvangt dan 4x per jaar een nieuwe DIY Kids Box: Herfst, Kerst, Pasen en Zomer. Daarnaast krijg je het kids krukje GRATIS (t.w.v. € 45,-) bij jouw eerste box. Deze 4 boxen ontvang je voor € 59,-, inclusief verzending (dat is maar €14,75 per box). Dit is een introductie aanbieding! Het normale tarief is 4 losse boxen + verzending wat uitkomt op € 87,60 (€21,90 per box). 

Wil je geen abonnement en liever een losse box? Dat kan ook! Bestel jouw losse kids box voor maar € 16,95 (exclusief verzendkosten). Je kan hem tegelijk met jouw eigen maandbox laat verzenden als je member bent van September18. Dat scheelt weer verzendkosten! Doe je dit niet dan wordt de box binnen 1-3 dagen verzonden.

En hoe vind je Jenna haar Halloween pompoen?

Kijk hier voor de September18 DIY boxen ik eerder maakte.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!